Iubirea ne poate salva de la moarte

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ce se poate spune mai mult?... Viata bate filmul:)

La multi ani pentru cei 10 ani de casatorie si la multi ani cel putin la fel de fericiti inainte!

Sunteti binecuvantati sa fiti o familie atat de unita, adevarat ca in astfel de incercari vezi ce poate cu adevarat omul de langa tine...

Rely, stiu ca ai suferit mult, insa suferinta e un pic mai usoara cand ai pe cineva care stii ca te iubeste cu adevarat langa tine, dovada ca aveti atata curaj in viata.

Sa va bucurati unul de altul si sa aveti o viata plina de bucurie si impliniri!

Ionela 35+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andysidaria spune:

Dragele mele,
Revin la acest subiect dupa mult timp de cand l-am deschis, sunt aproape 3 ani de atunci. Ma uit la titlul pe care l-am dat si imi dau seama ca am avut mare dreptate: "Iubirea ne poate salva de la moarte" si nu numai.
In prezent urmez cursurile facultatii de Psihologie, zilnic descopar boli, probleme cu care ne confruntam fiecare dintre noi. Dragele mele, chiar si medici renumiti, psihiatrii, psihologi ne-au spus ca iubirea si credinta in Dumnezeu sunt doua forte de care ar trebui sa tinem cont fiecare dintre noi. Nu putine au fost cazurile cand pacienti carora nu li s-au mai dat sperante de a trai au supravietuit in mod miraculos, inexplicabil. Acelasi tratament, aplicat unui pacient care avea sustinere morala si sufleteasca a dat rezultate spectaculoase in comparatie cu un pacient singur, fara iubire in jurul lui. E demonstrat stiintific ca iubirea nemarginita poate salva cu adevarat vieti.
Asa ca va spun, iubiti si lasati-va iubite, de oriunde ar veni aceasta iubire!
Va pup, Rely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Iti multumim ca ne tii la curent despre tine, despre voi!
Felicitari pentru o familie minunata ! Va doresc multa iubire si de acum incolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

O poveste minunata,ma bucur ca sunteti bine, iubiti-va mult ca si pana acum.

bobocel_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Rely, am ramas fara cuvinte cand citeam povestea ta si am plans mult din adancul inimii mele.
Intradevar iubirea face minuni.
pt sotul tau, si pt tine ca ne-ai expus povestea ta de la care ne reaminteste pt a mia oara ca iubirea adevarata exista!

Binecuvantarile Cerului sunt peste tine si familia ta, si va doresc sa fie asa in continuare pt tot restul vietii voastre.
Sotul tau Catalin, te iubeste foarte mult cu o iubire adevarata, cel mai mult te iubeste DUMNEZEU ca ti-a daruit cel mai frumos cadou: sotul tau si copilasii vostri!

Iti doresc multa sanatate!

Mergi la inceput