Tata vitreg

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dar totusi bazandu-va pe care experienta ati concluzionat ca barbatii de fapt sunt "altfel"? Ca cititi pe forum si va minunati ce a facut unul sau altul?

Ei bine, chiar si in cazurile de pe forum, intotdeauna cand un barbat este "porc" cu ex-nevasta, este "domn" cu amanta (sau cu noua nevasta). Balanta se echilibreaza, va exista o femeie care-l va uri si alta care-l va adora, una care-l va vorbi de rau si alta care-l va ridica in slavi. Depinde cine e autoarea subiectului...

On-topic, eu n-am intalnit, de cand am divortat, nici unul, dar nici unul, care sa considere copilul vreo piedica in calea fericirii lui. Asa ca ma intreb si eu de fapt care e normalitatea si care e anormalitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Miruna, mie nu-mi plac copiii. Mai exact nu as vrea in viitorul apropiat copii , sa nu se inteleaga ca-i bat cand ii vad pe strada.
Daaaaaaar , daca prietenul meu ar avea unul nu as avea nici cea mai mica problema.
Asa ca stai linitita , daca pana si la mine e ok , cred ca cei care vad in copii o piedica reprezinta un procent micut de tot.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

E plin sub-forumul acesta de exemple de barbati care cu greu pot fi numiti oameni.

Maria, iti dai seama ca nu-mi da mana sa ma contrazic cu tine...
Sunt multe exemple negative aici pentru ca, la greu, oamenii vin sa caute un sprijin, printre cei pe care-i considera de partea sa. Ar putea fi si numeroase subiecte "de bine", dar parca nu-i corect sa-ti strigi fericirea langa altii care sufera. Iata, numai aici, incepand cu tine, doamne care spun ca au acasa sau cunosc "raritati" de barbati. Imi mentin parerea ca e vorba de circumstante, dar recunosc ca am omis ceea ce spui: educatia. Asta este un alt bun (printre multe altele) pe care mi l-au dat parintii mei.
Si, ca sa-ti dau si sursa "incapatanarii" mele pe circumstante, pot sa spun ca eu, din aceeasi stofa si cu aceeasi educatie, doar mai tanar si fara experienta, nu am fost la fel ca azi, in trecuta casatorie. Vad totul clar si stiu ca n-am fost domn in toate momentele, lucruri pe care nu le pot schimba, dar pe care le regret.

Gata. Promit sa nu mai zic nimic.
doaaaar...Xio...(imi) esti din ce in ce mai simpatica...punem pariu ca, cel mult anul viitor, ne anunti ca esti (vei fi) mamica?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Ei bine, chiar si in cazurile de pe forum, intotdeauna cand un barbat este "porc" cu ex-nevasta, este "domn" cu amanta (sau cu noua nevasta). Balanta se echilibreaza, va exista o femeie care-l va uri si alta care-l va adora, una care-l va vorbi de rau si alta care-l va ridica in slavi. Depinde cine e autoarea subiectului...

Nu e chiar asa, Adina Iulia. Un barbat care-si bate sotia si copiii acasa, iar cu amanta e curtenitor si aduce flori, e un barbat bun pt. ca amanta il descrie asa ? Duce o viata dubla. Come on, nu ne-am nascut ieri. Nu vreau sa povestesc mai multe.

Stii de ce ai intalnit, dupa divort, numai barbati din acestia ? Pentru ca ai stiut sa-i vezi pe cei care merita vazuti.

Da, Rufus, e categoric o chestiune de educatie si de exemplu din familie pt ca respectul fata de femeie se mai si invata. Pot chiar sa spun ca mi-am ales raritatea (a se citi jumatatea) dupa unele experiente mai putin placute din care am invatat. La fel si tu ai invatat din experienta si acum, la maturitate, stii ce ai de facut. Greselile tineretii au circumstante atenuante. Cunosc insa barbati care nu au devenit "domni" si nici intelepti, nici la a treia casnicie. Ba chiar s-au purtat cu toate sotiile la fel de urat, dar dupa ce fusesera un amanti cuceritori.

Nu consider ca "barbatii e porci", nici pe departe. Doar spun ca de prea multe ori barbatii au niste deficiente de educatie si gandesc foarte egoist.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

Intr-adevar, numai vesti bune de la voi!

Ideea unui astfel de subiect mi-a venit in timp ce discutam cu un barbat de 26 de ani, un om foarte ok, care cand a venit vorba de o eventuala relatie cu o femeie cu un copil a zis ca nu s-ar vedea implicat, asta indiferent de afinitatile cu mama copilului, pur si simplu ar da inapoi din cauza prezentei unui copil.

Eu pun aceasta gandire si pe varsta "frageda", dar si pe faptul ca respectivul probabil s-a gandit la imaginea lui in fata familiei si a cunoascutilor (asta am dedus din discutiile cu el, nu a facut referire in mod direct).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:

Citat:

Nu e chiar asa, Adina Iulia. Un barbat care-si bate sotia si copiii acasa, iar cu amanta e curtenitor si aduce flori, e un barbat bun pt. ca amanta il descrie asa ? Duce o viata dubla. Come on, nu ne-am nascut ieri. Nu vreau sa povestesc mai multe.

Maria, Rufus a explicat foarte bine ideea prin "circumstante".

Este foarte greu de incadrat un om intr-o categorie sau in alta, pur si simplu fiecare dintre noi penduleaza intr-un sens sau in altul, in ochii altora, in functie de conjunctura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

E plin sub-forumul acesta de exemple de barbati care cu greu pot fi numiti oameni.

Maria, iti dai seama ca nu-mi da mana sa ma contrazic cu tine...
Sunt multe exemple negative aici pentru ca, la greu, oamenii vin sa caute un sprijin, printre cei pe care-i considera de partea sa. Ar putea fi si numeroase subiecte "de bine", dar parca nu-i corect sa-ti strigi fericirea langa altii care sufera. Iata, numai aici, incepand cu tine, doamne care spun ca au acasa sau cunosc "raritati" de barbati. Imi mentin parerea ca e vorba de circumstante, dar recunosc ca am omis ceea ce spui: educatia. Asta este un alt bun (printre multe altele) pe care mi l-au dat parintii mei.
Si, ca sa-ti dau si sursa "incapatanarii" mele pe circumstante, pot sa spun ca eu, din aceeasi stofa si cu aceeasi educatie, doar mai tanar si fara experienta, nu am fost la fel ca azi, in trecuta casatorie. Vad totul clar si stiu ca n-am fost domn in toate momentele, lucruri pe care nu le pot schimba, dar pe care le regret.

Gata. Promit sa nu mai zic nimic.
doaaaar...Xio...(imi) esti din ce in ce mai simpatica...punem pariu ca, cel mult anul viitor, ne anunti ca esti (vei fi) mamica?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus , Doamne fereste!
Lucrul asta se poate intampla doar daca are loc vreun accident si eu aflu prea tarziu de asta.Sunt inca la facultate si in plus , nu-mi doresc un copil decat atunci cand il voi vrea cu adevarat.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Xio, nici eu nu suportam copiii, culmea e ca veneau la mine, mi-amintesc la mare veneau langa mine sa fac poza cu ei, nu stiu... ma credeau Alba ca Zapada..
Toate prietenele mele erau oripilate cand le spuneam ca nu-mi plac copiii, de bebelusi sa nu mai zic..
Si am amanat cat am putut momentul, dar vreau sa-ti spun ca din secunda in care am ramas gravida, primul meu gand a fost sa-mi deschid o cresa, gradinita, magazin cu jucarii, import-export de hainute, mai multe..nu mai stiu.

Acum ma simt un fel de mama universala, imi intind mana protectoare peste capusoarele tuturor copiilor, le cert bunicile/bonele in parc..in fine, sunt mama lor, ce sa mai!

Iar cand aud de mamici cu 3-4 etc. copiii, nu simt decat o invidie usturatoare.

Nu stiu de ce, dar am un feeling asa, ca peste cativa ani, iti vei aduce aminte de postarea asta a mea. (nu ca nu ti-ai aduce aminte si de altele

Un singur regret am, ca nu i-am facut mai pe la 20 de ani Stiu ca suna a cliseu, ca ti se schimba viata cand ai copii bla-bla-bla, dar e si mai si!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

nu-mi doresc un copil decat atunci cand il voi vrea cu adevarat.

?

Mergi la inceput

Citat:
Maria, Rufus a explicat foarte bine ideea prin "circumstante".

Este foarte greu de incadrat un om intr-o categorie sau in alta, pur si simplu fiecare dintre noi penduleaza intr-un sens sau in altul, in ochii altora, in functie de conjunctura.

Eh Adina, nu prea am inteles eu cum e cu "circumstantele" de care vorbiti voi, dar nu va contrazic. Baietii buni din viata mea au ramas baieti buni (chiar daca au mai si gresit), iar baietii "imaturi" (sunt delicata ) au ramas tot "imaturi", "neintelesi" si in continue cautari pana in ziua de azi, desi intre timp le-a crescut burta, chelie, cariera, BMW-uri, divorturi, copii etc.

Imi este greu sa cred in schimbarile radicale de caracter sau de atitudine. Stiu ca si oamenii de calitate pot gresi, dar e totusi o diferenta intre ei si ceilalti.

Maria

Mergi la inceput