Intoleranta cindse discuta despre partide politice

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Auzi? Autorul din link-ul de mai sus e tot asta de www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-05-17/Suceala-lui-Mircea-Mihaies.html" target="_blank">aici?

Da. Asta e. Si cred ca i-a mai crescut ceva par in nas si urechi.
Si?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Raspunsul asta imi aminteste de pedelisti, care dupa ce ni se prezinta noua ca fiind incoruptibili, intransigenti, cu dreptatea in dinti, etc.....si apoi sunt prinsi cu matza-n sac, iti replica invariabil: Si care-i problema?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ma voi mai duce la vot si voi crede in sinceritatea unui partid numai atunci cand va prezenta un program care ma va favoriza ca cetatean simplu,cu salar de bugetar si cu taxe platite la timp,adica un cetatean corect care vrea sa fie tratat corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

E foarte interesant ca nu e important ca exista lucruri urite spuse/facute de autor - el are scuze, "si ce daca"

Simona, pe asta de unde ai mai scos-o? Ce treaba am eu cu ala? Crezi ca-i frate cu tata? Daca am citat un articol scris de el, inseamna ca garantez eu pentru moralitatea lui? Tu garantezi pentru Spanu? Ce naiba...
Alina...vezi ca incurci borcanele...Becali are "patentata" vorba asta...e in PDL? Pana una-alta nu mi-ai spus ce ai vrut sa arati cu articolul citat...sau n-ai nimic de spus concret?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Nu ma insel prea tare:) observi si tu ca toti bogatasi sustin in campanii toate partidele, ca atunci cand este vorba de bani toti sunt prieteni indiferent de toate declaratiile pe care le auzim in presa.
De exemplu se vehiculeaza intre analisti teoria ca inceputurile crizei economice sunt in anii 80 insa au fost cumparati politicieni cu bani grei ca sa nu faca nimic si sa lase anumite firme mari sa-si faca jocurile. banul este singura religie, singura doctrina care-i conduce pe 90 % dintre politicieni. Nu umanitatea, nu moralitatea nu interesul meu care sunt doar un pion pe tabla lor de joc.
Daca in viitor anumite interese vor spune ca este bine sa le dam autonomia tinutului secuiesc crezi ca vor tine cont de ce vrea Popeasca de la 3? O vor face si nu-i va interesa parerea poporului. cand ei vorbesc de milioane si miliarde de euro trateaza electoratul ca pe o turma de muls si ca pe niste furnicute ce muncesc pentru ei.
de ani de zile se cere sa se faca si in RO banca donatorilor de celule stem pt bolnavii de leucemie si alte cateva boli! de ce nu se face? se platesc milioane pt anumite operatii in strainatate sunt lasati sa moara mii de copilasi si oameni si totusi nu o fac. Era mai ieftin sa o faca decat sa plateasca operatiile insa anumite interese nu vor asta.
Crezi ca mie imi place? Crezi ca eu nu as vrea ca parerea mea sa conteze? Dar ca sa conteze cu adevarat ar trebui sa cunosc in primul rand adevarul si ce vorbesc ei cand se vad fara presa. Noi primim doar varianta roz si varianta care-i creeata special pentru urechile noastre.
Petre Roman acuma cateva zile a spus pe ceva post tv ca au fost primite de anumiti politicieni romani mite uriase venite din occident pt ca sa aiba grija sa nu se faca nimic in agricultura din RO. Normal, ca importam aproape 80% din produse si pamantul nostru este nelucrat si taranii sunt tinuti la limita minima a saraciei.
De aceea spun ca ce vedem la tv sau citim in presa este praf in ochi fiindca noi nu stim despre ce este vorba.

Deus, e jale daca asta e realitatea politicii romanesti.

Atunci, manifestarile multimii revoltate, ar fi timpul sa se existe si la noi, ca la altii..., nu sa stam si sa ne vaitam, ca nu rezolvam nimic asa.

" Politicienii " astia ai nostri, " aduc " mai degraba a mafioti.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Alina, porcul nu-i ca gaina.
Smithfieldul a fost adus in tara de Bombo care le-a dat pe tava comtimul in 2004.

Mergi la inceput