Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Era o zi superba de vara si indianul se intorcea acasa pe un cal alb, inspumat. In vale indianca spala rufele linistita. Si cum vine indianul in viteza opreste calul chiar pe marginea vaii. Dintr-o data, o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste pana ajunge la indianca si o face varza, la care indianul:
- Vaaiiii, ba...mi-ash..., e a treia masina de spalat distrusa de calcar!!!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

am impresia ca ma paste o depresie. nush ce naiba am, ca ma lupt de vreo cateva zile cu mine insami, sa ma tzin pe linia de plutire. motive, serioase cu adevarat, n-am ...dar asa in general e o atmosfera destul de tensionata in jurul meu: var'mea a facut o depresie (o recidiva) si e la "9", acasa la dorna e o "situatie" de rezolvat, nu intru in detalii, probabil si astenia bat'o vina..... oricum toate combinate au facut un coctail molotov si am o stare de kkt..................

"o blonda se trezeste plina de sudori. la ora 9 totzi sudorii pleaca acasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Michishoarooooooo, nu te las sa intri in cacao. Nu ai motive atata vreme cat sanatate e si copilul te trage de fusta. Probleme sa stii ca avem fiecare, dar musai trebuie sa ne luptam. Imi pare tare rau de verisoara ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am citit din 2 in 2 dar acum am scuze.am o poza fff speciala pt noi de aratat...uitati-o aici
mi de strumfilor bolnaviori
m-am delectat cu poze de laurash,denisa si puiuti valceni ,o minune

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

am citit din 2 in 2 dar acum am scuze.am o poza fff speciala pt noi de aratat...uitati-o aici
mi de strumfilor bolnaviori
m-am delectat cu poze de laurash,denisa si puiuti valceni ,o minune

avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

FELICITARI ALINAAAAAAA!!!!!!!
Sarcina usoara si sa va intalniti cu bine la termen cu bebe.
Ca sa fiu sincera te pandeam

Vio&Brazuca multumesc pt agitate da copiii mei vad ca-s amandoi caposi si nu vin cand vreau eu......Tot ma rog sa nu vina si asta peste termen ca si intru in depresie. Acush imi tarai burta pe jos si tot nu vrea sa iasa....

Michy imi pare rau te lupti cu depresia, sper sa gasesti cat mai iute puterea de-a o depasi.

Cafera, multumesc pt intrebare. Ma simt mare, imensa ca o balena dar tot ma arde-n dos sa ies la plimbari lungi
Zici ca se oglindeste Ilinca in CD-uri? Pai daca-i frumoasa fata si cocheta fata e normal. Ce fain ca te poate ajuta mama ta, e minunat ca te ajuta cu ce ai nevoie si cand ai nevoie. Ce faine trebe sa fie suetele voastre. Dar cred ca si tu vei fi la fel cu fetele tale din cate povestesti....

Si-acum ma duc un pic la nanica, profit ca doarme Soph.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

iupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! cand ai zis de poza speciala mi-a picat fisa! sarcina usoara si un bebe sanatos si voios iti doresc!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc si DD ajuta sa fie asa!
eu am facut un pact cu timi ea a facut un pui de leu asa frumos de ziua mea incat a fost musai sa incerc sa fac si eu unul de ziua ei.
noi suntem cam in ceata,adica mai degraba eu, ca as varsa non stop si tot ceea ce inseamna simptome de sarcina am de duminica adica z29.la eli parca a fost muuuult mai tarziu,ma apuc de recitit odiseea.asa mi-am facut si testul ca prea imi era "rau de masina".sarcina e tare mica insa, cam 4-5 saptamani.deja mi-am facut bhcg-ul de 2 ori m-a speriat marti dr ca e extrauterina asa ca ieri eram in ungaria.e mic si novak zice ca l-a vazut in uter.iau utrogestan sa se fixeze bine, iar am spoting,initial am crezut ca-i ciclu.defapt a fost soc testul pozitiv,s-a intamplat exact cum ati zis multe dintre voi,cand ma asteptam mai putin,nu am mai "muncit" la greu in sensul asta...si cam atat cu incoerenta mea,tocmai am luat pastilele.

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, alina!!! Felicitari si sarcina super usoara!!! M-a emotionat cumplit poza aia

Georgi, ai pm tare de tot
Mychy, imi pare rau pt verisoara ta. Tu iesi din starea asta ca nu e genu' tau

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

alina.a, acu cateva zile am vrut sa scriu ca te astept la cotitura cu o veste mare, dar am zis ca mai bine nu, ca poate te supar, ca stiam ca vrei si nu iesea pasentza!. cred ca am neste capacitati telepatice, hihihihi, ca de multe ori ma uit la telefon , ma gandesc la sotz si suna..........
oricum ma bucur enorm pt tine.....stiu cat iti doreai!!!!

Mergi la inceput