Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Pai Rufus, eu nu fac parte din categoria care vine argumente , cu dosare, cu file-uri, cu linkuri....eu mi-s mai simpla asa si judec omul "pe scurt". Ca a fost mare comandor si reprezentant al Navromului in strainatate stiam...si ca a colaborat obligatoriu cu securitatea ceusista am dedus...despre afacerea cu flota stiam, dar nu e nimic dovedit conform legii....cu aceste bube l-am cunoscut pe nenea si l-am votat in greseala mea pentru ca ...facuse treaba buna la Min. Transporturilor si ...de mila pentru singuratatea lui, pentru lacrimile varsate cu talent in fata camerelor cand s-a imbolnavit Stolo...pentru ca era aliat cu PNL si pentru ca , mai ales pentru ca, NU vroiam sa-l votez pe Nastase si n-aveam de unde alege...de ce e el bandit? Pentru ca a avut ocazia sa ne arate in acesti 5 ani ca a plans teatral, ca s-a despartit imediat de PNL dupa alegeri, ca are lipsuri grave in educatie, ca e misogin, ca si-a promovat si imbogatit toate neamurile si lista asta ar putea continua pe pagini. E simplu din punctul meu de vedere...e bandit pentru ca m-a (ne-a) pacalit O data ajunge, zic si eu!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
iileana spune:
Rufus, ti-am zis deja ca n-am alte informatii decit cele aparute in presa, dar chiar la nivelul la care sa ma uit in gura unui oarecare de la EVZ ca sa-mi spuna cum sa gindesc nu mai sint de mult. Nici nu cred c-am fost vreodata. ;))))
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Intrebarea mea este: il votezi pentru ca-i bun, sau pentru ca-i cel mai bun dintre cei trei? |
Ambele.
Pentru mine va fi, spre deosebire de 2004, un vot pozitiv. Nu de genul 'il votez pe asta sa nu iasa alalalt".
Desi, cum am zis, stiu ca n-are sanse.
mimonix spune:
citat din mesajul lui Rufus Intrebarea mea este: il votezi pentru ca-i bun, sau pentru ca-i cel mai bun dintre cei trei? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Hello? Care "cei trei" ca m-ati innebunit ? Ca doar nu discutam iar despre Nastase
Promit sa citesc si caracterizarea, daaarrr, cum am mai zis, nici nu ma indoiesc ca succesul e garantat deja celui rau-rau asa ca imi cam lipseste motivatia
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
xenocid spune:
Ileana, in calitate de respectiv, cunosteam povestea tragica a familiei Antonescu, la fel ca orice persoana non-autista din Romania. Incepand de a doua zi.
Sursa Ciutacu am dat'o nu ca propria'mi revelatie asupra acestei intamplari ci ca simpla demonstratie a faptului ca in tara in care surprizele danseaza pentru tine din dragoste devii scula peste noapte intr'o reeditare jalnica a scenetei asijderea - Draga Stolo. Pentru conformitate poti verifica subiectul cu (aproape) acelasi titlu de pe DC.
Incearca sa strecori tu cuvantul decent in episodul asta. Printre aventuri extraconjugale si confesiuni pre-electorale facute Laurei Andres Floricii Junican. Eu oricum l'as scrie imi iese jalnic.
Sau cine stie? Poate intr'un reviriment al decentei cei ce'au tavalit'o pe Udrea cu savarine prin patul de spital al unui presedinte proaspat tiroidectomizat isi constientizeaza brusc excesul de imaginatie in fata lui Crin Antonescu.
iileana spune:
Decupajul strict al acelui fragment de interviu si mediatizarea (numai a) lui nu-i apartin lui Antonescu.
El a raspuns, ca oricine altcineva intr-un interviu de acel gen, intrebarii: si cu familia cum stati? Asa sta el. Nu e un merit, nu e o vina, e un fapt. Si nici nu era o noutate.
Te poti indigna pe seama manelizarii natiei asteia careia ii sclipesc ochii doar la aspecte de acest gen. Poti sa-l ridiculizezi pe Ciutacu, sau pe initiatorul topicului similar de pe DC. Poti sa te indignezi de apetenta pentru lacrimogen a neinformatilor.
Dar nu ii pune in circa lui Antonescu o vina pe care nu o are.
Nu-mi plac analizele pe text, dar incearca tu sa gasesti ceva decent in postarile astea:
citat din mesajul lui xenocid CAntonescu a defilat cu decedata impaiata prin revista de casa in preajma alegerilor pentru a mai smulge pe langa lacrimi si cateva voturi. |
citat din mesajul lui xenocid Cand insa dezgropi mortii in premiera www.ciutacu.ro/articol/scula-de-politician-scula-de-interviu/" target="_blank">fix in saptamana alegerilor demonstrezi cu adevarat ceea ce esti: un listac disperat ca'si pierde al treilea mandat in care nu face nimic. |
N-ai sa reusesti.
Faptul ca stiai de drama incepind cu a doua zi te face sa nu mai beneficiezi de circumstante atenuante.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana N-ai sa reusesti. |
Nici nu incerc. Pentru ca nu ma aflu in situatia nesperata de a intruchipa sperantele a 2.8% din cetatenii Romaniei si chiar si atunci exprimarea eleganta ar fi absolut inutila. Am vazut eu in www.evz.ro/articole/detalii-articol/844242/Antonescu-Basescu-este-ca-o-codoasa-batrana/" target="_blank">ziar.
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
|
Nu, Xeno, era vorba de situatia in care te afli tu, aici, acum, pe DC, cind propria-ti abilitate de a compune postari simpatico-metaforice care iti atrag, de obicei, admiratia, acum ti-a jucat feste. Ai plusat si-ai dat cu oistea-n gard.
Am vazut eu in www.evz.ro/articole/detalii-articol/844242/Antonescu-Basescu-este-ca-o-codoasa-batrana/" target="_blank">ziar. |
Asta e deja altceva. Te invit sa dezbati incontinuare calitatea discursului lui Antonescu, figurile de stil folosite, etc. Alaturi de cei interesati sa o faca, desigur. Eu nu ma numar printe ei.
Eu iti reprosam altceva, sint sigura ca ai inteles. Faptul ca incarci cu potential lacrimogen aducator de voturi o poveste care nu avea cum fi lacrimogena intrucit era deja arhi-cunoscuta. Si ideea ca ar fi fost o dezvaluire in premiera, facuta din cinism si calcul, ceea ce nu era.
In rest, trosniti-l pe Antonescu cit poftiti.
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix Pai Rufus, eu nu fac parte din categoria care vine argumente |
Eu chiar credeam (speram) sa-mi spui ceva ce nu stiu.
Cand spui ca unu-i dovedit (fara argumente), iar celalalt nu, ca nu se pune "gura lumii", nu inseamna, pentru mine, chiar nimic.
Inteleg doar ca nu-ti (mai) place de Basescu. Esti libera sa-ti placa orice
Dar nu asta intrebasem eu...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mimonix spune:
citat din mesajul lui xenocid Incearca sa strecori tu cuvantul decent in episodul asta. Printre aventuri extraconjugale si confesiuni pre-electorale facute Laurei Andres Floricii Junican. Eu oricum l'as scrie imi iese jalnic. Sau cine stie? Poate intr'un reviriment al decentei cei ce'au tavalit'o pe Udrea cu savarine prin patul de spital al unui presedinte proaspat tiroidectomizat isi constientizeaza brusc excesul de imaginatie in fata lui Crin Antonescu. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Brrr...chiar si asa , tot exista o diferenta Un marinar batraior, care isi oblojeste boalele,insurat bine merci, care se tavaleste cu o doamna blonda si pe dinauntru si pe dinafara pe patul de spital.... ....mai bine mi-l imaginez pe Crin cu cine vrei tu, chiar daca nu-s fan al unor fantezii de genul asta
poze
mimonix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Eu chiar credeam (speram) sa-mi spui ceva ce nu stiu. Cand spui ca unu-i dovedit (fara argumente), iar celalalt nu, ca nu se pune "gura lumii", nu inseamna, pentru mine, chiar nimic. Inteleg doar ca nu-ti (mai) place de Basescu. Esti libera sa-ti placa orice Dar nu asta intrebasem eu... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Dar ce noutati ai vrea tu Rufus? Inteleg ca argumentele astea de bun simt, daca nu provin din pana vreunui ziarist celebru, nu ti se par de valoare, tzttz .Credeai sa vin acum de la curtea suprema si-ti dau eu vestea ca s-a dat sentinta in dosarul "flota"? Ma simt flatata Lasa-l asa, "negustor cinstit", ca oricum cu el ne procopsim, nu-mi fac iluzii !
poze