Oradea (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni-nici io nu am avut curajul pana dupa 2 ani.
Si tot pana la 2 ani s-a trezit IN FIECARE NOAPTE!!!

Laura-vezi, daca ma strigai, ziceai ca de-aia ti-ai pierdut vocea.Dar asa, sa fie de la berea rece, vin...?

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am revenit si noi acasa..

Moni- cu cristi am fost cand avea 10 luni iar cu bia cand avea 1 an si 2 luni (si a dat drumul la mers pe nisip fara ajutor). Ce pot sa ti spun ca nu e usor cu ei dar merita sa incerci

gabi- cred ca la aceasta ora ai scapat deja cu bine, bafta sa fie bine si sa ajungi cat mai repede la ai tai puiuti acasa.

daria - sper sa ne intalnim dupa ziua de miercuri.

Sa ne tineti pumnii maine, imi e groaza deja...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes, asteptam vestile bune, pupici multi Biei care e o curajoasa si tie multe sa fii tare

Noi stem serile in orasel ... daca treceti pe acolo sa ne strigati

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris cred ca de la suc

Mercedestin pumnii sa fiti bine..te asteptam cu vesti

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, multumesc ca mi-ati impartasit din experienta voastra, cred ca imi cam piere curajul, sa vedem, in caz ca se regleaza cat de cat cu somnul poate il las cu maica-mea si mergem noi doi cu sotul undeva, nu stiu...

LAURA, eu ma incapatanez sa nu-l iau cu mine in pat, si asa dorm eu intr-o camera cu Luca si sotul intr-alta, dar sper sa se remedieze candva situatia, daca il iau in pat nu cred ca mai scap. Pe de alta parte, daca as avea 2 copii, ca si tine, nu cred ca m-as tine asa tare, ca tu trebuie sa fii fresh si pentru Andy, deci te inteleg ca ai luat-o in pat pe Alexia.

CRIS, nu ma innebuni, si eu tot pana la 2 ani ma sculam de vreo 8-9 ori pe noapte, asa zice maica-mea, daca-mi seamana odrasla s-a zis cu mine. Dar eu nici nu am pretentia sa nu se scoale deloc, dar asa, o data, maxim de 2 ori, nu de 10 ori pe noapte, ca imi iau campii!

MERCEDES, tinem pumnii stransi stransi maine pentru Bia, Doamne ajuta! Sa vii cu vesti!

DARIA tie si frumoasei tale!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Merce-Doamne ajuta!! Sa treaca usor!! Te asteptam cu vesti bune!

Gabi a scapat presupun.Stiti ceva de ea?

Daria-atunci daca trecem prin orasel va cautam!!

Lauricu-am inceput tenisu'.Zi!! Ce fac?

Io-s prima zi la birou, dupa o frumoasa vacanta.Mintea mi-e 10% aci, restu' pe campii verzi...

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Mercedes, sa veniti cu vesti bune Pupam mica printesa curajoasa

Sunt la munca, mor de somn, am inchis aseara parcul, iar

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Alexia e bolnaviaora are bronsita..tuseste si se haraie ingrozitor,asa ca de azi suntem pe antibiotic.

Aseara am fost si noi in orasel..nu ne-am intalnit cu Daria ,din pacate.

Moni sper sa reusesti sa te odihnesti..si eu visez la un concediu doar cu sotzul,da n-am nici o sansa

Cris si noi vrem,spune-mi cum procedam

O zi cat mai frumoasa tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Am vb cu Mercedes, gata operatia ... Bianca e in salon se uita la desene, vineri se scot firele aici la noi, spera ca diseara sa fie acasa

Andy, of, multa sanatate bubulinei tale

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LAURA pupici multi si sanatate Alexiei!

MERCE, la fel, pupam Biencuta si sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput