Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 5
adra_bell spune:
Cred ca ati facut legamant de tacere ieri![]()
Bb, multumesc
, doar pare grasunica, se pare ca nu este, eu zic ca nu merge cantarul doctoritei![]()
Ellis, pup frumoasa cu basmaluta si fustita. Si Eva a fost ieri in sarafan, am fost la padure. Pozele sunt pe blog, la sfarsitul articolului
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Si ce s-a ingrasat Alessia, se vede la picioruse![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
g24hit spune:
hello
ce liniste...
fetelor, vreau sa-i fac un examen de urina Iuliei si nu stiu cum sa fac sa-i iau urina ...e neastamparata si nu sta locului o clipa....help!!! dati idei cum sa recoltez urina!!!
bb_yasmi spune:
helloo
am aparut si io....![]()
eni, nu sta pe olita??? alta idee nu am ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
Ciao!!!
am trecut doar sa va salut ... ca ma duc la somnic ..
eni - sunt saculete speciale pt. recoltat urina la farmacie ... nu cred ca se poate sa faca la olita si apoi sa duci la analize. Sau nici cu alea nu reusesti?
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:
upss se pare ca nu prea stiu nimic despre analize/recoltare analize...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
g24hit spune:
hello
mai fetelor, am reusit sa recoltez in punguta din aceea sterila de la farmacie. o aveam in casa, ca am mai incercat o data in urma cu ceva vreme si nu am reusit.
azi noapte mi-a facut 39 febra. i-am pus un supozitor de algocalmin si i-a scazut. acum nu mai are si e vioaie. merg oricum la pediatra. revin ca trage tare de mine.
g24hit spune:
si....nu sta pe olita....ca eram pregatita si cu o sticluta sterila si am pus-o pe olita....degeaba...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi si iasmi imi da manuta cand ii spun si mai ales cand trecem strada si mai asculta si ea cateodata cand ii spun ca nu e voie, uneori chiar imi spune ea mie (si tot face,,,, ) dar e asa neastamparataaaaaaaaaaa...............:(......anco, cu maria cum e??? ca ele se aseamana!!!_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
IDEM!!!!!!!
Maria nu merge decat singura si cand o iau de mana sa traversam sau sa o dau din strada imi zice "pacee"

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
Neata
Am vazut pozici cu bulgarasi frumosi foc si dezbracati
...si eu am scoso afara cu body +trening +adidasi,am si poze dar am pierdut cablul si nu pot sa le descarc
Am mancat si noi inimioare si pipote si mai mult ca sigur ca o sa guste si miel,eu nu mananc dar tati baga la greu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM

) dar e asa neastamparataaaaaaaaaaa...............:(......anco, cu maria cum e??? ca ele se aseamana!!!