Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 17
adra_bell spune:
La editura Crisan sunt niste reduceri, am trimis pe mailul comun reducerile, mai pe la sfarsit sunt cartile potrivite pentru picii nostri (nu, nu ma platesc aia de la editura
)
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
pussi spune:
Am intrat sa va uram 

PASTE FERICIT!!!

Diseara mergem la eco si maine la bunici asa ca nu voi mai apuca sa intru pana dupa sarbatori!
va pupam pe toti
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:
Ciao!!!
Si noi facem pregatirile de Paste, vrem, nu vrem tre' sa il sarbatorim si pe asta catolic. Adica mai ales pe asta .. ca acum are sotul liber de la munca. Vom merge duminica la nasi si cam atat ... s-a anuntat vreme urata, ploi ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Ciao!!! Si noi facem pregatirile de Paste, vrem, nu vrem tre' sa il sarbatorim si pe asta catolic. Adica mai ales pe asta .. ca acum are sotul liber de la munca. Vom merge duminica la nasi si cam atat ... s-a anuntat vreme urata, ploi ... Ca sa va destindeti putin, ce stiu sa fac _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
hahaha...ce m-am mai distrat...e mortala...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
FELICITARI!!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
felicitari...si asteptam sa gustam si noi din bunataturile tale...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Salutare!
Miha, felicitari pt concurs. Ma bucur ca am participat si noi cu un mic vot
.
Noi intram mai rarut pe forum pt ca stam f mult in parc. Dimineata stam vreo 2 ore iar seara la fel. Ma alearga in parc de-mi ies fulgii
.
Cateodata le invidiez pe mamicile de copilasi cumintei. Ma uit la altii copilasi cum stau prin preajma mamicilor lor (copilasi de aceeasi varsta cu Matei), iar eu alerg non-stop dupa el. Este extraordinar de curios. Ii multumesc lui dzeu ca e sanatos si, cine stie, poate s emai cuminteste si el
. Dac asi fetita iese asa nazdravana, nu ma vad prea bine
.
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
17+
bb_yasmi spune:
helloo
pussi, ce eco??? 
paste fericit si voua va doresc!!
roxxy, stiu prea bine despre ce vb. eu am noroc ca ne strangem in curte la o prietena toti bebei, si acolo au nisip, leagane... cand mergem in parc.....
e vaiiiii de mineee@!!!
petro, silviuta e o dulcica!!! ce imi place cum arata parul si gurita!!! ca o domnisorica!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
hiiiiii ce fain de mine...am scapat de pregatirile de Pasti..... mai avem 5 zile si plecam!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
si daca tot suntem la laudat
am invatat-o pe iasmi sa spuna te iubesc ("tebec")...
o intreb cine e dragostea lu' mama: ea zice : bebe si a lu' tata: mama ![]()
, dimi primul lucru cand se trezeste cere :"apte" (lapte) si "sene obi" (desenele :oraselul lenes)...
ii mai spun rautate mica si ea isi mai spune apoi cand face vreo prostie "tate, tate"....sau ii spun sa aibe radare....si cand nu are rabdare isi spune singura :"daie, daie"
azi mi-am facut pedichiura si tot vine la mine sa imi faca mai-mai ca am buba 
spune buna si bunu la toti care is mai in varsta....dar stie care e buna giua (buna giuliei) si bunu ain (bunu lu' aylin).......si as putea continua multtt .....
aaaa si mai nou o cheama "mia"
_
ancadragoman spune:
Fetelor sunt terminata,Ema s-a facut ingeras

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM

De la lume adunate si-napoi la lume date...