Licurici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Intram si noi repede pe fuga

Camimulta sanatate Antoniei
Fetelor multumim mult pt raspunsuri
Vazut poze de bebei,adevarate comori

Azi am fost afara de la 13 la 20,am stat pe o terasa,si acolo facut urmatoarele:baut ceai,somnic,facut kk,schimbat,papat laptic(ospatarul amabil,n-i la incalzit in bucataria restaurantului),apoi siesta de dupa-masa,de la 18-20,somnic,ajuns acasa baitza,acum e ruptadoarme,cred ca pana dimineatza,
Dar ce vreau sa va spun,m-am crucit azi ce am vazut,foarte multi copii infofoliti la o temperatura de 23 grade la umbra,fara pic de adiere de vant,mamici in tricou si ei saracii cu caciuli groase pe urechi,paturi,costume de fasdumnezeule,nu conta ca copilul avea 2ani sau 2 luni tot infofolit era,doamne si acum sunt cu sechele,Alecsandra transpira saraca de la o simpla cordelutza(care m-am incapatanat sa io pun pentru design),daramite sa ii pun diatamai caciula pe urechi,pana la urma am renuntat si la cordelutza,am fugit,dupa cate se pare sotu'pregateste ceva vin,parca asa am vazut ca puse o sticla la rece

Poop dulce pe toate,un weekwnd placut sa aveti

Inca o data pentru Antonia de Cami

mamica de Alecsandra
POZE
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami multa sanatate.
Micola eu ca sa nu incurc medicamentele le las in cutia originala pe fiecare.
Ada medicul ti-a spus ca nu iti poate pune inca sterilet? Miercuri am si eu programare si tare vreau sa stiu ce si cum.
Just eu iau materna la recomandarea medicului.
Vazut poze de copii superbi

Va scriu pe fuga. Ieri am avut zi maraton cu activitati de genul sters geamurile Bleahhhh. Dar astazi ca sa ma odihnesc mergem la ai mei la tara la curte. E deja soare si sper sa stam toata ziua afara. Cum ieri am facut curatenie noi ne-am mutat inapoi in dormitor iar pe Fabian l-am lasat singur in camera. Drept pentru care copilul a avut cea mai faina noapte de pana acum: papat 8.30, 12.30, 4.30 si 7. In rest somnic cuminte. Poate asta ii trebuia copilului: intimitate

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele

Cami, multa sanatate Antoniei si tie putere sa treci peste etapa asta.

Miere felicitari pt Galusca, sa creasca mare si voinic si sa va umple viata de bucurii.

Lisa ai o fetita superba, te topesti cand o vezi zambind.

Ada si mie mi-a dat ginecologul tot cezarette si mi-a zis ca vorbim de sterilet dupa 6-8 luni de la nastere. Desi am vazut ca fetele din state si-au pus deja.

Bee sa folosesti cu placere noile achizitii. Si eu de cand zic ca ma duc sa-mi iau ceva pt sufletul meu tot nu am ajuns. Sau daca scap in oras tot piticului ii iau ceva.

Selene e o scumpa foc Dariuta

Si noi am fost ieri in parc cateva ore intre mese si da, Ttenzika am observat si eu cati copii infofoliti sunt. Eu muream efectiv de cald si bietii copii aveau si paturi pe ei. Sunt culmea parintii astia. By the way care din voi merge in parcul Moghioros? Poate ne intalnim intr-o zi.

Daca pana acum nu prea credeam faza conform careia bebe se linistete daca asculta muzica pe care o asculta in burtica, acum m-am convins. Razvanica doarme dus acum in bratele mele ascultand Michael Bubble.

O zi splendida va doresc

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Pt fetele care dau bebeilor formula Nan vedeti ca in Carrefour este oferta la acest laptic. M-am gandit ca poate va intereseaza.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
miere, ada ce bb-ei frumosi aveti!
miere felicitari pt kg date jos.
bee, felicitarei pt cumparaturi!

o intrebare, cat timp ii lasati pe bb-ei pe burta? cum ii "distrati" sau ce faceti cu ei cand sunt in aceasta pozitie? multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

AM fost ieri la controlul de 2 luni si raportam: 5300 gr si 56 cm ..nu ne-a facut vaccinul pt ca inca are problema cu ochisorul stg care secreta o substanta cam galbena si lacrimeaza nu f tare,desi avem 10 zile de antibiotic TOBREX.
Asa ca mi-a dat trimitere la Gr Alexandrescu sau Budimex,dar pt ca mi-e frica cu gripa asta,mi-am facut programare la MEDLIFE,mai ales ca ne grabim f tare cu vaccinarea.Mi-a mai dat si o echo de sold,cu care nu-i chiar asa mare graba.
Mi-a zis ca-i f bine ca-i mancacioasa dar sa-i dau mai putin lapte, de la 170 ml cat ii dadeam la 150 ml
Acum astept cu nerabdare sa vedem care-i problema ochisorului.desi am mai avut-o cam la o saptamana cand am iesit din maternitate si a trecut doar cu ser fiziologic .
Un weekend frumos!

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

crisspy, cat costa NAN1 la oferta, la Carrefour? Ca eu il iau din Auchan cu 20 de lei cutia...

Nici nu stiu unde este Carrefour in Cluj...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Selene, bravo pentru fetita ta! E o dulce si sa vezi ca o sa iti apuce toate jucariile si lucrurile din jur! Atunci sa te tii! Ce frumos...

Micola, cum mai merge bebe?

Ttentika, ce frumos ca ati iesit la plimbarica. Noi azi facem vaccin (peste 30 min) si imi vine sa lesin de frica. De maine, daca cu ajutorul lui Dumnezeu, totul e bine si nu avem reactii, avem liber la plimbareala! Aviz fetelor din cartier si nu numai! Irina, ce ziceai d emers in parc? Alina, Carmen? Cine se mai inscrie?

Cami, ne gandim la voi si va transmitem toate cele bune!

PS: Mi-am luat corsari de slabit! Va zic daca functioneaza!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

la multe luni bebei de tuchi si szmonic! si bebe meu
micola, ai mare grija cu medicamentele! bine ca era vitamina a... de curand am vazut la tv o stire despre o mama care a dat in loc de vitamine un calmant puternic pt adulti si a murit copilul de 4 luni intoxicat... de cand am vazut asta...ma uit de 2 ori ce sticluta am in mana, si nu ii dau niciodata noaptea.
eli bebe meu doarme 90% doar pe burta. deci...il tin destul de mult
lisa tare dulcica ana ta!
e 20 lei cutia de nan? si cat timp ajunge? eu am tot auzit ca laptele praf e scump...dar vad ca nu e chiar asa...

puiutzul meu are 12 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bleuberry spune:

Salutare,fetelor!!
Multumim pentru aprecieri:Ada,Lisa.Intradevar sunt niste scumpici toti bebeii pe care i-am vazut.Nu-i mai enumar ca mi-e sa nu uit pe careva.
Fetelor la mine vad ca a inceput sa dea roade regimul.Parca nu mai atarna asa mult suncile peste pantaloni.Probabil ca se retrage si fiziologic,dar am fost fericita cand am vazut pe cantar 66,6 kg in loc de 68,5 cat imi arata saptamana trecuta.
Ioana mea de la ora 9 nu a mai papat laptic.I-a dat bunica pe la 12 50 ml de baby drink (eu am fost sa ma rasfat la un masaj) si de atunci tot doarme.O astept sa se trezeasca ca sa mergem la plimbare ,dar se pare ca mai am de asteptat.
Noi maine plecam la Videle si ne vom intoarce dupa Pasti asa ca va urez de acum: "La multi ani!!" fetelor si bebeilor cu nume de flori si Sarbatori fericite!!

Mergi la inceput