Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Iuliana, frumoasa curte aveti ... excelenta alegere ati facut sa locuiti la casa.
Matei?? Un frumusel . Mi se pare numai mie ca seamana cu Marco mult?

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Mi-am platit RCA la BCR, acum mai am casco, asta ne va omora, dar n-avem incotro, trebuie sa-l facem.
Luat copil de la gradi si am venit pana acasa. mai stam putin la racoare si iesim in parc dupa ora 17.

Vineri s-a lovit la un deget de la piciorul stang, in timp ce ii deschidea lui tat-su' usa dela intrare. De atunci...schioapa, dar nu tot timpul. degetul i-a trecut, el imi arata ca-l doare acolo...la gradi mi-au zis si ieri si azi ca numai schiopatand a mers. asta mai imi lipsea...acum caut un ortoped, ca trebuie sa-i fac un control. Eu il suspectez ca face doar de fitze, dar.....

Cristina si tu esti patita cu cerealele?
Mie imi zice ca vrea cu cioco...acum are si dintr-alea cu lupul pe punga si nesquik...nu stiu la care se refera...cred ca la alea ce sunt doar jumatati, naiba stie cum se numesc.
Maraki ai pus lumea in alerta. Nu l-ai sunat pe Giorgios sa-l anunti? sau era prea devreme?
Pt. azi imi ajunge cat am facut. macar mai am mancare si pt. maine, asa ca maine trec la restul. Vorba sora-mii sa nu ma agit prea tare ca oricum nu ma verifica nimeni...
a ajuns Robert? nu cred...e cam devreme..si pana in Bucuresti...mai are.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Nu am sunat acasa pt ca tinem telefonul pe mute pana se trezeste Angelo, Giorgos trebuia a sune la rest. dar nu i.a trecut prin cap, credea ca nu raspund. De obicei nu raspund ca sant si clienti dar daca vad ca se insista foarte mult,imi dau seama ca e pt mine. Robert la 7.30 era in Arad, mi se par multe ore 14-15 pana in Bucuresti( asa cum spun astia de la agentie ) Tocmai am vb acasa si mai suna tata sa intrebe cand ajunge, sa nu ramana singur Robert in asteptare ca e zona periculoasa acolo.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asadar....fetelor sunt fericita si o sa i multumesc bunului Dumnezeu pt orice zi in care suntem sanatosi

nu se musamalizeaza cazul... sncer nu ma interseaza ....a venit poilitia si mai departe sa rezolve...tipul a venit la spital si s a interesat ....important este ca sunt bine si altceva nu ma intereseaza

MARAKI s a intamplat undeva in pantelimon...tipului i s a luat carnetul si i se va face dosar penal

Mergi la inceput

Toanca frumoase poze Ati amenaj superb curtea iar Matei este un scumpSa stii ca aduce cu Marcolino
Mai este vreun baietel cu nr 27 la pantof? Angelo atat poarta

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Razvan poarta 28 . Traieste pe picior mare .

Mergi la inceput

Oricum le luam cu un nr mai mare In final am cumparat tot acelasi model adidas, mi.au placut ca erau comozi( a fost socrosenia in centru sa caute ca aici nu mai aveau 27 )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ar cadea drept in nas daca i-as lua cu un nr. mai mare. E drept ca doar nu vin degetele pana fix in varf, dar 28 e nr. pe care-l poarta la Deichmann (si la Ortopedia Bucuresti). Deci asta-i numarul.

Mergi la inceput

Pai asa cumpar si eu, adica apas in varf si vad ca ramane putin spatiu sa nu il stranga, de fapt asa trebuie nu? Adica poarta 27 cat cumpar.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Daca ma intrebi, da, asa trebuie, sa ramana putin spatiu pana la varf. In miscare/mers/alergare, degetutele e bine sa nu atinga varful pantofului.

Vai ce boierie pe mine, sa ma lase Razvan si pe mine linistita la calculator . Asta da lux.

Mergi la inceput

Al meu sta numai afara, abea seara intra in casa la socrosenii sa manance, mai sta putin si vine acasa...sant copii in parc chiar langa bloc, sare in sus de bucurie cand spun sa.l imbrac sa mearga in parc. A inceput in sfarsit sa spuna si papus adica tataie E asa dulce cand spuneeee... Pai socrosenia cred ca-i spunea cuvantul asta de 20 de ori pe zi, se oftica ca spunea doar iaia- mamaie si acum intreaba mereu papus? cand vine sa il scoata afara, sau papus opel ca are opel ...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput