cum surfilez etamina?

cum surfilez etamina? | Autor: miriama

Link direct la acest mesaj

Am un mic lucru pe etamina, finalizat, si as vrea sa ii fac pe marginea etaminei o finalizare sa nu se mai destrame firele. Cum fac asta?

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

fie faci un tiv normal din etamina adica indoi (ca si la fusta) si cosi cu ata alba sa nu se vada,
fie faci tiv din fir de atata colorat cam la modul asta: incepi de pe dos, vii cu acul prin etamina in fata si cand sa-l duci din nou peste marginea etaminei sa impungi din nou de jos, treci prin ochiul de ata format. impungi materialul imediat langa nodul format, din nou de jos in sus si din nou faci ochi din ata. sa ai grija ca nodurile formate sa se alinieze frumos unul langa altul astfel la final o sa atate foarte fain tivul. poti face cusatura si inclinata, nu numai dreapta pe marginea materialului, arata foarte bine si asa.
am cautat sa-ti pun niste imagini sau chiar un filmulet cum sa face, da' n-am gasit.
bunica m-a invatat sa cos pe etamina, am facut multe chestii faine din etamina in copilarie, si constat acuma ca-i ca si mersul pe bicicleta, nu se uita :)
succes!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cam asa ceva ar trebui sa arate.
faceam si eu la scoala, dar am uitat cum se cheama cusatura asta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Multumesc de raspunsuri, sunteti dragute ca intotdeauna!

Asa as vrea sa arate, ca in pozele puse de buli, cu franjuri, insa nu prea stiu cum se face; o fi cumva pasul pe care il descrie Mariaa? Daca e asa, stiu sa fac...

P.S. Mariaa, in copilarie si eu am lucrat foarte mult pe etamina, tot bunica m-a invatat, insa ea facea mereu pe margine, ori asa cu franjuri, ori cu croseta.

Va pup.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pasul ala se cheama "feston", doar ca il faci mai in interior, ca sa iti ramana loc sa tragi firele si sa le faci franjuri. Nu prea stiu sa explic, dar asa se face, cum ti-a aratat BULI.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput