Redoutistele fidele La Redoute France (163)
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
'neata!
ella nush ce te miri ca am mai gasit bluzele labartate...la ei ce nu se vinde intra automat in "colectia noua"
nu stii??
ia uite un mic exemplu: www.laredoute.fr/vente-ballerines-dessus-crochet-redoute-creation.aspx?productid=324154845&documentid=207609&single=false&categoryid=22907225&pos=2_d_n_n&numberpage=2" target="_blank">aceeasi marie cu alta palarie ca sa zic asa
poze cu david nazdravanul
ok...azi dau comanda ca aseara am adormit![]()
de
DavidPoveste
miky81 spune:
frumoase lucrusoarele, sa le purtati sanatosi. Tricourile pt. nepotica sunt superrrrr.
camelia_daniela spune:
Fetelor, ati vazutt ce draguti sunt balerinii www.laredoute.fr/vente-ballerines-twincamper.aspx?productid=324157226&documentid=207609&categoryid=22907225" target="_blank">astia Camper ?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Fetelor, ati vazutt ce draguti sunt balerinii www.laredoute.fr/vente-ballerines-twincamper.aspx?productid=324157226&documentid=207609&categoryid=22907225" target="_blank">astia Camper ? ![]() Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!! |
Da, dar nu mi i-as putea permite decat daca castig la 6 din 49
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
nushulica spune:
fetelor nu asteptati linkuri azi ca avizul nu era pt colet lr...dar oricum trebuie sa apara si el![]()
de
DavidPoveste
miki68 spune:
| citat din mesajul lui nushulica fetelor nu asteptati linkuri azi ca avizul nu era pt colet lr...dar oricum trebuie sa apara si el de DavidPoveste |
Da-mi voie sa

Oooof, viata cruda!
P.S. l-am vizionat pe Davidutzu si declar public ca m-am indragostit de el

cristina d.
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alinabojuc spune:
No bine tu Nuschulica. Abia am asteptat sa vin acasa sa vad ce ai mai luat si iaca ce surpriza ne faci. ![]()
Ma declar si eu ca Miki indragostita lulea de David.
Asadar si prin urmare m-am mai potolit cu supararea ca s-ar putea sa am fecior.
De fapt nici nu ma asteptam sa ma tina mult. ![]()
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
nushulica spune:
miki,alina
ne-ati facut sa rosim,multumim pt complimente!
dar ce-i cu linistea asta pe aici?am culcat copilul si ziceam ca o sa am mult de citit,cand colo...
eu am dat azi comanda...de acum probabil in vara m-ai dau,depinde daca mai gasesc ceva sa merite,daca nu la red din vara
de
DavidPoveste
miki68 spune:
| citat din mesajul lui nushulica ...de acum probabil in vara m-ai dau,depinde daca mai gasesc ceva sa merite,daca nu la red din vara ![]() de DavidPoveste |
Nu zau? Chiar? Cin' sa te creada...

cristina d.
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Nu zau? Chiar? Cin' sa te creada... ![]() cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |

de
DavidPoveste