LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 10
mikydoozza spune:
zoze multumim pentru urari. maine e ziua cea mare!!!!! 1 anisor!!!! nu-mi vine sa cred. ce repede a trecut.eu luni am facut 1 an de cand m-am internat in spital si asteptam sa nasc. nu mai avea stare acasa si eram forte speriata. imi era frica k se rupe apa si tre sa ug la spital si asa am preferat sa stau acolo .asa odihna ca acolo nu mai vad prea curand. dar si emotii!!! am stat 9 zile cazata(daca as mai avea banii aia de atunci m-as marita)
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C![]() Valentina si Matei (10.04.2008) |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Vali, se pare ca a fost bine dar...mi-a mancat cu mare nesat seara (si soacra-mea mi-a bagat un cui, ca daca ma mint alea si de fapt nu mananca ziua bine) si cu greu am tras de ea sa-i fac baita dupa care a adormit la...19.45, rupta
(si randunoiul mi-a bagat un cui ca daca de fapt nu doarme ziua). Eu sper sa nu fie asa si sa fie de fapt f activa ziua; deci,cu pofta de mancare si somn...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Naty, iti zic sigur ca nu te minte nimeni la cresa! asa ma gandeam si eu la gradi la Vlad si apoi am vazut cu ochii mei cand m-am nimerit de cateva ori mai devreme si l-am vazut la masa.
De baieti, asa a zis Stanciu, la Stef viroza, nu are nimic altceva...acum, pe seara a inceput sa se maraie si ara cam fierbintel, avea 37,8...iar la Vlad se vindeca dupa laringita...
Voi aveti idee daca pot sa-i dau 5 ml nurofen? sau tot 2,5?
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Bubu, asta mi-a zis si randunoiul,sa incerc sa ma "nimeresc" la o masa si sa urmaresc...Desi,in fond,mi-au zis ca dimineata nu a mancat.Probabil se agita mult si de-aia ii e foame si somn.
Eu nurofen i-am dat 2,5 ml pana a facut 1 an,acum ii dau 5 ml.
Naty
mamica
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Vali, se pare ca a fost bine dar...mi-a mancat cu mare nesat seara (si soacra-mea mi-a bagat un cui, ca daca ma mint alea si de fapt nu mananca ziua bine) si cu greu am tras de ea sa-i fac baita dupa care a adormit la...19.45, rupta ![]() (si randunoiul mi-a bagat un cui ca daca de fapt nu doarme ziua). Eu sper sa nu fie asa si sa fie de fapt f activa ziua; deci,cu pofta de mancare si somn...Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
Pana isi face un program acolo dureaza..si la inceput va manca mai putin, va dormi mai putin, dar in timp, va fi totul bine...
"Cuiele " nu sunt de luat in seama, pt ca mai rau te amarasc...

Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Aseara am reusit sa tundem cum trebuie copilul! Aveti aici proba!
INAINTE:http://family.webshots.com/photo/2597638490103382524tPXYmJ
DUPA: http://family.webshots.com/photo/2997494940103382524LMUohB![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
natynic spune:
Uaauu, ce capsor scump tuns!!!!
Naty
mamica