Aradence DC...! (119 )- alaturi de Aida

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Pruncii mei au febra mare amandoi , stau sa-i pazesc. Nu scade nici cu Nurofen, nici cu Novocalmin, la Dragos i-am dat acum Algocalmin fiola. E prima data cand sunt amandoi odata bolnavi, of ce greu e!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina cum sunt copiii? mai au febra?
Alina.a suna bine reteta de pangasius. Si ai mei mananca tare bine pestele asta.
Eu am in meniu azi ciorbitza de porc si papanasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
Aoleu Alina,nasol ca-s amandoi odata cu febra.Cum mai sunt?
Si Diana a facut 39 aseara si azi-noapte spre dimineata,dar a scazut cu novocalmin.Abia acum apar simptomele amigdalitei,zice ca "are rana in gat" ,ii e greata,a zis si ca o doare capul.Dar se joaca de zor pe-aici ai are o gura cat o sura Aseara eram capiata dupa o zi intreaga cu ea in casa turuind.

MONI 24s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multa sanatate lui Dragos , Ade si Diana.

Cum mai sunt copii? Mai au febra.

Si eu am avut ieri o durere cumplita de gat, aseara si frisoane si o stare de moleseala ca abia mai tineam ochii deschisi. Ma tratez cu propolis si sper sa-mi revin.

De vreo jumate de ora am venit cu pruncii din parc si le-am dat sa manance, mai putin Vic care a adormit la coltul blocului.Acu sa ma apuc de mancare pe maine. Tocanita de miel si supa de legume. Cred ca am sa fac si dovlecel pane daca nu-mi pierd cumva entuziasmul.

Maine dimineata nu veniti la Gardendo?

Ce faceti de 1 mai?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No ce ma enerveaza reclama cu Philips ca se baga unde vreau eu sa scriu si nu ma lasa nicicum.
Mersi fetelor, pruncii sunt mai bine, adica n-au mai facut febra azi noapte, Dragos n-a facut nici azi, iar Ade a facut 37,5. Probabil Dragos a adus vreun virus de la gradi ca el a inceput.

Azi am facut ordine la jucarii impreuna cu ei, o ladita si 2 cosuri mari de jucarii, le-am golit pe rand in mijlocul camerei si am luat bucata cu bucata. Am facut 2 plase mari sa ducem la tara (la vara s-or bucura ca au cu ce se juca), o plasa mare sa dam la alti copii si o plasa de aruncat la gunoi (resturi, bucatele rupte, roti, usi de masinute...etc.) No si cu toate astea mai avem o gramada....
Mers sa fac supa de pui pe maine si sa termin curatenia cat dorm ei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Subiect nou

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput