Sunt amanta
Raspunsuri - Pagina 8
Fomalhauti spune:
Buna, Anna...Uite, eu chiar nu stiu ce situatie poate tine doi oameni impreuna daca nu se mai iubesc si....nu mai vor sa fie impreuna.
Doar mie imi da mesajul Annei un sentiment ciudat?
Natasha (si de ce nu si Anna) iti pun si eu intrebarea aceea devenita clasica (la interviuri): Cum te vezi tu peste cinci ani? Dar peste zece?
Natasha_Pisi spune:
Well eu nu am zis nimic cand m-ati luat toate la bani marunti,iar acum ca mai este cineva in situatia mea raportati la moderator? ASTA NU E FAIR-PLAY. Oricum este alegerea voastra:) Nu am intrat aici nici sa fac circ,nici sa caut cearta,ci doar am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva. Se pare ca prezenta mea aici deranjeaza mai pe toata lumea,nu inteleg de ce,dar in fine,majoritatea decide pana la urma:) Nu am sa va mai deranjez,si imi cer scuze ca am postat aici.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 Si eu sunt in aceeasi situatie cu Natasha...Mi-am acceptat cu greu "statutul" de amanta,dar asta este...se intampla sa iubesti atat de mult pe cineva incat sa fii dispusa sa il imparti.Am vazut ca unele dintre voi v-ati pus intrebarea(logica de altfel)de ce nu divorteaza domnul ca sa fie cu Natasha...Ei bine,nu stiu eu care sunt motivele lui,dar le stiu pe ale iubitului meu si credeti-ma ca sunt motive bine intemeiate.As vrea sa le pot scrie aici,poate intr-un fel l-ati intelege,dar stiu din surse sigure ca una dintre voi doamnelor este sotia lui...asa am aflat eu de acest forum....Si chiar daca multe dintre voi sunteti tentate sa ne credeti pe noi amantele femei lipsite de scrupule,nu toate suntem asa...Deci n-o sa insirui aici motivele lui pentru care nu divorteaza pentru ca n-as vrea sa pun pe nimeni in situatia de a se regasi in fiecare dintre acele motive,situatii etc.Dar ganditi-va cate motive pot tine doi oameni alaturi desi nu se mai iubesc,desi si-au pierdut respectul unul pentru celalalt,desi nu mai au viata de cuplu.Nu numai banii si un copil tin doua persoane alaturi...Un tata responsabil va sti sa isi educe copilul,sa il creasca frumos chiar daca divorteaza de mama lui.Sunt atatea perechi care au stiut sa ramana prieteni si dupa divort...Iar banii... nu cred ca asta il tine pe iubitul Natashei alaturi de sotia dansului...Daca a stiut sa isi faca o afacere,daca a stiut sa castige bani,o va face si dupa un eventual divort si isi va reintregi conturile bancare si dupa un partaj.In viata se intampla si lucruri mai grave,sunt multe nenorociri care se pot intampla si care ii tin pe soti legati doar de un act,in timp ce unul din ei isi cauta fericirea in compania altcuiva...O seara placuta! |
hopa, ce pagina e asta? a cincea? ok, ca io fac statistica la cate pagini rezist sa raspund :-))
deci tu esti amanta unei femei de pe dc, corect? si ai intrat aici sa ce? sa o spionezi, pe pariu. te roade curiozitatea cum e ea, ce zice, ce-i mai face vuitonu', daca-i curge rimelu pe ploaie, cate kile a mai slabit luna asta...
bref, nu cred nici o amanta ca e fericita si nu ia pumnul de paracetamoale pe zi anti-migrene si nu-si innebuneste prietenele cu vaicareli si drame legate de triunghiul bermudelor, era sa zic isoscel. ca echilateral nu e: el nu divorteaza, deci tu esti latura a' mai mica.
Natasha Pisi, nu pleca taman acuma cand s-a prajit popcornu la microunde! o sa ma ai pe constiinta, ca de frustrare o s-o dau pe inghetata!
Anna23 spune:
Nu sunt "Anna-amanta voastra precedenta" si nici nu sunt aici incercand sa "legalizez statutul de ibovnica"...Acest user-name a fost creat astazi,intr-adevar,dar nu sunt Natasha asa cum cred unele dintre voi.Am si un user-name vechi de 1 an jumatate,multe dintre voi e posibil sa il stiti de la discutiile despre...copii!!!Sotia iubitului meu a cerut candva aici,pe acest forum,sfaturi legate de boala fetitei lor...cine credeti ca a dat telefoane in miez de noapte la toti doctorii prieteni de familie si la toate cunostintele cu copii sa se intereseze despre boala de care suferea ingerasul lor?ei bine eu...si am facut un user-name atunci pentru a-i raspunde...Dar daca veneam acum si postam aici cu respectivul user-name,riscam ca sotia lui sa afle lucruri care ar rani-o,cum ar fi ca sotul ei are o amanta...si de ce sa risc asta???Ca sa fiti voi convinse ca nu sunt una si aceeasi persoana cu Natasha
Fomalhauti spune:
Natasha, posteaza in continuare...Stii, si eu am avut un moment (sau doua) cand nu am mai avut chef sa postez, ma suparasem tare...Dar pana la urma cred ca exista aici, pe forum, persoane care chiar merita sa "le citesti", afli lucruri interesante. Si mai exista si alte persoane care iti par rele rau, dar apoi constati ca te-ai inselat, au avut o zi proasta...
Si tu chiar ai o problema...
Ca sa fiu sincera cu tine pana la capat, exista pe forum si persoane care chiar nu fac decat sa critice urat pe altii...e o parere personala. Dar tot nu merita sa renunti la tot forumul pentru asta. Nu exista altul mai bun, am cautat eu....
Anna23 spune:
HAHAHA conchita!!!!Draga mea,sunt o fire foarte vesela si nu am de ce sa iau un pumn de nu stiu ce pastile sau sa ma vaicaresc la prietene!Nu sunt pe forumul asta sa aflu cate kilograme a pierdut,nici daca i s-au lasat sanii dupa alaptare,nici daca i-a crescut vre-un dinte bebelui,nici ce ii face vuittonul...Imi vad de dieta mea,de vuittonul/vuittoanele mele si de viata mea in general.Daca tu ai afla ca sotul tau are o amanta si ai da de ea pe vreun forum,poate tu ai incerca sa afli de acolo tot ce poti despre ea...eu una nu am nevoie de asta ca sa aflu ceva!Sunt de profesie...detectiv particular!!!Asa ca am destule metode de a afla tot felul de chestii despre ea,dar nu o fac!
gabytza25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 Nu sunt "Anna-amanta voastra precedenta" si nici nu sunt aici incercand sa "legalizez statutul de ibovnica"...Acest user-name a fost creat astazi,intr-adevar,dar nu sunt Natasha asa cum cred unele dintre voi.Am si un user-name vechi de 1 an jumatate,multe dintre voi e posibil sa il stiti de la discutiile despre...copii!!!Sotia iubitului meu a cerut candva aici,pe acest forum,sfaturi legate de boala fetitei lor...cine credeti ca a dat telefoane in miez de noapte la toti doctorii prieteni de familie si la toate cunostintele cu copii sa se intereseze despre boala de care suferea ingerasul lor?ei bine eu...si am facut un user-name atunci pentru a-i raspunde...Dar daca veneam acum si postam aici cu respectivul user-name,riscam ca sotia lui sa afle lucruri care ar rani-o,cum ar fi ca sotul ei are o amanta...si de ce sa risc asta???Ca sa fiti voi convinse ca nu sunt una si aceeasi persoana cu Natasha |
ok, anna23 atunci imi cer scuze ca am tras concluzii pripite...
martie spune:
Anna, atunci zi-ne... e adevarat? Ca e mai mare drama amantelor decat cea a sotiilor?
Am mai zis, am avut o prietena buna in situatia asta si traia intr-adevar o drama.