Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 15
ralnied1 spune:
Gestionati-va cu atentie fondurile ramase disponibile si faceti numai cheltuieli strict necesare. Sunteti nemultumit si iritat fara un motiv anume. Nu va razbunati pe cei apropiati.
ralnied1 spune:
23 mai 2009
Esti cam absent azi, nu te atrage nimic din ce se petrece in jur, aproape ca preferi izolarea. Ceva nu este in regula cu tine, din punct de vedere fizic sau psihic.
ralnied1 spune:
23 Mai 2009
Drumurile cotidiene vor fi incununate de succes iar o eventuala plimbare in aer liber iti va da ocazia sa te relaxezi. Comunicarea cu cei din jur evolueaza bine si ai putea sa-i convingi pe acestia sa te sustina. Vei avea de facut o multime de cheltuieli care te vor tine cu sufletul la gura. Nu este exclus nici sa ai posibilitatea sa faci unele investitii, dar in acest caz, evita riscurile.
ralnied1 spune:
La multi ani, Alynutza!
Sanatate, fericire, bucurii, impliniri, o viata frumoasa, cu mult noroc si numai bine!

ralnied1 spune:
pentru ca n-am somn
, am pus pe prima pagina link-urile catre toate capitolele Gemanutzelor...
ralnied1 spune:
~~~~~~ ANIVERSARILE NOASTRE ~~~~~~
22 mai - SunSmile
23 mai - Alynutza
24 mai - Tzuni
24 mai - Raluca
24 mai - Doina
25 mai - Liliana (Liliac1)
28 mai - Delia (Blackgirl)
30 mai - sotul lui Olim
1 iunie - Aida
2 iunie - anamariame
2 iunie - Luna
3 iunie - Lora
3 iunie - Bia (Mercedes)
12 iunie - Mercedes
17 iunie - Olim
18 iunie - DianaR
19 iunie - ioana_du
ralnied1 spune:
am trecut pe lista aniversarilor doar persoanele care au trecut pe-aici de-a lungul timpului, mai des. Restul, probabil nici nu ne mai citesc.
Daca am gresit ceva, spuneti-mi, va rog, sa pot modifica.
LoraG76 spune:
'Neata!
Auzi la ea....cine ma opreste...ca si cum eu stiam datele voastre de nastere...

Asa da, bravo, sa stiu si eu pentru cine beau!
Alinutza, LA MULTI ANI, cu sanatate! 
Eu sunt pe la serviciu momentan, la 2 am programare la coafor, pe fie-mea am parcat-o la bona, ca diseara avem o nunta.
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Auzi la ea....cine ma opreste...ca si cum eu stiam datele voastre de nastere... ![]() ![]() |
da' crezi ca eu citesc in stele de stiu?
Sper sa te distrezi super la nunta!
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 Drumuri usoare Tot ce tine de miscare e favorizat de prezenta Soarelui in Gemeni, iar tu ar trebui sa fii mai sprintena decat de obicei. Evident, nu e vorba despre a face tumbe prin trafic, ci despre a rezolva o multime de lucruri intr-un timp scurt, mai ales daca e vorba de ceva straini sau proiecte cu strainatatea. |
huh , foarte corecte dom'le ... asa ca plec la drum saptamana care vine
Aida ... 22+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"