Microbisti si simpatizanti ai echipei nationale,ati vazut meciul/meciurile ?
Ce se intimpla cu ai nostri,de ce nu ne intra si noua mingea in poarta si luam asa usor goluri?
Credeti ca il schimba pe Piturca?Isi da demisia?
Cred ca ar trebui schimbati tot in frunte cu Mircea Sandu...
Imi facusem mari sperante pt mondialul de anul viitor dar nu avem sanse...
Prea multa atentie si prea multe fitze...cred ca asta e problema
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Daca ar juca cu sufletul poate ca ar fi o treaba, dar ai nostri se pare ca joaca mai mult pentru bani. Si de aici...rezultatele!
Din microbista inraita de acum cativa ani ...am ajuns sa nu imi mai pese deloc de fotbal.Goana dupa bani,vedetism.....si da...prea multe fitze.
Citat: |
citat din mesajul lui popescudora Isi bat joc. Macar de ar avea bunul simt sa nu mai joace! POZE |