Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 12
ralnied1 spune:
Miercuri, 20 mai 2009
O zi mai putin insorita decat ziua anterioara nu e niciodata pe placul nimanui. Nu te asteapta totusi nici un fel de neplaceri, dar entuziasmul este limitat. Nu ai niciun chef sa comunici cu cei din jur si ai prefera sa fii lasat in pace.
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
gemeni, oare? ![]() |
... da , da cu ascendent in scorpie
Io zilele astea am tot pedalat , sambata la Szeged si am comandat monumentul pt Emma , duminica la Arad cu niste prieteni sa isi ia masina , luni treburi si plati , marti pedalat aiurea prin oras rezolvat una alta , azi merg la control si mi se pare destul de ok horoscopul ... sa vedem ce zice si nenea dr de bebe ca azi face investigatia cea mai amanuntita de pana acum ...
black felicitari pt botez si sa fie intr-un ceas bun ... pana la urma ce religie e ?
Dragelor va
si fug afara sa vad ce imi fac animalele ... revin , si sa aveti o zi usoara 
Aida ... 22+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu dorm, ca sa stiti!
Aida, deci azi e ziua cea mare...
Eu zic ca-i samburel...acuma na, daca o fi samburica, o sa fie un spirit mai baietos, asa...ca sa fie pe-a mea...adica mai descurcareata.
Merge? Bafta la controlul amanuntit! 
Noi aseara am avut spectacol cu dansurile...adica fie-mea. Daca o sa am vreme azi, pun si poze.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
toate gemanutele harnice si active (si pe cele mai putin active)
!
Black Sa va traiasca micul crestin si sa ne arati poze cu nazdravanul Dragos. Recuperare cat mai usoara, cu toate ca ne dam seama cam cum este cu un bebelas...
Aidutule Asteptam vesti bune de la morfofetala.
Ralu Eu fac bine si la 40'j de grade. Acum sunt in elementul meu dar tot imi iau un pulover de rezerva
. La voi chiar este f cald??
Liliana,
Andra-Maria &
17+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
LoraG76 spune:
Cateva poze:
http://family.webshots.com/photo/2104277630099413604AZIbUt
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:

Lora, scumpa mai este printesa
Si eu am dormit toata ziua pe mine, ca azi-noapte am admirat peisajul
Lili, la noi chiar e cald. Dar am inteles ca si pe la tine e la fel. Nu ti se pare?![]()
Aida, ce-ai facut la medic?
pe toata lumea.
ralnied1 spune:
21 mai 2009
Nu este momentul sa va ambitionati sa rezolvati singur problemele casei, pentru ca s-ar putea sa nu aveti succes. Acceptati ajutorul familiei!
Spre seara, o femeie mai in varsta va ajuta sa aplanati un conflict cu cineva apropiat.
ralnied1 spune:
21 mai 2009
Reusesti sa te faci placut astazi si sa-i multumesti pe cei din jurul tau. Ai grija cui te confesezi ca sa nu fii luat(a)in ras.
ralnied1 spune:
Intuitia iti spune sa nu dai crezare informatiilor care ajung azi la urechile tale deoarece contin informatii gresite, rau intentionate. Cineva umbla cu minciuna in preajma ta, dar noroc ca primesti in acelasi timp detalii si din alte surse care te atentioneaza asupra neadevarurilor emise. Mai bine ceri o confirmare a vestilor si din alta parte, ca sa fii sigur ca nimeni nu te induce in eroare cu scopul de a profita de credulitatea ta.
ralnied1 spune:
Este posibil sa apara unele probleme la semnarea sau perfectarea unor acte sau contracte, iar daca nu veti fi suficient de vigilent veti avea de suferit. Ar trebui sa fiti alaturi de echipa cu care ati inceput sa lucrati la proiect, numai ca starea de oboseala va tine departe de aceasta.