Salajence la apelll!!![89]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Poftiti la cafelutza !

Mi-s umflate picoarele de numa-numa de la cat am umblat ieri. Ne-am relaxat tare bine. Am umplut masina ca saraca Oti de abia a stat in spate. Concluzia a fost ca tre sa repetam figura.

Elvira , pupici la Cristina. Sper ca sunteti mai bine !

Duminica frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'neata si de la noi.Agreez cu ce zice Adriana. A fost un shopingterapeutic tare bun. Mai greu i-a fost lui Vlad cu Alex acasa . No da s-o descurcat impecabil. Andrei are o saptamana de vacanta, asa ca la el a venit iepurasul mai iute, adica din America, ca acolo amu is pastele Sa se poata juca in vacanta cu cadourile primite. E super mega incantat de ele. Va pupez, mai vin.La multi ani! tuturor Floricilor, Florinilor si ce flori mai aveti in familie. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neataaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

multa vreau.
elvira, refacere rapida cristinei.

fetelor fu bestiala ziua de ieri.moama ce dezmat am tras.mai vreau,mau vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

La multi ani, tuturor care poarta nume de floare.

fericit si linistit, celor care sarbatoresc azi.

Mergi la inceput

Elvira, multa multa sananatate Cristinei. offf mi-am rupt si eu un dinte cand am fost mai mica, din pacate al meu a fost unul definitiv. Si asa e si acum. Fara smalt pe interior. Doctorii de atunci nu au vrut sa il imbrace, tocurile pe vremea aia erau grosolane, bine au facut. Nu s-a cariat inca, asa ca daca va fi cazul o sa il imbrac acum. A Cristinei fiind de lapte, nu va avea probleme, o sa ii creasca altul. Scumpa de ea.Giulia, multa sanatate colegului, doamne ca asa sunt barbatii ca niste copii. Atata se plang de numa. Ei nu sunt facuti sa suporte durerea, ca dovada ca ei nu nasc. Ce faceti azi?Dulciuri

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!! celor care sarbatoresc ziua numelui !

Noi azi lenevim. Pun o supica in oala , apoi cartofi cu pulpe si abia astept sa ma infrupt din tzatziki . Acum am degustat o parte din bunataturile cumparate si colegu cu fetele spun ca sunt OK toate. Fetele nu se mai opresc din mancatul dulciurilor . Mno ... fiecare cu ce-l doare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Ce fain ca v-ati facut cumparaturile impreuna!...
Ati gasit preturi mai bune pe-acolo, decit pe la voi?

Eu am dormit de aseara de pe la 8 pina mai inainte, adica la 5,20 (imediat termin de mincat si plec la lucru).
Am venit acasa ieri seara cu o burta plina de mincare, nu am mai mincat atita de nu stiu e cind, cred ca de la Craciun.Ma mir ca am dormit fara sa ma trezesc toata noaptea, asa satula.

v-am pupat, ma duc sa ma pregatesc.(dupa amiaza iar sintem invitati la masa, la alte cunostinte, sper ca azi sa nu mai sar calul asa cu mincarea).

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Am uitat sa urez fericit celor care azi il sarbatoresc !

Mergi la inceput

Cami , spor la munca si distractie placuta .
In HU am gasit pe langa preturi mai mici si calitate si diversitate mai mare la multe produse. Mai ales acum cand au intrat pe teritoriul lor o multime de magazine din Germania, de ex. Muller, C&A, Takko, Kik unde gasesti lucruri deosebite.
Care ati vopsot oua ? Va asteptam cu poze !!!

Mergi la inceput

Adriana ai uitat sa spui ca la unele produse pretule mai mare ca in Ro. De ex io m-am uitat la Pampers ca pe asta il iai mai des. E mai scump la ei decat la noi. Or fi avand si ei alte marci la fl de bune si mai ieftine da daca nu le cunosc nu ma risc.Cascavalu fu ieftin in schimb.Diana sa stii ca nu gasii coloranti. Luai ceva geluri colorate in tub, ma gandesc sa scriu cu ele pe tort insa fura cam scumpe si nu am stiut daca vrei si tu asa ca nu iti luai. Sunt o alternativa convenabila la royal icig cand nu iti trebuie multa. Au fost de 3 culori: rosu, galben, verde si alb, marca dr. oetker. is in zona.Dulciuri

Mergi la inceput