Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata si de la noi!
Miha, te-am pomenit ieri, nu ai sughitat? Am fost pana in Cluj si prin Apahida mi-am facut capul girofar in ideea ca poate te zaresc (mai degraba pe Tudor, ca pe el l-am retinut mai bine din poze
Sa ma "laud" si eu. Am dus-o ieri pe mama la Cluj la sora ei ca parintii lor sunt acolo si mama saraca a facut un efort si a venit de la Constanta sa isi vada mama (s-ar putea sa fie ultima data cand o vede in viata). Mi-am facut curaj si am mers doar eu cu masina ca am zis ca nu are sens sa-l car si pe Razvanel sa-i stric programul de masa si somn. A fost extrem de obositor si stresant pt ca e drumul in lucru pe anumite portiuni iar pe alte portiuni e ingrozitor de prost. Cristi radea de mine ca mi-am luat GPS-ul, zicea ca mi-e frica sa nu ma ratacesc sau sa nu gasesc Clujul. M-am bucurat mult cand m-am vazut acasa, mai ales ca la intoarcere, fiind singura am cam forjat masina plus ca aproape de intrarea in Bistrita era sa ma scoata un cretin in decor. A intrat in depasire si nu a avut loc asa ca tras langa mine de era sa ma zboare de pe sosea (e drept ca si eu mergeam cu 120 era trafaicul de asa natura). Vreau sa va zic ca imi tremurau genunchii si nu mai nimeream sa schimb vitezele de spaima. Acum am toata stima si consideratia pentru sotul meu iubit care face cate o delegatie de Bucuresti cu plecat dimineata la 4 si ajuns acasa in aceeasi seara la 23-23.30 conducand 900 km/zi.......asa ca eu cu 250 de km sunt mic copil.
Revin mai tarziu, sa citesc ce ati mai scris!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata tuturor.
Maraki .
Elephanten i-am luat lui Razvan din Deichmann, rigizi, dar eu asa am vrut. Cam scumpi, dar merita.
Ioana . Ce bine ca este mami cu tine. Pupicuri lui Razvanici veselici! Ai avut ceva curaj sa pleci cu masina, felicitari.
Miha . Ce mai face Tudor? Cum mai sutneti?
Razvan presteaza de zor la olita. Cum deschide ochii dimineata, dupa lapte, zice: "hai, la olita". Se da jos si face. Am copil mare.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri am bagat asa capul, am vazut ca nu s-a scris nimic...am zis ca intru azi...
asa....
am ceva de zis referitor la disputele de aici, dupa care inchei subiectul si imi vad de ale mele.
Cristina/maraki le dau dreptate amandurora...Cristina nu a fost rau intentionata, doar cum zicea si Ana..preventiva. cum ea e patita, acum sufla si-n iaurt, vorba aia. maraki tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta pt. Angelos, l-ai dus la cei mai buni medici si ei au ajuns la o cocluzie. Poate si eu saream daca cineva se lega si-mi urmarea copilul in tot ceea ce face. ma bucur cas ati revenit la sentimente bune, ati pus capat disputelor si scrieti in continuare.
Bianca ne-am conversat pe mess.

acum sa revin la weekendul nostru aglomerat:
sambata am plecat la Szeged...o caldura...plin de lume la Zoo, Marco era in extaz. Au inceput sa mi se umfle mainile...nu tare, dar le simteam....totusi am rezistat eroic. Pe urma la o ciorba de peste (cui ii place), pe urma la C&A unde nu am gasit mai nimic: un set de chiloti cu Cars si 2 pijamale cu cars pt. marco, un tricou polo pt. Clau si o caciulita, o salopeta si un tricou pt. bb2.
Pe urma la Cora, un puzzle cu Thomas, un set de masinute Cars si o salopeta tip body pt. bb2. Am stricat o groaza de bani si nu ne-am ales cu nimic. dar a fost fain...a meritat iesirea.
Noaptea am dormit toti dusi.....s-a simtit ca am fost obositi.
ieri pe-acaSA, DIM. AU PLECAT FINII, cLAU I-A CONDUS PANA LA IESIRE SI PE URMA A STAT CU PICIUL PRIN PARC SI PE LA O EXPO DE BMW-uri.
Am dormit toti 3 de amiaz, dupa care am facut o plimbare pe jos catre centru si inapoi. Weekendul asta am fost tare plimbareti....
Mor cand vad cum se umfla picioarele si mainile...balerinii luati cu 2 sapt. inainte m-am jenat si m-au strans vineri de am crezut ca mor.
Bine ca a venit caldura, umblam in saboti, sandale, slapi si nu voi mai avea probleme.
Ieri a nascut si o prietena de-a mea, prin cezarianba. abia astept sa mergem sapt. asta la mat. sa-i vedem. ma mai uit si la cond. din spital, dar ea a nimeit in sal super cu baie si numai 2 paturi. porbabil sunt cond. mai bune la cele cu cezariana, caci numai dintr-astea au fost in acel salon.

Mai devreme am spart 2 farfurii...cioburile aduc noroc...bine am inceput sapt.
merg sa-mi fac o si sa pun pozele din weekend.
revin....

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

ianis de Ali!!!! sa cresti mare pui frumos, multa sanatate si fericire sa aduci parintilor!
Ali sa va traiasca smecherelul. Uite ca a facut si el 1 anislor!!! imi pare rau ca in 4 nu am avut timp de net, dar ii urez azi, chiar daca e cu intarziere.
Miha ma bucur ca ai timp de scris. Stiu ca ti-e dor de tatal tau....
Ioana super ca ai condus pana la Cluj si-napoi. Bravo d-na, asa se primeste experienta.
Maraki si noi suntem fara papuci. I-am gasit o pereche Nike in szeged, dar nu avea marimea lui. am 2 perechi in dulap, dar ii sunt marisoare. Imi pun speranta in fabrica melanioa, dar mergem acolo doar inainte de pasti, inca 2 sapt. o mai tragem noi cumva cu geoxul si niste tenisi.
Cristina ma bucur ca e tot mai bine cu olita. bravo razvan!!! baiat mare are mama!

am pus si eu poze din centru de vineri si de la zoo de sambata:
http://www.dropshots.com/giova#

gata, fug la treaba.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,

revin mai pe seara ca santem in pregatiri, pleaca Robert azi in Romania pt 2 sapt Santem cu bagaje de pregatit, mancare, sortez haine pt nepotul prietenei etc.

pupici

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

ce fain ca vine in tara. cred ca ai vrea si tu. spor la treaba si drum bun lui Robert.

eu nu am facut mai nimic: am sortat hainele de primavara-vara pt. mine si le-am schimbat locul in dulap. cu cele ale lui clau a fost mai usor.
Am terminat si vteancul de vase de spalat si am dat cu mopul in bucatarie. Atat.
acum plec sa vad ce oferte mi-a facut tanti la aig. obligatorie si casco, caci de maine nu mai pot umbla cu masina.
Iau copil de la gradi si in parc cu noi.
, pe mai tarziu.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

ianis de Ali!!!! sa cresti mare pui frumos, multa sanatate si fericire sa aduci parintilor!
Ali sa va traiasca smecherelul. Uite ca a facut si el 1 anislor!!! imi pare rau ca in 4 nu am avut timp de net, dar ii urez azi, chiar daca e cu intarziere.

_
poze

Multumim

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szaboali

Citat:

_
poze

Multumim

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

La multi ani Ianis, sa cresti mare puiule, mult noroc in viata, sanatate si multe bucurii

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:

ce fain ca vine in tara. cred ca ai vrea si tu. spor la treaba si drum bun lui Robert.

eu nu am facut mai nimic: am sortat hainele de primavara-vara pt. mine si le-am schimbat locul in dulap. cu cele ale lui clau a fost mai usor.
Am terminat si vteancul de vase de spalat si am dat cu mopul in bucatarie. Atat.
acum plec sa vad ce oferte mi-a facut tanti la aig. obligatorie si casco, caci de maine nu mai pot umbla cu masina.
Iau copil de la gradi si in parc cu noi.
, pe mai tarziu.

_
poze

Ce as fi plecat si eu cu Angelo Multumim pt urare Giova E de ajuns cate ai facut pe ziua de azi, eu sant kaputt deja ca nu am stat deloc Sper sa nu il puna sa plateasca ceva la bagaje ca are doua valize pline + geanta cu mancare ...pleaca cu autocarul.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

A reusit socrosenia sa i.a banii pe adidasi, sa vedem cand ajungem sa cumparam incaltaminte, acum e cu ghetele afara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput