Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitz78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi multumesc pentru urari, sper sa nu fie nik grav sa treaca repede , cel mai tare ma streseaza ca nu pot sa port tocuri prea mult timp, dupa o ora doua incepe sa ma doara , si pe tocuri par si eu mai slaba Yaia multumesc pentru oferta poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
la valoarea ta...e cam putin!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui prisi
da, Andreea fara alcool, tutun si mai ales stres si suparari , iar din experienta mea de fosta tutungioaica , ca sa te lasi cred ca cea mai buna solutie e sa fie dintr-o data , eu asa am facut si a mers, a fost mai greu o luna dupa nu mai simteam nevoia , oricum eu cred ca eram dependenta de gest mai mult decat de nicotina poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Si eu tot brusc m-am lasat!In fac.fumam mai mult de 1 pachet/zi
,dar erau cumparate de banii parintilorAsa ca zgarcita de mine
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
devylla spune:
valentina doamne ce experienta.Sper sa va reveniti din sperietura cat mai curand.
yaia esti f tonica in diminbeata asta.![]()
andreea11 pai atunci baga regin si incearca macar sa raresti tigarile ca sunt pacatoase rau!
prisi am vazut-o pe Miru.E o scumpete si jumatate.
Erina si Erika pleaca de langa mine la distante mari.Intr-o zi m-am ascuns dupa un zis cu tot cu tati...si cand nu ne-a mai vazut,se uita in dreapta si stanga si zicea:"Mama-tata nai neee!"...un strop speriata si apoi dupa cateva secunde a uitat![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Neata. Printre tone de munca. Fost si la doctor cu Andrei, are o faringita si niste secretii care il fac sa tuseasca. Nimic serios, primit numai Nurofen si Stodal. Febra si scaunele mai mor par a fi de la dinti, ii iese tot ce a mai ramas sus, si masele si canini pe ambele parti. Eu le vazusem pe stanga, insa doctorita a zis ca erup si pe dreapta.
Yaia, uite ca si noi avem ceva probleme de la dinti, posibil sa fie asta si la voi.
Andreea11, multa multa sanatate. Ai grija de tine, si eu am mai auzit de reveniri la hepatita pe fond nervos.
Prisi, este minunata Miruna! M-a topit.
Va pup, sa aveti o zi superba.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
am uitat sa spun lmulti ani Ceiliei, Marei si Alinutzei:)
Va pup tare si va imbratisez, sa fti fericite!
eu am avut azi examenul, a fost FB.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo