Aspirante optimiste >20 ani(396)
Raspunsuri - Pagina 21
neliaCris spune:
gabi....poate asa iese la tine...stiu ca atunci cand esti gravi corpul produce niste substante...poate tu ai ramas gravi de putin timp...o sapt sa zicem..ce stii cum a fost ovulatia...stai linistita si nu te stresa....ori ca e ori ca nu e....fi calma mami...pana la 9 luni ai sa inebunesti ...cum am facut eu....
.faun test de sange...sau mai asteapta 1 sapt....ori du-te la spital....sa iti faca un consult repede...vaginal bineinteles....acolo nu se procedeaza asa?
floricik..felicitari
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
gabidaniela spune:
O sa merg saptamana viitoare sa vad ce si cum, macar sa stiu o treaba.
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
neliaCris spune:
simt un ton cam jos...fii fericita.....parca ti-ai pierdut sperantza deja...doamne fetele ce e cu voi....optimimul in viatza aduce fericire...si implinire..eu in sarcina cam pe la 5 luni jumate am avut niste dureri fr mari si nu puteam sa stau nici in pat..dupa 3 nopti de pronto socorso...si analize cu carull am fost suspecta de colica renala...abea asteptam sa fac 6 luni si un pic,macar daca mai crestea sarcina aveam sa imi vad puiutul macar prematur...am fost tareobsedata di distrusa.apoi mi-am revenit si am dus sarcina pana l capat si un pic mai incolo....desi am avut o eminentza de nastere prematura la 35 de sapt....am nascut la 41 si...asta din cauza lichidului diminuat...care iarasi a adus disperare in mine....asta insemna ca bb e pe uscat si poate muri...apoi am facut inducerea...si am ajuns in iad direct si de acolo in haven!!!!
Asa ca pana la 89 luni mai aveti mult....rabdare si liniste ...de asta aveti nevoie mamicile mele...va pupicesc...la noi e ceasul 8 fara cinci si bb sa trezit deja...desi sa culcat azi noapte la 12...
doula spune:
neatza 
cineva a promis ieri ca da cafeaua
dar se pare ca a uitat 
Deci poftiti la cafeluta somnoroaselor si pt burtici suc natural de care vor ele 

Si eu ma duc sa fac un capitol nou pt sf de saptamana ![]()
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
neliaCris spune:
sa dat cafelutza doula...mai e destula...si sucul pe stomacul gol....la mine nu a mers!!!
si sa ne treci si pe noi in listuta ..am venit multe cu trenul... sapt asta....si nu stam mult...sakk...te pupic...
se dau date aici?
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris sa dat cafelutza doula...mai e destula...si sucul pe stomacul gol....la mine nu a mers!!! si sa ne treci si pe noi in listuta ..am venit multe cu trenul... sapt asta....si nu stam mult...sakk...te pupic... se dau date aici? 14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor |
S-a dat cafeluta???? hmmmmm azi nu ..... poate doar prin telepatie si nu sunt buna la asta

Tinerii din ziua de azi..... niciodata nu sunt multumiti
(si pt ca nu prea ma cunosti ca sa fiu sigura tot ce-am scris e in gluma
)Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
grafice TB
doula spune:
Si acum haideti cu petrecerea la Capitolul nou
Andreea
grafice TB