Aspirante optimiste >20 ani(396)
Raspunsuri - Pagina 9
neliaCris spune:
multumim....
eu sincer abea astept sa vad ce imi ofera viitorul..adic pe 10 dim inainte sa plecam spre ro imi fac un test...abea astept..mi-ar placea sa fiu gravi luna asta dar putine sanse..am prestat doar de 2 ori la mijlocul cicluluiadica ziua 15 si 16...dar vin eu din urma luna viitoare.
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
lavy7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris multumim.... eu sincer abea astept sa vad ce imi ofera viitorul..adic pe 10 dim inainte sa plecam spre ro imi fac un test...abea astept..mi-ar placea sa fiu gravi luna asta dar putine sanse..am prestat doar de 2 ori la mijlocul cicluluiadica ziua 15 si 16...dar vin eu din urma luna viitoare. 14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor |
nelia, iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
poate iti aduce iepurasul un bebic mic!

gabidaniela spune:
Fetelor, eu nu am mai avut rabdare pana maine, si mi-am facut un sure check. Se vede si a doua liniuta un roz ff pal, si numai daca e putin mai intunecat in camera, la soare nu se vede. Sa fiu eu nebuna?
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
lavy7 spune:
| citat din mesajul lui gabidaniela Fetelor, eu nu am mai avut rabdare pana maine, si mi-am facut un sure check. Se vede si a doua liniuta un roz ff pal, si numai daca e putin mai intunecat in camera, la soare nu se vede. Sa fiu eu nebuna? My baby...to come www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job Arbeite klug, nicht hart! |
esti gravi!

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
asa se vedea si la mine
ce ma bucur
felicitari
mai fa unul maine dimineata!

gabidaniela spune:
Mai fac unul si maine si poimaine si cat o fi nevoie sa fiu sigura!
My baby...to come
vanyy2009 spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaa............
Ce fac fetele??????????????? in primul rand FELICITARIIIIII aly iti doresc sa ai o sarcina usoara, un
sanatos

Bun venit noilor aspirante ( sa nu stati pe aici prea muklt , sa ne vedem cu toate la odisee
)
Eu nu prea am ce sa raportez
, astept sa vad daca s-a intamplat mununea, dar nu prea cred ( nu sunt prea optimista de fel), am
(prestat) eu dupa ce mi s-a terminat CM daaaarrrrrrrrr......... he he cu tot stresul asta care e pe capul meu
si nici nu stiu ce este cu ovulatia asta a mea .....nu cred ca s-a intamplat (asta daca ma iau dupa temperatura bazala) am avut numai 36.5, 36.6 (oscila).....
hai ca deja am vb prea mult 
-ici la gagici si care cu siguranta vor fi viitoare burtici![]()
http://tt.lilypie.com/bECrp2.png
neliaCris spune:
bravo fitiliii,ce ma bucur....asa a fost si la mine cu prima sarcina...daca se vede chiar si un pic inseamna cu certitudine ca esti GRAVIDA!!!!felicitari....testul nu se insala...daca esti gravi si se vede a 2 liniutza pal inseamna ca esti...daca esti gravi si nu se vede a 2 liniiutza inseamna ca esti prea devreme dar esti...dar nnicidecum daca nu esti gravi nu se poate vedea o a 2 liniutza...fa poze si iti damm noi k-ul..uau ce ma bucur!!!
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
vanyy2009 spune:
wwoooaawwwwww
...........................Gabidaniela iti tin pumnii pt dimineata ........si eu cred ca esti gravi
http://tt.lilypie.com/bECrp2.png
gabidaniela spune:
Am incercat sa fac poze, dar cu ce rezolutie are tel meu abia se distinge testul
. Sper sa am noroc de teste mai clare
si promit poze
My baby...to come
lavy7 spune:
| citat din mesajul lui gabidaniela Mai fac unul si maine si poimaine si cat o fi nevoie sa fiu sigura! My baby...to come www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job Arbeite klug, nicht hart! |
eu am facut 3 teste o data de la firme diferite
si a doua zi dimineata altul de la alta firma