America (159)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

LAi eu am aplicat pt I-485 dupa ce am primit raspunsul pt I-140. EB 2 sau 3 nu mai tin minte, am avut nevoie si de labor certification. Tot procesul cap coada a durat 4 ani dar pe vremea aceea atat durau in California unde erau foaaarte multi angajati cu H1B. Dupa ce am aplicat I-485 am primit in foarte scurt timp travel docs si work permit-ul, cam in 2-3 saptamani. Eu eram in al 5-lea an de H1B cand am primit GC si am inceput procesul imediat in primul anu dupa ce m-am angajat.
Am gasit mult informatii de folos pe forumul asta, probabil ca il stii deja, postez totusi linkul poate altcineva nu a dat peste el pana acuma
http://forums.immigration.com/
Si am putut urmari statusul applicatiilor si durata procesarii on line fara sa astept dupa raspunsurile avocatului.
https://egov.uscis.gov/cris/jsps/Processtimes.jsp?SeviceCenter=CSC
https://egov.uscis.gov/cris/caseStatusSearchDisplay.do

Sanzi, felicitari pt vestea buna, vestea rea e la fel de buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere,tare ma bucur pentru tine si perluta inimoasa.Sarcina usoara si bebe sanatos!!!Si poate-l pacalesti pe bebe sa vina cu vreo 2-3 saptamani mai devreme,...dar trebuie sa fie tati prin preajma

Miere,...eu nici acum nu mi-am inbunatatit memoria de dupa bebe,...desi pap la lecitina si b complex si multivitamine zilnic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha,cred ca ma confunzi, mai vreu inca doi copilasi dar nu asa curand.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sanzifelicitari!!!
marilu,jason sa se face bine repejor
lai,tinem pumnii
miere,bafta cu examenele

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Citat:
citat din mesajul lui marilu2004

Ioana indraznesc si eu sa-ti cer o parere si iti multumesc pentru aceasta: bebe jason(5 luni) a facut o upper respiratory infection conform dr de la urgente. dupa 2 zile de tylenol si vazand ca nu cedeaza febra am fost la dr lui de familie. diagnostic: infectie la ureche de cauza virala. acum ia antibiotic amoxicilin 3/4 tsp/12 ore. antibioticul ii va vindeca infectia dar nu-i va afecta stomacul? e asa de micut...

Marilena - mamica Alexiei (26 iun 2004) si a lui Jason (12 noi 2008)

nu-i fac rau ca nu un tratament prelungit e de 7-10 zile maxim, da-i fara grija...dar e controversat tratamentul cu antibiotice pe infectiile otitice mai ales de cauze virale...

dar se da antibiotic daca febra nu cedeaza pt 48 de ore...in cazuri ca al tau...

Mergi la inceput

Sanzi mai da-mi o data adresa de email sa iti trimit filmuletele, nu stiu de ce nu o am in address book.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

ziceam ca nu-i fac rau in postul precedent...:)

dar cred ca mai degraba i-a dat pt infectia bacteriana din gat, trahee...sunt in legatura stransa oricum otitele (infectiile urechii interne) si infectiile ocazionale ale cailor aeriene superioare...e bine ca i-a dat antibiotic si nu-i fac rau la stomacel... ii poate doar eventual deranja tranzitul normal, si-i pot provoca scaune frecvente si diareeice dar asta e un efect de moment si fara repercursiuni... dar nu raman sechele... nici hepatice, nici renale ca acolo sunt filtrate medicamentele de orice fel...stomacelul nu pateste nimic :) are si o mucoasa de protectie care-l inveleste...ficatul si rinichii fac toata munca... si in general sunt bine tolerate, dar sunt si persoane cu anumite alergii medicamentoase si apar alte probleme (soc anafilactic, hepatite medicamentoase, glomerulonefrite etc) nu e cazul aici... asa ca da fara grija antibioticul la copil, daca observi insa semne de raspuns autoimun, tre stopat orice tratament medicamentos si mers la urgenta... respiratie grea, letargie...mancarimi, eruptii cutanate...blande cum li se zice in popor
indrazneste si alta data , nu-i nevoie sa te scuzi atat...sper sa-ti fie de folos...ca am baagt detalii sa te lamuresc

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007) si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!
sunt in urma.. sper sa va prind cu cititul cat de repede.. dar probabil mai pe seara..

pana atunci va las sa va delectati cu un Photoshoot proaspat ..
azi am fost.. le-am scos sa le ducem si la familion acasa.. suntem in plina treaba cu idei de cadouri pt familie..

fug ca s-a trezit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna si poftiti la Capitolul 160 - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135953

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

E adorabila Andra, cum sta ea la pozat!

Mergi la inceput