Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

LA MULTI ANI TZUNI, RALUCA!!!
Va doresc tot binele din lume!!!!

Multumesc si eu, Doina

Mergi la inceput

La multi ani, LILIANA! Sa fie ani frumosi, fericiti si buni, plini de soare si mult noroc!

Mergi la inceput

25 mai 2009

O ruda mai in varsta reuseste sa va temperareze dorinta de a obtine venituri riscante.

Va sfatuim sa nu va sacrificati tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merita sa va neglijati prietenii!

Ar trebui sa acordati mai multa importanta studiului si relatiilor sentimentale.

=============================
25 mai 2009

Dragostea naste si suferinte, nu doar emotii frumoase. Persoana iubita iti poate provoca o mare dezamagire. Pentru ca altceva ai asteptat de la ea. Fii tolerant, pentru ca iubirea cere de multe ori sacrificii. Si tu ai gresit de multe ori fata de cel dragi ar trebui sa intelegi ca fiecare are toanele lui si nu se ajusteaza imediat la felul de a fi al celuilalt. Azi inarmeaza-te cu calm si rabdare si nu-l certa pe partener doar pentru ca are mofturi.

Mergi la inceput

Perioada: 25 MAI - 7 IUNIE

ASPECTUL PLANETAR AL SAPTAMANII - PENTRU TOATE ZODIILE: CUADRATURA MERCUR-JUPITER descrie o perioada dificila in plan comunicational. Am putea avea sansa de a lua legatura cu persoane care vorbesc in alta limba dar sa remarcam ca nu ne putem intelege eficient. Calatoriile sunt mai riscante, ar fi bine sa le evitam in aceasta perioada sau sa le acordam o atentie mai mare. Afacerile merg mai prost, situatia financiara scartaie iar interactiunea cu lumea este deficitara. Nu e bine sa investim sume mari pentru ca se vor dovedi a fi afaceri proaste, nerentabile sau cu pret nejustificat de mare. Parca ne-am impotmolit intr-un impas de care nu putem trece si nici nu putem exprima prin cuvinte ceea ce ni se intampla. Relatiile cu fratii sau cu persoanele tinere sunt dificile. Nu suntem la maximum de randament intelectual, deci putem lasa o impresie mai proasta asupra capacitatilor noastre. Eventualele confruntari intelectuale – conversatii, examene, concursuri, conferinte – nu vor fi trecute cu nota maxima pentru ca nu ne putem concentra eficient. Putem fi impulsivi in judecata, luam decizii fara a fi suficient informati, pierdem din vedere detaliile cele mai importante si nu prea ii ascultam pe ceilalti.

HOROSCOP DOAR PENTRU TINE: Nu te mai uita inapoi, daca tot ai ajuns intr-un moment critic. Uita ceea ce te doare si concentreaza-ti atentia doar spre viitor. A privi mereu inapoi cu resentimente nu te ajuta deloc sa evoluezi, ca atare este vremea sa iei decizia de a lasa trecutul la locului lui, fara sa te intorci iar si iar in acelasi loc. Nimeni nu-si mai aminteste ceea ce tu readuci mereu in discutie, obsedant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ralu, dar un castig nu vezi pe acolo??? Ceva bani nu ne pica de nicaieri? Ca taaaare ne-ar prinde bine!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

de parca numai tie, Lora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daca-mi pica ceva, iti dau si tie!
Sambata iar am o nuntaaaaa!!!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh ralu m-ai spart in 4 ... imediat plec cu husbantu in Germania si ce ai zis tu acolo ma pune pe ganduri ca merg la niste negocieri ... ooooof ... va si aveti grija de voi si o saptamana cat mai buna

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Daca-mi pica ceva, iti dau si tie!

Si mie daca-mi pica, promit sa-ti dau

Citat:
Sambata iar am o nuntaaaaa!!!

Frumos, draga, din nunta in nunta si zici ca n-ai bani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

huh ralu m-ai spart in 4 ... imediat plec cu husbantu in Germania si ce ai zis tu acolo ma pune pe ganduri ca merg la niste negocieri ... ooooof ... va si aveti grija de voi si o saptamana cat mai buna

Aida, de stiam, mai bine nu postam.
Sper ca nu te iei acum dupa horoscop
Si eu am niste planuri pt urmatoarele 2 sapt si cam tot asa in dubii stau si eu de cand cu horoscopul asta.
Sa va intoarceti cu bine si cu vesti bune.

Mergi la inceput