Aspirante optimiste >20 ani(397)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona_bm spune:
Neatza! Poftiti toate la
,
sau ceiuc
Ramayana asteptam vesti sa putem incepe petrecerea 
-ici la toata lumea ![]()
my babyhttp://mt.lilypie.com/J822p2.png
Dust in the windwww.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related
dannyM spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafelutza
Hai fetele cu cele doua liniute!!
Nelia,daca faci testul inainte de ziua probabila a cm o sa-ti iasa negativ.Cel mai elocvent e sa ti-l faci la o saptamana de intarziere a cm.Chiar daca ai ramas insarcinata cantitatea de hormoni e insuficienta ca s-o poata detecta testul de urina daca faci testul prea devreme.Mai asteapta putin!!!si multa bafta,sa fie asa cum iti doresti.
la toate fetele
ellenii spune:
Multumesc de cafea, chiar daca e virtuala. Mai fac si mofturi... Pe aia reala nici nu am apucat sa o beau!
La multi ani de ziua sanatatii! Sa fiti toate sanatoase, mai ales azi, ca spitalele sunt inchise! Policlinicile, de fapt... La Bacau, asa e...
Another day goes by 
ancadragoman spune:
Neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ellenii spune:
Neli, DannyM are dreptate. Si eu am patit-o cu testatul prea devreme.
Ramayanaa, hai cu vestile
.
Pupici si sa aveti o zi prolifica!

Another day goes by 
dannyM spune:
Azi e ziua sanatatii?Apoi daca-i asa va urez din suflet multa sanatate si succes in toate

Cum sa fie inchise policlinicile si spitalele?Au innebunit?orice sarbatoare de genul asta trebuie aniversata prin munca![]()
Numai la noi se poate intampla asa ceva....ca de...stau si ei o zi fara spagutza..![]()
ellenii spune:
Uite aici http://www.adevarul.ro/articole/angajatii-din-sistemul-sanitar-liberi-de-ziua-sanatatii.html!
Am luat si eu o teapa dimineata! Si erau o multime de oameni veniti de la tara care au fost nevoiti sa se intoarca din drum!
Deci sanatate multa azi! SI in zilele urmatoare, dar mai ales azi!
Another day goes by 
oanarus spune:
buna dimineta fetelor?
ramona multumim de cafeluta
ramayana , hai cu vestile, oricare ar fi ele 
restul fetelor sunteti bine?( n-am mai apucat sa citesc din urma)![]()
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
Ramonika spune:
eu am facut test inainte de intarziere cu vreo 5 zile si mi-a iesit slab pozitiv, apoi am repetat in prima zi de intarziere si mi-au iesit clar doua liniute.
asa ca daca nu mai ai rabdare poti incerca un test, insa daca iese negativ nu inseamna neaparat ca asa e, trebuie repetat.
dar poate iese pozitiv 
bafta
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com