Aspirante optimiste >20 ani(396)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multumim....
eu sincer abea astept sa vad ce imi ofera viitorul..adic pe 10 dim inainte sa plecam spre ro imi fac un test...abea astept..mi-ar placea sa fiu gravi luna asta dar putine sanse..am prestat doar de 2 ori la mijlocul cicluluiadica ziua 15 si 16...dar vin eu din urma luna viitoare.

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavy7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

multumim....
eu sincer abea astept sa vad ce imi ofera viitorul..adic pe 10 dim inainte sa plecam spre ro imi fac un test...abea astept..mi-ar placea sa fiu gravi luna asta dar putine sanse..am prestat doar de 2 ori la mijlocul cicluluiadica ziua 15 si 16...dar vin eu din urma luna viitoare.

nelia, iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
poate iti aduce iepurasul un bebic mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Fetelor, eu nu am mai avut rabdare pana maine, si mi-am facut un sure check. Se vede si a doua liniuta un roz ff pal, si numai daca e putin mai intunecat in camera, la soare nu se vede. Sa fiu eu nebuna?

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Fetelor, eu nu am mai avut rabdare pana maine, si mi-am facut un sure check. Se vede si a doua liniuta un roz ff pal, si numai daca e putin mai intunecat in camera, la soare nu se vede. Sa fiu eu nebuna?

My baby...to come

esti gravi!
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
asa se vedea si la mine
ce ma bucur
felicitari
mai fa unul maine dimineata!

Mergi la inceput

Mai fac unul si maine si poimaine si cat o fi nevoie sa fiu sigura!

My baby...to come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaa............
Ce fac fetele??????????????? in primul rand FELICITARIIIIII aly iti doresc sa ai o sarcina usoara, un sanatos
Bun venit noilor aspirante ( sa nu stati pe aici prea muklt , sa ne vedem cu toate la odisee)

Eu nu prea am ce sa raportez, astept sa vad daca s-a intamplat mununea, dar nu prea cred ( nu sunt prea optimista de fel), am (prestat) eu dupa ce mi s-a terminat CM daaaarrrrrrrrr......... he he cu tot stresul asta care e pe capul meu si nici nu stiu ce este cu ovulatia asta a mea .....nu cred ca s-a intamplat (asta daca ma iau dupa temperatura bazala) am avut numai 36.5, 36.6 (oscila).....
hai ca deja am vb prea mult

-ici la gagici si care cu siguranta vor fi viitoare burtici

http://tt.lilypie.com/bECrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

bravo fitiliii,ce ma bucur....asa a fost si la mine cu prima sarcina...daca se vede chiar si un pic inseamna cu certitudine ca esti GRAVIDA!!!!felicitari....testul nu se insala...daca esti gravi si se vede a 2 liniutza pal inseamna ca esti...daca esti gravi si nu se vede a 2 liniiutza inseamna ca esti prea devreme dar esti...dar nnicidecum daca nu esti gravi nu se poate vedea o a 2 liniutza...fa poze si iti damm noi k-ul..uau ce ma bucur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

wwoooaawwwwww ...........................Gabidaniela iti tin pumnii pt dimineata ........si eu cred ca esti gravi

http://tt.lilypie.com/bECrp2.png

Mergi la inceput

Am incercat sa fac poze, dar cu ce rezolutie are tel meu abia se distinge testul . Sper sa am noroc de teste mai clare si promit poze

My baby...to come

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Mai fac unul si maine si poimaine si cat o fi nevoie sa fiu sigura!

My baby...to come

eu am facut 3 teste o data de la firme diferite
si a doua zi dimineata altul de la alta firma

Mergi la inceput