Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
deci o prietena deja are pata pusa pe unul si ma tot intreaba de el desi nu l-a vazut si nu mai vrea clar pisic ... dar cand o sa il vada
sigur se indragosteste ... are ea asa un feeling ![]()
bb deja picioreste si il simt bine de 3 saptamani parca , dar nu e obraznic , e ok. In 20 merg la control
Voi ce mai faceti?
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
blackgirl0 spune:
Wow, de cand nu am mai scris pe aici!
Dar daca Aida
a scris, musai si io, mai ales ca nu am nici o scuza! ![]()
Aida, mamica curajoasa, abia asteptam sa ne dai vesti despre voi si despre bebele din burtica! Ma rog pentru voi... chiar nu-mi gasesc cuvintele cand ma gandesc la tine... Mai sa te trec in rand cu sfintii, atata rabdare, curaj, intelepciune... 

Lora, multumim ca ai tinut subiectul deschis! 
Am baut deja inka, imi place, cred ce dragul ei ma las de cafea! ![]()
Doina, mult spor la gradinarit!
Despre noi... ne-am mutat inapoi acasa la noi, saptamana viitoare facem botezul, agitatie cat cuprinde.
Revin. Bb Dragos plange 

LoraG76 spune:
Black, ma bucur ca ai mai scris!
Ce face bebe Dragos? Vrem poze nooooi!!! Si mie imi place inka si acum am obisnuit-o si pe bunica-mea, care are tensiune si incerca sa nu mai bea asa multa cafea...trebuie sa va spun ca eu am o bunica moderna tare...![]()
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Gata... l-am schimbat, aspirat nasul, dat picaturile contra colicilor... Mda, avem deja 3 luni si 6 zile, insa tot colicios
M-am obisnuit cu trezitul din 2 in 3 ore, acelasi program ca de nou-nascut. Nimic neobisnuit, doar ca este mai activ, mai prezent, gangureste, vb cu noi, zambeste, se joaca frumos singurel si cate o ora. Mananca tot de la mine, chit ca nu prea ia in greutate cat alti bbi de varsta lui. Dar este sanatos, voios, este lumina ochilor pentru mami si tati. Mai ales tati! 

blackgirl0 spune:
Poze noi aici
In rest, bb este rasfatat, sta numai in brate, mai nou in pat suntem 3 ![]()
![]()
, chit ca tati plange de nesomn dimineata si lipsa de spatiu.
aidaciolac spune:
Pai de fapt asta e cel mai important , sa fie sanatos nu cat ia in greutate
. Nu mai stiu cum e cu colicii , dar parca Emma dormea mult pe burtica si nu au fost probleme de remarcat.
Oricum , ma bucur nespus ca sunteti bine
... huh , 3 luni si 6 zile , imi imaginez cum in fiecare zi vedeti cum se dezvolta si invata tot mai mult
... extraordinar
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
Ptui pe el de dolofanel si scumpel
... deh , la tati in brate pt poza
in rest ai ajutor?
Aida ... 20+
Poze cu noi
LoraG76 spune:
Bebe Dragos, esti dulce foooc! 

In ultima poza parca-ti zice: mamiii, vezi, vorbeste incet, ca l-am adormit deja pe tati!
Si ce tatic mandruuu, am remarcat asta in toate pozele! Bravo!
Cum ti-a zis si Aida, important e sa fie sanatos, nu cat ia in greutate..ce naiba, doar n-om creste dupa grafice, ca nu suntem robotei...fiecare e unic! Si pe fie-mea cand o vede cate-un medic si o cantareste si o masoara are tendinta sa-i dea cate ceva pentru stimularea poftei de mancare....dar io sar si-i zic: vreti sa ma manance si pe mine??? Ca ea pofta are, mananca orice si oricand, dar daca are arderile intense si nu sta locului o secunda ce sa-i fac?? sa o ingras artificial?? Care-i sensul?
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Si iar revin cu completari... ca deh, bb ma solicita (de fapt, ieri a stat cu maica-mea toata ziua si bineinteles ca a stat NUMAI in brate, iar acum vrea acest lucru si de la mine. Si il tin si eu cat pot, insa peste zi mai vreau sa fiu si io oleaca mai libera de bb, caci pana acum parca era o prelungire de-a mea). De exemplu, reusisem cumva sa il facem sa doarma in patut la el, dar azi noapte pas sa doarma acolo... si acum, a adormit cu mine in brate, cum l-am pus in patutul lui 
Stiu ca a mancat, este schimbat, dar... daca-i nu-i caldura de om... 
Nu (ma) mai stressez cu greutatea, bine ca ia si nu stagneaza, ma bucur ca am lapte sa-i dau (in continuare, tot supraproductie
, deja am inceput sa arunc din rezervele din congelator, caci numai aveam loc de ele
).
Intre timp, eu alerg cu actele pt intratul in CIC, de-a rasu'plansu'. Imi iau eu formularele de la primarie pe 4 februarie, iar cand sa-mi depun dosarul ieri, aflu ca ele s-au schimbat in 5 februarie 

.Iar cerere la angajator, iar astept cateva zile pana le completeaza, si sper ca in final totul sa fie bine.
Aida, tati nu sta doar la pozat!
Serile si in we bb sta doar cu el, numai el ii face masaj, cand suntem plecati in vizite bb este exclusiv treaba lui: el il leagana, il adoarme, il tine in brate, ii da sa pape din biberon lapte muls de la mine (asta daca nu am cum sa alaptez). De fapt, eu nu prea am treaba cu bb Dragos cand suntem pe drumuri
Ca venii vorba, tu stii deja ce ascunzi in burtica? 
Mult suuces la controlul din 20...
Lora, asa sper sa fie si al meu baietel: sa manance tot si sa fie activ! Bravo Iustinei pt pofta de mancare, nepotica mea la 3 ani jumate mananca doar cu santaj gen: primesti ceva bun daca termini tot din farfurie/daca mananci legumele/oua/branza... Insa o iubesc si asa! ![]()
doinabita spune:
Black, e dulce foc Bebicul Dragos!!!

Aida, 

Lora, voi ce faceti?
Aida si eu tineam pisicute dar de cand am cainele asta lup, nu mai pot...le omoara ...

si decat ma uita la vecini la pisicute si ma oftic