Salajence la apelll!!![89]
Raspunsuri - Pagina 20
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Di ce tu? Ca nu am facut mare mizerie.... ![]() |
apai, na mizerie nu , da ceva parfumuri ai lasat
mihaela_s spune:

Bia si adriana multumesc mult. 
adriana, spor la tortulit, sa-mi spui cum ti-a iesit. 
Cami, spor la renovari!
Mihaelele, bine ati aparut!
Miki, bine te-am regasit! 
la toata lumea.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Bia, io zic ca e margarina. Da nesimtitii l-o pus langa unt si i-o pus si eticheta de unt. Asa ca daca nu citesti eticheta de p verso il iei de unt.Dulciuri
Bimilit spune:
mihaela
, ca ti-ai facut timpde noi.
spor la invatat.tin pumnii stransi.
pupici la clanu de salajeni
.
silvana_salajan spune:
Miha ce mai faci? Mai aveti vacanta, sau ati inceput deja? Ce fac fetele? Ce le-o adus iepurasul? Azi la Unicarm, Amdrei vede o cana de la ilka cu niste iepuri. Zice mami nu imi iei cana asta? Pai zic lasa ca poate ti-o aduce iepurasul, si ii fac semn Claudiei sa o puna la ea in cos. Da el il vede: mami, da mie nu imi iei? Uite Clau o luat unu.
Mno zic io nu am bani da lasa ca ti-a aduce iepurasul. Da daca nu imi aduce? Iti aduce zic, precis. Ca doar ai fost cuminte.La casa, ii fac semn vanzatoarei ca ilplatesc eu, il iau si il bag repede intr-o plasa si pe cand s-o dezmeticit pruncu ia pachetu de unde nu ii. Zice Clau: uite Andrei nici eu nu l-am luat ca ii tare scump. Amu seara ne-am dus cu Vlad sa luam apa si suc pt Paste sa nu umblu io cu plasa in ajun si iar se leaga de cana: mami nu imi iei cana asta? 
Tulai doamne ma prunc tu nu intelegi ca ti-a aduce-o iepurasul??? Da daca nu mi-o aduce? Zice hai ia-o ca iti dau io banii acasa din pusculita!
No pana la urma i-am promis ca daca nu i-o aduce iepurasul ii iau doua! asa o tacut. No ce ti si cupruncii astia. Are minten 8 ani si chiar crede ca vine iepurasul
Dulciuri
silvana_salajan spune:
Va astept sa aberam aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136219