Salajence la apelll!!![89]
Raspunsuri - Pagina 4
dianalaura spune:
Multam de cafea Oti!
Ieri am stat si noi pe afara, de fapt ne-am petrecut duminica cu ai mei, la amiaza am mancat la ei, apoi l-am culcat pe Stefan acolo, cand s-a trezit am mers cu totii in padure dupa leurda, Stefan s-a tot jucat pe acolo, apoi la noi, eu cu mama la bucatarie, am facut niste supa de leurda si cus-cus cu carnati si salata de leurda, bineinteles, si pana am cinat, pana i-am dus pe ai mei acasa s-a facut ora 9. Si ca tot vb de vreme, aseara la 8 jumate cand i-am dus acasa pe ai mei arata 20 de grade la ceas in centru.
Azi incepe o noua saptamana...cu chef la sfarsit, ca doar sunt Floriile, asa ca o sarbatorim pe mama.
Va pup si mai vorbim.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
silvana_salajan spune:
Tu ce pofta mi-ai facut de leurda. Il sun pe socru sa mearga la piata sa ne ia. Nu il pot trimite pe Vlad ca asta e in stare sa cumpere burene ca nu cunoaste nici o planta
E copchil de oras, nu are habar cum arata plantele. Pt el toate is la fel: verzi
Dulciuri
dianalaura spune:
Eu o sa imi pun si la congelator. Am vazut pe culinar ca se poate. Dar i-ti acuma, ca in cateva zile ii trece sezonul, ca deja e mare.
Ma duc si eu sa incerc sa imi spal peretii (sau din ei) ca sunt plini de amprente pana la nivelul lui Stefan.![]()
Revin.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
giulia71 spune:
Hai salutare,
Care are un coldrex ca mi-s racita, rau!
Toata lumea normala raceste iarna, io-s pe d'andoaselea. De doo zile ma dor toate ales, zici ca-s batuta
. O tin in frau cu coldrex si frectie seara da degeaba pina nu-si face bazdacu ei n-am ce-i face!
"A trece"...vorba lu Oti:))
Mamaie a plecat la cusuta ei si e bucuroasa tare:))
In rest, toate bune, nimic deosebit!
Va pupez pe toate!
uneori gandesc prea mult....
dianalaura spune:
Giulia, ma bucur ca mai dai si tu pe aici. Imi pare rau ca esti racita...asta e, se mai intampla, mai ales cu vremea asta schimbatoare....si cu modificari bruste de temperatura de la o zi la alta...
Multa sanatate iti doresc.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
piticutz spune:
Fetelor, ati vazut asta
http://www.infoportal.ro/articol~din-actualitate~info-915042~cel-putin-27-de-morti-in-urma-cutremurului-din-italia.html
?
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
Of, saracii oameni. Doamne fereste-ne de ce e mai rau.Am vazut la stiri acuma seara. Groaznic.Sa vedeti ce am patit azi. Ies la plimbare cu picii pe la 13, ma imbrac cu un pantalon de trening sitricou cu maneca scurta. Afara caaald de nu mai puteam. Am stat cam o ora afara, pe cand ne-am intors, ultimii 500 m m-am tarat sper casa. Si apoi show: frisoane la greu, dureri musculare, dureri de cap. Am luat un coldrex max grip, noroc ca Alex dormea si m-am culcat si eu. O dormit cam juma de ora, timp in care am frisonat ca naiba. Am mai luat vitamina C, apoi mi-am facut baie fierbinte cu sare la picioare si parca mi-am mai revenit. Acum seara am transpirat ca un cal si am facut un dus fierbinte, insa ma simt cat de cat bine. Am scapat de dureile musculare. Noa ziceti si voi: cum naiba m-am racit? Poate fi o manifestare alergica, mai ales ca eu am antecedente? Cand am ajuns acasa abia respiram, ma durea ingrozitor in piept. Dupa cca o ora durerea cedase. Mi-e frica sa mai ies din casa daca e alergie. Offf pe prospectul de la zirtec scrie ca nu se administreaza femeilor care alapteaza.
Va
si va doresc o noapte linistita.Dulciuri
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Of, saracii oameni. Doamne fereste-ne de ce e mai rau. Am vazut la stiri acuma seara. Groaznic. Sa vedeti ce am patit azi. Ies la plimbare cu picii pe la 13, ma imbrac cu un pantalon de trening sitricou cu maneca scurta. Afara caaald de nu mai puteam. Am stat cam o ora afara, pe cand ne-am intors, ultimii 500 m m-am tarat sper casa. Si apoi show: frisoane la greu, dureri musculare, dureri de cap. Am luat un coldrex max grip, noroc ca Alex dormea si m-am culcat si eu. O dormit cam juma de ora, timp in care am frisonat ca naiba. Am mai luat vitamina C, apoi mi-am facut baie fierbinte cu sare la picioare si parca mi-am mai revenit. Acum seara am transpirat ca un cal si am facut un dus fierbinte, insa ma simt cat de cat bine. Am scapat de dureile musculare. Noa ziceti si voi: cum naiba m-am racit? Poate fi o manifestare alergica, mai ales ca eu am antecedente? Cand am ajuns acasa abia respiram, ma durea ingrozitor in piept. Dupa cca o ora durerea cedase. Mi-e frica sa mai ies din casa daca e alergie. Offf pe prospectul de la zirtec scrie ca nu se administreaza femeilor care alapteaza. ![]() Va si va doresc o noapte linistita.Dulciuri |
Oti, nu vreau sa te speriu, da eu zic sa te duci la doctor.Mai bine sa vezi ca nu ai nimic si ca esti bine, decit sa stai sa te tot intrebi singura ce o fi fost.
Durerea mare in piept nu-i a buna.
Stii ca femeile de multe ori nu isi dau seama cind fac infarct? La femei simptomele nu sint la fel de brutale ca si la barbati si de aia trec neobservate de multe ori, daca nu e vorba despre infarct sever.
Cum mai esti? Daca mai intri, scrie aci.
Eu acuma am ajuns acasa de la munca, miine merg evening shift, adica de la 3 dupa amiaza.
Asa de cald e afara, si eu dimineata mi-am luat haina groasa cind am iesit din casa, ca doar era rece bine.Acuma pe drum au curs apele pe mine.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
'mneata!Cafeluta e servita duamnelor!Cami, alergia isi face de cap. De dimineata se manifesta asa cum o face de cativa ani. Dureri in piept asa ca la o bronsita si bucatele mici de flecma verde are le scuip daca ma fortez. Asta evolueaza lent de acum inainte intr-o bronsita. Tre sa caut un antihistaminic care sa mearga in perioada asta ca de nu m-am ars.sa stii ca la un moment dat m-am gandit si eu la ce spui tu insa imi cunosc antecedentele. Offf, imi doresc o primavara ploioasa! Acum 3 ani am avut parte de una si tare bine a fost. Nici nu am stiut cand o trecut perioada infloririi pomilor.Dulciuri
dianalaura spune:
Buna dimineata si de la noi.
Off, Oti draga..ici nu stiu ce sa-ti zic..sa treaca perioada asta cat mai repede, pentru binele tau!Eu am fost harnica ieri, mi-a, zugravit pe balcon, mi-am pus mocheta pe jos mi-am dus florile acolo, si o masuta cu un scaun....
Acum imi spal o perdea si apoi ies cu Stefan afara, dar ma gandesc sa ma duc pana in centru prin piata, sa imi mai iau si niste mere..vedem noi.
Restul fetelor, nika? Doar eu cu Oti si cu Cami mai pove pe aici?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi