eu si cumnata!
Raspunsuri - Pagina 4
aura_m spune:
Eu am patit-o cu verisoara sotului meu. Sotul meu si cu vara-sa erau ca fratii ca au copilarit impreuna, socrii mei au crescut-o pana la o anumita varsta ptr ca parintii ei nu prea aveau posibilitate, soacra mea o iubeste ca pe fata ei, a avut grija de ea, numai ca nu a purtat-o in pantec. Toate bune si frumoase, cu unele exceptii pe alocuri, pana sa plecam in Canada, atunci sa te tii presiuni, ne dadea lectii de morala, de patriotism, ea este maritata in strainatate, nu cu un roman si pana sa plece din Romania abia astepta si cand s-a mutat in tarile calde a "lovit-o" patriotismul. De cate ori venea in romania iesea cu scandal, lasam de la noi, ca deh nu ne vedem zilnic, pana mi s-a pus pata, ca nu sunt dusa mult la biserica nici eu. Socrii mei mi-au promis ca daca ne merge bine pe meleagurile astea si vrem sa ne facem o casa pe aici o sa vanda garsoniera unde am stat, care este cumparata ptr sotul meu dar este pe numele lor. Soacra mea, din vorba in vorba, i-a zis si lucrul asta, atata i-a trebuit, ca l-a sunat pe sotul meu si i-a zis ca o sa vada el ce o sa-i fac eu , ca ce, garsoniera este a noastra sa o vindem, lucruri din astea. Sotul meu este o persoana f buna, isi da si camasa de pe el, dar pana la familie, nu te jigneste, nimic, dar rupe orice legatura. I-a zis ca de ce l-a sunat, sa ma vorbeasca de rau si ca nu are nici un drept sa vb despre ceva pe care nu o intereseaza. M-am tiganit cu ea, am facut scandal, am facut-o in toate felurile, i-am sunat pe socrii si le-am spus ca imi bag picioarele in garsoniera si in tot, eu imi vreau doar lucrurile care le-am investit acolo. Socrii mei sunt niste oameni exceptionali, soacra mea este prietena mea si socrul meu este tatal pe care nu l-am avut, sunt oameni de cuvant, cand promit ceva se tin de cuvant, nu se intorc. Abia m-au linistit, ca nu verisoara sotului meu le ordona ce sa faca, socrul meu nu se prea supara, dar si cand o face este clar ca este ceva grav, s-a suparat pe ea, i-a zis sa ne lase in pace ca s-a mai bagat in viata sotului meu si inainte de a ma cunoaste pe mine. Soacra mea si-a cerut scuze daca m-a suparat, dar pur si simplu a fost o discutie normala, ptr ca o suna f des inainte si stateau cu orele la tel. si nu mai avea subiect de discutie si la intrebarea ce mai facem noi a zis ce avem de gand, dar nici o clipa nu s-a gandit ca va iesi un astfel de scandal.
Verisoara sotului meu a ramas masca ptr ca eu sunt o persoana cu zambetul pe buze, calma, uneori prea calma dar si cand ma enervez te pot injura tot cu zambetul pe buze. Am vazut eu ca a cam regretat verisoara sotului meu ca ultimele ei cuvinte au fost ca ea este o persoana deschisa si ca daca vrem sa ii mai vorbim ea oricand este dispusa la conversatie, deci a lasat o portita, dar din pacate...nu mai este valabil.
si vreau sa spun ca acum OFICIAL NE MERGE BINE. Si sotul se mai mira de cat tupeu a avut vara-sa, nu o credea in stare de asa ceva, stia ce poama este dar nici asa si vara-sa a mizat mereu pe faptul ca sotul meu moare in fundul ei, ca daca a ajutat-o cand a avut nevoie si s-a puratat frumos cu ea, gata inseamna ca este si fraier. Dar s-a inselat.
Ce regret este ca m-am enervat, mi-a crescut tensiunea, la serviciu a trebuit sa mi se faca intravenos, era sa mor atunci si ca nu i-am facut putin jocul, sa o "oftic" putin, ca om negru de suparare am vazut dar om care moare de ciuda, nu.
AURA