Aspirante optimiste >20 ani(397)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Sa nu te superi pe mine, dar cunosc multe persoane care din cauza ca au luat asa din citite tot felul de plante au avut probleme si mai mari

Doula spune-mi te rog ce probleme pot sa apara,sa stiu cel putin pe viitor daca voi mai lua sau nu branca ursului.

Tanamera - aproape fiecare planta poate sa aiba efecte secundare. De exemplu, branca ursului, in primul rand este mult mai indicata barbatilor si nu femeilor. In al doilea rand - poate sa dea stari de greata si voma, stari de lesin, cei care au probleme cu rinichii si cu glanda renala, pietre la rinichi, vezica urinara si cea biliara, probleme cu prostata nu au voie sa fol aceasta planta, pietre la rinichi si chiar cei cu rinichi mai "slabi" pot sa agraveze aceasta slabiciune. Si nici cei care au tensiunea mica sau probleme cu mineralele in sange.
Un alt produs naturist care este ffffff recomandat este mierea (si produsele apicole de fapt ) - dar nimeni nu povesteste pe net ca acest simplu produs naturist poate da alergii daca este fol in exces, agrava probleme digestive, mai ales ulcer si gastrite, si are efect estrogen deci cele care au estrogenul prea mare (fibroane, endometrioza, chisturi ovariene si ale sanului) agraveaza aceasta problema
Naprazanicul minunat si trifoiul rosu au efect progesteronic - daca sunt folosite pe toata perioada ciclului pe o perioada de cateva luni de fapt inhiba ovulatia
Si sunt multe exemple.....
Meseria mea este de terapist naturist si eu inainte de a da un tratament stau de vorba cu pacientul cam 2-3 ore si il intreb tot ce tine de viata lui personala.
Degeaba ii dau femeii sa zicem un tratament pt ovulatie daca problema cea mai mare este un ficat bolnav din cauza stresului si a unei relatii nepotrivite. In primul rand trebuie sa vedem ce si cum cu relatia, sa o ajut sa se linisteasca si sa-si curete ficatul si pe urma maica vorbim de ovulatie. Este doar un exemplu......
Plantele sunt foarte puternice si trebuiesc tratate cu respect....

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

asa e tanamera fiecare urmeaza calea pe care o considera cea mai buna... numai bebe sa vina ca nu mai conteaza cate trebuie sa facem pentru a ne tine minunile in brate.

viitoare
http://tt.lilypie.com/ywKvp3.png

Mergi la inceput

wow doula terapist naturist ... de la tine putem invata multe
acum ca ne-ai spus sper ca nu te superi daca o sa te mai sacaim din cand in cand cu intrebari

m-am inregistrat si pe site-ul tau dar chiar n-am stiut cu ce te ocupi... super avem un consultant printre noi

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Sa nu te superi pe mine, dar cunosc multe persoane care din cauza ca au luat asa din citite tot felul de plante au avut probleme si mai mari

Doula spune-mi te rog ce probleme pot sa apara,sa stiu cel putin pe viitor daca voi mai lua sau nu branca ursului.

Tanamera - aproape fiecare planta poate sa aiba efecte secundare. De exemplu, branca ursului, in primul rand este mult mai indicata barbatilor si nu femeilor. In al doilea rand - poate sa dea stari de greata si voma, stari de lesin, cei care au probleme cu rinichii si cu glanda renala, pietre la rinichi, vezica urinara si cea biliara, probleme cu prostata nu au voie sa fol aceasta planta, pietre la rinichi si chiar cei cu rinichi mai "slabi" pot sa agraveze aceasta slabiciune. Si nici cei care au tensiunea mica sau probleme cu mineralele in sange.
Un alt produs naturist care este ffffff recomandat este mierea (si produsele apicole de fapt ) - dar nimeni nu povesteste pe net ca acest simplu produs naturist poate da alergii daca este fol in exces, agrava probleme digestive, mai ales ulcer si gastrite, si are efect estrogen deci cele care au estrogenul prea mare (fibroane, endometrioza, chisturi ovariene si ale sanului) agraveaza aceasta problema
Naprazanicul minunat si trifoiul rosu au efect progesteronic - daca sunt folosite pe toata perioada ciclului pe o perioada de cateva luni de fapt inhiba ovulatia
Si sunt multe exemple.....
Meseria mea este de terapist naturist si eu inainte de a da un tratament stau de vorba cu pacientul cam 2-3 ore si il intreb tot ce tine de viata lui personala.
Degeaba ii dau femeii sa zicem un tratament pt ovulatie daca problema cea mai mare este un ficat bolnav din cauza stresului si a unei relatii nepotrivite. In primul rand trebuie sa vedem ce si cum cu relatia, sa o ajut sa se linisteasca si sa-si curete ficatul si pe urma maica vorbim de ovulatie. Este doar un exemplu......
Plantele sunt foarte puternice si trebuiesc tratate cu respect....

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

grafice TB

Doula multumesc mult de exemple,e bine ca avem in "fratia oului"un terapeut naturist,sper ca putem apela la tine si cu alte rugaminti care nu tin neaparat de conceptie,ovulatie etc.
Te !

http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fetelor eu am plecat acasa sa ma pregatesc de concert.O seara placuta sa aveti.

Va !

http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happyella

doula voiam sa te intreb ceva legat de TB pentru ca am vazut ca esti experta la citit temp dar nu mai in gasesc carnetelul in care am notat temp luna asta si singura de fapt...
de nervi cand mi-a venit CM l-am pus sa nu-l mai vad si nu stiu unde sunt de groaza nu ...

in fine te rog spune-mi si mie daca iti creste temp la 36.7 si se mentine asa 10 zile cu mici diferente de 0.1 in vreo doua zile si chiar in z1 de CM a fost tot 36.7 inseamna ca am ovulat ?

viitoare

Happyella nu prea ma ajuta sa primesc o singura temperatura ca sa stiu daca ai ovulat sau nu. Cum au fost temp inainte de cresterea la 36.7? Iti aduci aminte cu aproximatie? Sa imi dai macar asa : intre temp si temp...
Oricum uite aici am scris despre www.feminitate.org/?p=16" target="_blank">semnele fertile Ai sa gasesti acolo si despre temperatura bazala. Sper sa te ajute

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

merci doula

TB inainte erau intre 36.3 si 36.5... am luat TB incepand cu z6 dar din cate imi aduc aminte mucusul egg l-am avut in z13-14 impreuna cu dureri de ovare si intepaturi iar TB era 36.5 si temp a inceput sa creasca si sa se mentina la 36.7 cam din z16-17
de asta sunt asa derutata ca nu stiu de ce nu a crescut imediat dupa egg si dureri de ovare din z13 ?

viitoare

Mergi la inceput

Happyella inseamna ca ai ovulat prin ziua 15 sau 16 daca temp a inceput sa creasca in z17
Durerile de ovarel pot sa isi faca aparitia in ziua ovulatiei, inainte cu cateva zile sau dupa ovulatie - nu e o regula.
Daca citesti cu atentie articolele despre mucus si temperatura ai sa vezi ca inceperea mucusului albus anunta inceperea perioadei fertile si ca ovulatia nu are loc neaparat in ziua in care acest mucus este abundent. De asemenea vei afla cum sa iti identifici ziua de varf a fertilitatii si aceasta poate sa fie cu o zi inainte de ovulatie sau in ziua de ovulatiei
din ceea ce spui tu ziua de varf a fost in ziua 14-15 si ai ovulat in ziua 15-16.
Acum spui ca ai avut temp marita doar pt 10 zile dupa care in ziua 11 cum ar veni, ti-a venit ciclu. Aaaaa faza luteala este cam scurta daca e asa. Ti-ai luat temp doar in prima zi de ciclu sau si in zilele urmatoare? Menstruatia a fost ca de obicei? Ziua 11 a fost sange rosu sau scurgeri maronii?

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

doula scuze ca raspund cu intarziere... am fost plecata

sa stii ca si eu banuiam am faza luteala cam mica de ceva timp
si in z11 de TB constanta a fost asa : la 7.30 mi-am luat temp 36.7 si peste o jumatate de ora m-am luat niste dureri si imediat am mers la baie si a inceput sa curga destul de mult si rosu grena cum nu prea am avut eu CM
seara dinainte am avut ceva scurgeri maronii cam uscate

acum sunt z2 si nu mi-am mai luat TB ca nu prea imi vine asa cu CM... curge mult ca de obicei in Z2 dar fara cheaguri si avem destul de multe ... si sanii nu sunt asa moi cum erau cand imi venea CM si din cand in cand ma dor sfarcurile

crezi ca e o problema mare faza luteala mica? nu se poate prinde bebe? si ce sa fac sa o maresc?

multumesc ca esti alturi de noi cu sfaturi

viitoare

Mergi la inceput

Happyella nu vreau sa fii ingrijorata din contra - in clipa in care o problema este descoperita este destul de usor de rezolvat dupa aceea.
Faza luteala scurta poate sa arata ori o problema cu progesteronul ori o problema cu glanda tiroida. cel mai bine e de facut niste analize hormonale a samgelui, in ziua 7 dpo care sa verifice progesteronul si glanda tiroida.
dupa rezultatul analizelor vedem ce se poate face.
Faza luteala scurta nu neaparat te impiedica sa ramai insarcinata ci poate sa provoace un avort spontan. De aceea trebuie verificat si in caz ca e o problema de progesteron, luat suplimente, chimice sau naturiste pentru marirea acestuia si sustinerea unei eventuale sarcini.
Te sfatuiesc in primul rand sa-ti faci analizele si in al doilea rand sa iti iei in continuare temp chiar si in primele zile de menstruatie ca sa vezi ce si cum

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput