Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 11
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 Rufus, eu bag mana in foc numai pe ceea ce STIU, nu pe ceea ce citesc in Cancan . |
E logic ce spui.
Dar atunci, de unde stii ca relatia doamnei si a domnului a inceput dupa divortul ei?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
xenocid spune:
citat din mesajul lui copiloi Mey, xenocid, acu pe bune .....chiar sa fi recunoscut in acel interviu ca e cu Valean, drama pe care a trait-o (si pe care fiica lui, cel putin, cu siguranta o mai traieste) nu ar mai fi fost... drama???? |
Alina, o tragedie personala este exact cum ii spune numele: per-so-na-la.
Cand insa dezgropi mortii in premiera www.ciutacu.ro/articol/scula-de-politician-scula-de-interviu/" target="_blank">fix in saptamana alegerilor demonstrezi cu adevarat ceea ce esti: un listac disperat ca'si pierde al treilea mandat in care nu face nimic. Eu un alt exemplu de indecenta de calibrul asta nu am auzit pana acum in clasa politica.
Eliza5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Alina, o tragedie personala este exact cum ii spune numele: per-so-na-la. Cand insa dezgropi mortii in premiera www.ciutacu.ro/articol/scula-de-politician-scula-de-interviu/" target="_blank">fix in saptamana alegerilor demonstrezi cu adevarat ceea ce esti: un listac disperat ca'si pierde al treilea mandat in care nu face nimic. Eu un alt exemplu de indecenta de calibrul asta nu am auzit pana acum in clasa politica. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
In principiu ai dreptate. Ce te faci insa cand povestea ta este de notorietate publica, si in momentul in care faci o miscare politica (candidezi de exemplu la presedintia unui partid) lucrurile astea ies la iveala.
Deci ce faci: raspunzi la intrebarile reporterului sau pur si simplu ascunzi ce ti s-a intamplat?
Nu ar fi fost speculatii daca cumva Crin Antonescu ar fi ascuns povestea sinuciderii sotiei sale? Nu s-ar fi interpretat?
E un fapt de viata si atat.
xenocid spune:
citat din mesajul lui Eliza5 In principiu ai dreptate. |
Nu'mi vine sa cred ce ai putut sa scrii aici.
Daca in ciuda diferentelor evidente de opinii inca mai gasim principii asupra carora cadem de acord atunci subiectul asta a fost unul util.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi Meritele lui Antonescu: - nu e c--va politica - a fost, este si va fi in PNL, indiferent de scorul partidului; - nu a fost securist (in Romania asta e o mare calitate); - este un intelectual rafinat, are un discurs excelent si are portretul tipic de om politic adevarat (ceea ce foarte rar gasesti in politica romaneasca); - nu si-a dezvoltat afaceri, biznisuri, profitand de functia lui politica; - nu a fost implicat in scandaluri; - nu e populist si nici nu incearca sa fie po****r cu orice pret; - ca om politic a evoluat foarte mult. |
Vad ca (se) prinde bine Sinteza zilei in Germania!
b.nica spune:
Vad ca devenim un popor fascinat,acaparat de "Procesul etapei" si de "procesele" politice;aproape ca se lipseste de paine daca are circ.
Tuterii care se numesc acum pompos moderatori alimenteaza golul spiritual cu barfe politice si de alcov, ca nu cumva romanul obisnuit sa vada mai in profunzime problemele cu care se confrunta.
Llaura spune:
citat din mesajul lui xenocid Eu un alt exemplu de indecenta de calibrul asta nu am auzit pana acum in clasa politica. |
Un pic de simpatie publica pe tema unei mari drame pesonale, banal, previzibil (si probabil eficient), practic categoria "Obama i-a oferit reginei un ipod"
Pe langa Nastase care acum vreo patru ani isi inventase blazon, mie mi se pare ca joaca undeva prin divizia C.
iileana spune:
Gata, l-ati umplut de singe.
Pe mine ma uluieste jigodismul cu care unii tratateaza acest aspect al vietii omului aluia. Nu-mi dau seama daca aveti circumstantele atenuante ale lipsei de informare sau nu.
Hai s-o luam pe rind:
1. QMagazine exact cu asta se ocupa. Cu un coctail intre politica si monden. Toti politicienii importanti au trecut pe-acolo, indiferent de culoarea politica, si-au povestit una alta despre ei, despre viziunea lor politica, trei vorbe despre viata lor de familie, alte doua despre ei ca oameni. Asta e tiparul interviurilor. "Crema" a fost pastrata pentru perioada campaniei electorale, probabil. Nu inteleg ce-ati fi vrut, sa refuze Crin sa dea interviul, daca tot i-a fost solicitat, sau ce?
2. Celor care se multumesc sa se informeze din blogul lui Ciutacu (care da doar un fragment de text), asa le trebuie. www.qmagazine.ro/articole/2842/Crin-Antonescu-Parinte-uninominal.html" target="_blank">Interviul cu Antonescu e lung, trateaza o sumedenie de lucruri, date biografice, cariera politica, viziune politica, planuri de viitor. Sint citeva vorbe si despre atitudinea lui fata de situatia politica a vremii, despre pozitia lui in partid, despre activitatea lui parlamentara, despre cea ca ministru. etc.etc.etc.etc. Partea referitoare la situatia lui familiala (care apare in orice interviu din aceasta revista, cu orice politician) ocupa doar citeva paragrafe din economia acestui text. Pur si simplu asta e realitatea despre viata lui de familie, si asta a spus. Cum de altfel asta raspunde de cite ori e intrebat, ca n-a fost in interviul asta nici prima nici ultima oara. Cu siguranta ca si-ar fi dorit sa poata povesti altceva la acest capitol, dar asta i-a fost destinul.
3. Sinuciderea sotiei lui nu era nici un secret. Omul asta nu si-a "dezgropat mortii in premiera" atunci. Faptul ca unii au aflat din QMagazine de drama asta, atunci si in acel context, e strict problema lor. La naiba, s-a zis la tv despre asta, s-a scris in ziare, atunci cind s-a intimplat! Voi nu urmariti presa? Sigur, au fost doar stiri scurte, pentru ca asta a fost dorinta familiei, de a nu face circ mediatic din drama asta. Cum nu s-a facut tam-tam nici ulterior. Insa toata lumea stia despre asta. Sau, ma rog, lumea care se informeaza.
Asadar, daca nu ar fi dat interviul ala, inteleg ca ar fi fost numa' bun de presedinte, ca vad ca critica se concentreaza acuma pe acest aspect.
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana 3. Sinuciderea sotiei lui nu era nici un secret. .............. Asadar, daca nu ar fi dat interviul ala, inteleg ca ar fi fost numa' bun de presedinte, ca vad ca critica se concentreaza acuma pe acest aspect. |
Nu cred. In fine, sunt si oameni care cred ca-i o pata neagra sinuciderea sotiei, dar nu cred ca cineva serios, care chiar are interes sa-i gaseasca bube, profesionist adica, poate sa se joace cu aceasta drama, pentru ca obtine efectul opus, adica simpatia mai multor categorii de oameni. De altfel, chiar o are, in special de la femei, cam cum era Petre Roman pe vremuri, decat ca alte sunt motivele.
Cine vrea sa-l atace pe Antonescu o face unde lumea e sensibila: la matrapazlacuri (si aici e perioada de ministru) si la moralitate, adica la legatura cu Valean nu de acuma, ci de cand era maritata. Acum, ce sa zic, ma gandesc la povestile noastre de pe DC, la sectiunea de profil, poate casatoria doamnei era dusa de mult, intrase si Crinulet pe fir, niste poze in ipostaze mai mult decat oficiale si...asta e povestea. Dragutul de el ar trebui sa stie (si cei cel apara) ca lucrurile astea nu se cruta, atunci cand tintesti sa fii nr.1 intr-o tara, chiar si bananiera cum e Romania, dupa cum probabil ca gandesc cei care cred ca imaginea se face doar in vorbe.
Aici nu merge "prezumtia de nevinovatie", pentru ca e greu sa ceri oamenilor sa te creada pe cuvant, doar ca nu te-a prins nimeni exact in timp ce te tavaleai cu amanta, ci, din contra, esti vinovat pana la proba contrarie, care nu prea are cum sa apara.
Pentru observatorii mai curiosi (sa nu spun rafinati), balamarea merge in sfera politicului, acolo unde ascensiunea lui Antonescu n-a fost lina si nici eleganta, daca putem vorbi de eleganta in politica. Adica a scuipat, apoi a lins unde a scuipat, a calcat peste cei ce-i erau, odata, prieteni, a facut exact ca Basescu cand l-a inlaturat pe Roman, cu precizarea ca Tariceanu procedase identic, deci nu-i asa mare crima. Pe vremea cand dadea din coate (incluzand ministeriatul) vorbea si se purta golaneste, smechereste, desigur, in nota generala, dar asta nu se uita acum asa iute, ca nici pe Vanghelie nu-l uitam la origini, chit ca spoiala de acum adoarme pe multi.
Acestea sunt lucrurile care i se reproseaza Antonescului si, intr-o campanie, mi se pare normal sa se puna pe tapet punctele slabe de catre adversari. Nu vad, deci, nici un motiv pentru care sare in sus, in gasca cu cei care-l sustin, tipandu-si supararea si inocenta. Nu este inocent, macar pentru faptul ca l-a durut in cot de imagine pana acum, cand descopera ca imaginea i-ar folosi intereselor personale. Asta dovedeste ca e un politician de duzina (nu ca ar fi altii mai buni ca el) si, din punctul meu de vedere, nu are ce cauta in fruntea tarii. Cat despre ce va face in PNL, nu pot sa ma pronunt acum, pentru ca as face speculatii, ceea ce nu-i corect. Vom vedea.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
Rufus, gresesti pe alocuri in comentariul tau, dar ideea e corecta.
Normal e ca lumea sa se lege de "petele" reale ale omului, nu de cele inventate.
Mi se pare o mizerie fara seaman ca cineva sa-l critice pe Antonescu ca a amintit despre drama aceea "in premiera"!!!!!!!! inainte de alegeri, numai pentru ca respectivul habar n-avea de povestea asta, care, subliniez, era stiuta! Nu s-a facut vilva, ca nu e Antonescu genul sa se vaicareasca pretutindeni, e un tip decent, dar povestea se cunostea:
www.phg.ro/stire.php?id=3723&cat_id=10" target="_blank">De a doua zi
www.evenimentul.ro/articol/sotia-deputatului-liberal-crin.html" target="_blank">Din ziua inmormintarii
www.presa-zilei.ro/stire/2823/crin-antonescu.html" target="_blank">Din 2006
etc etc etc.
Despre povestea cu Adina Valean nu-mi dau cu parerea, ca nu cunosc detalii, dupa cum nici voi nu cunoasteti.
Asa ca dati-i drumul la criticat chestii reale.