*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Succes total cu ochiul romanesc!
A lins Rebe tot...si i l-am amestecat cu o lingura de branza de vaci.
Acum iesim afara, va pupam si sa aveti o sambata minunata!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
adriuta spune:
Am vazut Sufletel Blond dulce-dulce
in parc cu sepcuta rosie pasioan de flori si la tara cu zambile la urechi. Pup ochisorii albastri
ca si zambilutele si obrajori rosii ca doi trandafirasi.
L-am vazut pe Andrei cel frumos. Pupici cu lipici.
O Amira superba in parc
...da' superba nu alta, jucausa si vesela ca de obicei.
Giani, stai mami linistita ca esti PERFECT VIZIBILA :))
M-am bucurat foarte mult sa aflu ca ELARA noastra este graviduta.
Felicitari!!! ,
o sarcina usoara si un bebeluc asa cum vi-l doriti.
Vrau sa ii urez LA MULTI ANI!!! Adela,
sanatate, bucurii, sa fi iubita si fericita toata viata. Pupici.
Doresc sa ii spun multam fain Miha

pentru cafelutza, mi-am oprit o portie zdravana pentru dimineata. Mai vreau sa iti zic mercic mult pentru blogul randunicilor. Esti extraordinara. pupici.

Uite ca mai aflu urmatoarele:
Clau a reusit sa aiba nopti mai bunicele si Rebe acum doarme bine noptile.
Iuliutza dulce merge la cresa si cred eu ca in curand o sa-i placa tare tare. in fond nu-i asa ca-i funn sa te joci toata ziulica si sa fi inconjurat de prietenuti?
Bubu are puiutii bolnaviori si pupim sa treaca tusea patimasa.
Am vazut pozicile cu Andrei 1 zi-1 an puse de nasica. felicitari, ai un finutz minunat!!
Stela se chinue la scarbici si socrela face treaba buna la kineto.
Sophie e bolnavioara si o pupicim toata 
sa treaca buba si sa se faca bine. Si
pe mami Olgu sa reziste eroic si sa nu adoarma la scarbici.
Nicol m-a facut curioasa
dar ii urez succes si astept cu rabdare sa ne divulge marele secret. Success!!!

Ramo...mi-au dat lacrimile la mesajul tau pentru Andru!!

yeeeeeeeeeeee 
a aparut si remaliss, sa vii mai des nu numai de aniversari. OK???
catalina(tonic) sper ca e bine oaki mic. pupam sa treaca buba.

Am vazut montajul cu Andrei mic si scump, superb Ramo, ai un copil de nota 20 si frumoooooossss...doamne ce micut a fost si ce frumoasa e povestea vietii, iar poza aceia cand sta pe burta ta si e mic si chileiuta e minunata.

ha ha ha liana ce figura ai fost de vorbareala bubulinilor care facura tuseala de la atata vorbareala. Esti totala draga.![]()
Luny pupam maselutza Mufy rasfatzat si frichinit noaptea.
Am vazut-o pe papusica Teo cu lochitzuca ei losie si frumoasa-frumoasa indragostita de papusica ei.
Sa traiti sanatosi Stela toti 3 sunteti o familie minunata.
N-am reusit sa vad intalneala cu Mufy 
:((:((:(( nu mergeeeeeeee
Yo maaaannnnn 

a aparut si Vio. L-am vazut si pe Sean imitator de Hector, si pozele din DC, si petrecerea cu tortul ala....maiculitza sfanta dar ce-a reusit sa faca din el...doamne ce curaj pe voi. AAA btw... cred ca de la Hector a invatat cupilu ca pe jos se manaca. Sa stii ca si noi am trecut prin faza numai cu mana si din mana. Tine cam o luna. Dupa se mai calmeaza spiritele :)) O sa iasa kkutza parfumat. Noi inchidem usa la laundry dar a scapat deschisa si "cineva" a uitat pe jos un spray din ala cu clor de dezinfectat baile. Ghici cine tragea de zor pe "tzata" :(((( si impingea si de piston spre el :(( Noroc ca n-a iesit nimic. da de badocul de NIVEA (ala mare de la costco...ce sa zi, cum il prinde cum ...trage..deh lubrifiza intestinele:))![]()
Alina(remaliss) am vazut montajuuuul, sunteti superbi si ce poze frumoaseee. Am lasat si coment. Sa va traiasca minunea minunata!!
Mikyyyyy sa sti ca io ti-am vazut pozicile mai demultttt dar uitai sa iti zic. Nunta a fost ceva de vis si ce frumos a fost si la boztez. Sublim.... sa traiti 1000 de ani fara reparatii!!
Vali am vazut toate pozutele :)) ha ha ha ce dulce e Mateutz
tuns si cum scoate limba la expozitie.
Mie imi placea cu parutz ca avea un parutz frumos dar acum e bestial:).
Simo , is niste dulci pruncii tai.

pe 13 kg l-as rontai toata ziua.:))) ce-mi place ca nu se lasa in vraja fetei. iar poza din baita este dementiala:)) 
Pupa-i mama de frumosi!! Lasa ca al 3lea o sa fie fata :)) MUSAI!!![]()
Cami am vazut pozicileeee, a fost superb Lucutza la party inconjurat de copilasi in bluzita rosie. 
Mai railor, voi i-ati pus bricheta copilului pe tava??? :))
taman aia a luat-o.Si ce tortulete deosebiteee....iar cum ii sta in carouri...ce sa zic e superb!!Sa ma ierti daca nu e bricheta aia dar eu asa am crezut :) Pupic.
Pupam mergareata mica a lui Criss. Mami...succes cu curatenia si vezi ca acush te ajuta fata, ce si-a zis ia uite ca mami e busy...sa mai imping si eu una alta p-aici:)![]()
Clau eu ochiul i-l dau bucatele si el ia cu manuta si baga in gurita.
superultraextramama
ma bucur ca in Ro nu-i voie libera la pistoale...hi hi hi. S-or dezmortit si ei o data cu primavara.![]()
ha ha ha Luny am vazut filmuletele cu mufy si pot sa-ti zic ca m-am amuzat pe cinste, e un dulceeeee. Si imi placea matza ca statea si se uita la el atenta si de fiecare data parca gandea"bai daca-mi trage una cu aia ...aoleeuuu"si sa stii ca Adrian mananca bobitze din alea de la caine si nu are nici pe naiba:))) Am renuntat sa stau tot cu gura pe el, ff rar prinde bolul cu mancare dar cand il prinde se serveste cu nesatz.![]()
adriana...cred ca ar fi bine sa schimbati parcul :))![]()
kya aoleuuuuuuu iar inverzisi crenguta...
si io-s cu picatele..Paris..moamaaa...
Mimo sa pui pozele cu muscatele...of of of ofticoasa mica.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:

Alive, alive
, ca altfel nu se poate
, dar n-am avut timp deloc sa mai intru si nici chef de calculator...
Cum va spuneam ieri, am vrut sa merg la pediatra noastra, daaaar, am iesit cu Vlad pe-afata si ne-am nimerit pe strada cu cabinetul lui Stanciu, ca e f. aproape d enoi si dl. doctor intra in cabinet si l-am intrebat
. Mi-a zis sa vin dupa-masa sa-l mai vada o data, sa stea ma-sa linistita
, adica eu
. E o viroza in desfasurare, l-a ascultat o gramada, e viral...ne-a schimbat siropul de tuse si ii dau stodal, antitermice, iar daca face mai mult de 72 de ore febra, augmentin.
Stefu e tare marait, morcovit cateodata, nu mananca nimic, decat bea lapte
, face si kk mai moale de la atatea siropele si mirositor, bleah...
Ieri a avut mai toata ziua 38,4, cand am venit de la dr. a adormit in carut si am stat afara si a dormit super, apoi pana seara si noaptea n-a mai facut febra. De dimineata avea 38,2...n-a vrut sa pape, urla cand ma vede ca vin spre el cu lingurita, nu mai suporta sa-l sterg la nas
...in schimb bea apa la greu si laptic...
Eu m-am dus pana in bucatarie si l-am lasat cu Vlad in sufragerie si cand m-am intors se culcase pe covor cu fundul in sus si statea asa...l-am dus in pat si a adormit instant...
Cam asa...Vlad e mai bine, dar tot tuseste si el...luni il duc la gradi.
Am citit doar capitolul trecut si vreau s-o felicit pe Elara, sarcina usoara
, sa fie intr-un ceas bun!
Fata, dar curajoase mai sunteti voi, cu bb2 asa de repede!!
L-am vazut pe Mufy in actiune si prostioarele pe care le face
si praji de Luny 
L-am vazut pe Sufletel in parc si cum o calarea pe ma-sa pe paturica 
Am citit ca Mimo e ofticoasa, Kya pleaca la Paris si Steluta e racita, sanatate!
Si nu mai stiu 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
adriuta spune:
Shearsheafu' anterior dedicatie speciala pentru care crede ca am tradat crengutza 

Am avut numai o perioada mai busy si marti si miercuri am avut in vizita la noi o fata din Ro care e la lucru aici si mai vine pe la noi cateodata si m-a rugat sa o las la computer sa mai vorbeasca acasa. Si cand era compu liber nu puteam eu si invers...![]()
Si mai lasati-o mai moale plsss cu delicateturile culinare... ca noi alea antitalent si fara chef, si timp...dar pofta cat cuprinde ... dam in boala de MAI ADA :)))![]()
Cine-mi zice si mie cum sa-l tund pe Adrian...plsss

. Vio, sunt frizeri specializati in copii atomici? Sotu a avut ideea cu cloroformu:))))
da eu astept de la voi una mai buna.
a, si ma bucur ca vi-a placut norutza-finutza 

si rochita....da vaz ca de tort nu zice nimeni nika![]()

Capitolul 236 maine 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
adriuta
ai revenit in forta!!
Mufa nu-i tentat sa haleasca boabele, doar sa le imprastie peste tot!! si eu le-am mutat fetelor bolul cu mancare ca era deja haosul prea mare, l-am pus in baie unde usa sta mereu inchisa!si mai nou, cutia aia de mancare s-a mutat in balcon, dupa ce a fost si ea dovedita de micul atomizat!![]()
bubu
Steful racit
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mda...s-a schimbat modificarea si ne-am sucit...amanam intarcatul pana dupa Paste, cand se va ocupa mama..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mikydoozza spune:
neatza!
multumim din nou pt urari!!!
adriuta
suntem in febra pregatirilor de party. tortul a iesit cat de cat.am facut blat de ciocolata(gen negresa) si l-am umplut si decorat cu frisca facuta de mine( cu sana , praf de frisca si intaritor.)nu arata el super tare dar la gust mereu iese super! am avut dimineata o tentativa sa topesc cioco si sa scriu cate ceva pe el(am vaz tott\rtul soacrei lui bubu si vazusem acolo instructiunile) dar ... esec total. am inceput sa topesc 2 cioco intr-o cratita si dupa ce s-a topit un pic se intarea. apoi am bagat-o la microunde si repede in seringa de decorat si mi s-a topit seringa( era din plastic si cioco fierbinte. imi era frica ca daca o las la racit se intareste) deci sunt praf ..
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
Kya spune:

am culcat copilul cu randunoiul si acum pot sa-mi vad si eu de treaba linistita.
Azi noapte, s-a trezit pe la 3, ca de obicei. Am tinut-o putin in brate, am pus-o la loc in pat si a dormit mai departe. Pe la 4 a visat ceva urat cred, ca s-a trezit urland de mama focului. L-am impins pe randunoi sa se duca la ea. Si l-am avertizat a mia oara, ca dupa ce adoarme sa o lasa in patutul EI! Desteptul zice "lasa ca o tine tati ei in brate", si a adus-o in patul nostru. Dimineata pe la 9 si ceva se trezeste Sanziana, ma trezesc si eu, si il vad pe randunoi gri la fata, cu ochii impaienjeniti, cu o durere monstru de cap... Zic: "Dragule, cumva nu ai putut sa dormi din cauza copilului?" El: "Nu, ca am stat sa o pazesc, si mi-era frica sa adorm..."
Poate ma asculta si pe mine de data asta, si lasa copilul in patutul ei.
Elara multe felicitari scumpa!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ma bucur mult pentru voi!
Noi am planificat o joaca dintr-asta anul viitor... ![]()
Vali poate reusim sa ajungem in IOR, si ne vedem. 
Bubulina
bolnaviorii!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Cateva poze din parc ieri
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Sufletica deja isi face somnicul de frumusete! S-a jucat afara super, a mers fara oprire o ora si jumatate, dar tot a papat bine de tot cand am ajuns acasa si apoi a adormit instant la biberon cand am pus-o in patut. Acum pana in jur de 16 doarme , iar eu am program de voie ca nici baietii nu-s acasa.
Adriuta, mamaaaaa, dar ce cearceaf ne-ai scris mah!
Cred ca ti-a luat o groaza. Si stai linistita ca toate mai avem perioade din astea foarte aglomerate si luam pauza 2-3 zile de forum iar apoi revenim in forta.
Nu esti mah tradatoare
,esti randunica de-a noasra si te iubim.

Bubule bine ca esti alive, chiar ma gandeam la voi ca-l stiam si pe Stefu bolnavior.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.