Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 7
olim spune:
salutare tuturor
fetelor ma bucur ca sunteti active, mai ales aida
eu nu prea am timp de scris, am soacra la noi de 2 saptamani
deci va imaginati cum e

black deja botezul, ce repede trece vremea si ce baietel mare ai si dulceeeeeeeeeee
aida ce face samburel, eu zic sa renunti la cafea de tot, zic sa nu tac
de parca io am renuntat la cola

mercedes ma bucur ca bia e bine si ati scapat de operatie
raluuuuuuuu
capu sus.
lora sa iti fie cu noroc schimbarea
doina multumim de tratatie
liliac felicitari pentru burtica
tzuni
fetele amandoua.
noi suntem bine, io cred ca mai am 2 saptamani de munca, abia astept sa termin sa mai stau cu alex care e marait ca ii ies maselele si am tras 2 saptamani de voma, diaree si nemancat nimic, o slabit 500 de grame da are de unde
ne-am luat biletu pentru mers acasa in august 27, abia asteptam.
ma duc ca iesim la plimbare la mare cu soacra.
va doresc o saptamana excelenta tuturor

blackgirl0 spune:
No fetele, sper sa va fi cazut bine zilele acestea de week-end, ca a fost tare cald!!! Noi, pe langa casa... 
Am experimentat prima noapte de garda la capataiul fiului meu (a facut ceva febra)... Ca medic, stiam ce sa fac, ca mama 
Tuse, muci, deja stare subfebrila, agitat, neam sa mai manance!
Mai mult, el a adormit ceva intr-un final, dar io si ta-su, doua umbre...
Ah, si baleste la greu! Sa-i apara deja dintii??? Abia am tu nu prrecut de colici! 

El sa fie sanatos, ca deja m-am obisnuit cu somnul pe apucate! ![]()
Revin maine!
aidaciolac spune:
mercedes ce sa mai spun , no coment ... va
si sa fiti bine
black lu Emma si mie ne-au iesit dintii la 3 luni jumate respectiv 3 luni si amandoua aveam dinti de otel ...
si sa treaca mucii si febra si agitatia ... 
... restul va
en detail si incerc sa fug la
ca am avut o zi turbo ...
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
doinabita spune:
Luni, 11 mai 2009
Astazi este o zi minunata pentru schimbari in bine pe plan profesional. Prezinta-te la toate interviurile la care ai fost programat sau incearca din rasputeri sa iti fie recunoscuta munca. Vei vedea rezultatele abia mai tarziu, dar, in mod sigur, ele nu vor intarzia sa apara.
aidaciolac spune:
huh , macar horoscopul sa sune bine
... si niste
si inka ... si o saptamana usoara 
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
liliac1 spune:
olimHmmm, sar'mana pentru urari. Si eu care credeam ca-s undercover
...
Va citesc cu mult drag...
Va
, va
si va 
Liliana,
Andra-Maria &
16+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
olim spune:
salutare tuturor
va doresc si eu o saptamana excelenta tuturor

black, greu sa fii mama dar frumos
sigur ii ies dintii, al meu o balit cam 2 luni pana sa ii iasa.
aida, dinti puternici la 3 luni jumate![]()
liliac, cum sa uitam de tine
te mai asteptam cu vesti
va
pe toate ca am treaba si de acasa parca vad ca iar nu pot intra
LoraG76 spune:
'Neata!
Va astept la o inka! Acum o pregatesc.
Ce mai faceti?
Eu sunt cam obosita si nu-mi ajunge timpuuul...ajung seara la 7 acasa, fa mancare, fa curatenie, spala, joaca-te cu copilul...vreau sa fie timpul asta mai maleabil putin!
De fapt, cred ca vreau un concediu...
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa! 
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Ieri am plans... de depresie, de nervi, de oboseala
Noaptea de duminica spre luni si ziua de ieri bb Dragos a tinut-o tot intr-un plans, dar ce plaaaaaans 
Drept urmare, nu a mancat mai nimic, deja avea cearcane, era agitat, gaze la greu. Am apelat din disperare de cauza si la lapte praf, deja credeam ca io mi-s de vina, ce-oi fi mancat de nu accepta laptele?? Da' am fecior destept, nu a papat nici o picatura!
Tot cu laptele meu l-a hranit sotul, cu seringa, picatura cu picatura... Sa va mai spun ce chinuiala? Insa surpriza, noaptea l-am luat langa mine si cu tzitzi la indemana a inceput sa manance... Si azi dimineata la fel, fara nici un protest! Deci se poate... Oricum, il duc la medic azi (altu' ![]()
) ca io sunt prea implicata si poate imi scapa ceva.
Desi am verificat gingii: nimic, verificat gatul: nimic, verificat urechi: nimic! Deci daca ASA se manifesta durerile de dinti, eu plec de-acasa!!! 

Aida, multumesc de sustinere! Pai ce sa spun, ca noi deja suntem la 3 zile de 3 luni jumatate, plus ca ia Vigantol (vit D) in cantitate mai mare decat normalul (fontanela prea larga). Tot ce este posibil sa fie dintii! Insa cum spuneam mai sus... ma apuca un dor de duca! ![]()
Mercedes, off tare nasol cand pici pe mana unui astfel de medic! Nici nu stii dupa ce criterii sa te orientezi cand este vb de sanatatea copilului! Refacere usoara fetitei si voua multa rabdare! 
Olim,
tie si lui Alex! Sa inteleg ca nici tu nu esti scutita de nopti nedormite! Sper sa-i iasa maselutele cat mai pain free! 
Liliac, deja stii ce ai in burtica? Cred ca ar fi tare frumos sa fie baietel, sa aveti o pereche! 
Lora, pai atunci sa fie concediu! Ca doar nu este batuta in cuie o data anume, nu?! 
Doina, nu vrei sa vii si la mine?
Ca numai am timp si de gatit! 
Azi:
Este o zi in care poti obtine chiar tot ceea ce iti doresti, la un nivel rezonabil, bineinteles. Poti sa iti continui linistit(a) drumul tau, dar si sa faci unele schimbari care sa te ghideze catre o evolutie multumitoare a situatiei spirituale. Ai grija sa nu permiti fie unui prieten foarte vechi - nu neaparat si foarte bun - sau vreunei rude mai in varsta sa te descurajeze in a-ti urma propriile visuri. Dragostea este vizibila in casa ta.
Va urez o zi frumoasa!