America (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sanatate multa lui Marc, stiu cit sint de scary chestiile astea.
O patiram si noi cu Alex, ce emotii am avut!
Edit sa zic ca uitasem de "cataroi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirelus, hihi...am si uitat sa o intreb de carne...haha...poti sa spui: "carne nu mananca"

ABurel, las ca trece cu pupaturi!!! David pe la 2 ani a dat cu capul in calorifer (made in Ro, din ala cu elementi de fier) si l-a spart...Cateva copci si nervi la urgente...si a trecut...Acum i-a mai ramas un semn...dar il acopera parul aproape in totalitate...

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ab-urel, multa sanatate puiutului, sper sa se faca repede bine!

Eu sunt un car de nervi, nu stiu cum sa-l fac pe Lucian sa inteleaga ca tb sa fie foarte atent cu obiectele mici in preajma copilului. Am gasit de doua ori pana acum cuie mici scapate in patutul copilului, azi a scapat iar ceva de mici dimensiuni, imi vine sa plang de nervi...Ce ma oftica cel mai tare e faptul ca nici macar nu realizeaza gravitatea faptelor,...raspunsul a fost...lasa, ca nu l-a inghitit:(((Mi se pare o inconstienta crasa si nu pricep cum cineva care poate sta ore in sir sa descopere un "defect" la un program, nu poate sa se autoeduce si sa dea mai multa atentie detaliilor de genul asta...nu stiu ce sa mai fac, cum sa il fac sa priceapa.

Gata, m-am descarcat, dar pe bune ca sunt foarte necajita.

Liris, ti-am trimis PM.

Sanzi stari de anxietate am avut si eu la sfarsitul sarcinii, mai ales cand nu prea mai puteam respira, in ultima luna. M-am trezit intr-o noapte si aveam senzatia ca nu pot sa respir,ca ma inec si mi se parea ca se strang peretii in jurul meu (mai mult claustrofobie, ca atunci cand esti blocat intr-un spatiu mic). si mi s-a mai intamplat o data dupa nastere, cand m-am trezit din somn si efectiv eram intepenita in pat, nu ma puteam misca, ca si cand ma apasa o greutate enorma pe piept si umeri si nu ma lasa sa respir sau sa ma misc.

Dar a trecut, sper sa nu se mai intample, e oribila senzatia.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere sunt in acceasi tabara cu tine. Acum mai putin, dar numai eu stiu cate discutii am tras pana am ajuns aici. Bafta tie sa reusesti mai usor sa-l "educi". Pupici lui Aidan si tie.

Andreea, uffffff, prin ce ati trecut. Bine ca e bine Marc acum. Pupa buba.

Sanziana, gandeste pozitiv. Si cumnatei mele asa i s-a spus la 6 saptamani ca nu e insarcinata, iar la 2 saptamani dupa i s-a confirmat sarcina si a auzit si batai de inima. Tinem pumnii sa fie bine.
Imi zici si mie, please, ce anume HD ti-ai luat tu pt storage pictures? Si eu sunt maniaca cu pozele si pana acum le-am pus pe cd si pe webshots.com, dar tot nu ma simt safe.

Ramona, a venit caldura? Si ca sa crezi ca esti singura a-technica pe aici, intreb si eu curioasa rau : ce e ala Hulu domnule, ca eu nu am auzit pana acum?

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlutare DE LA mare caldura! sau nu m-am obisnuit! cert e ca nu ma simt bine, doar ca si noptile astea doua nu am dormit ca nu stiu ce are mitz mea. a doua zi is fiarta!

ieri am facut varza cu carne( cel mai usor de facut arunc varza taiata si carnea de pork si pun la fierb in suc de rosii) . mincaruti din astea sa tot fac!

vai ce intrebari mai au si baietii astia, cu winnie al lor! al meu inca e mic, sa speram ca scap de intrebarile astea. ca aici toti is circumscrisi!

Ramona: si noi ne-am luat un Gateway de la best bay, si descarcam film romanesti de pe azureus si le vedem la tv.
trebuie sa aiba mufa de hdmi. am dat cam 700 usd. cu tot cu taxe. am avut un toshiba si mergea coolerul de se incalzea si biroul si tot ce era in jur. noi tot cu laptop mergem ca sunem tigani cu cortul si trebuie sa avem mereu.
notebook mi se pare prea micut. cum port ochelari, pentru mine e esentiala marimea.

ia sa pun niste poze: http://picasaweb.google.com/celapopa/20090326Martie09CuBunicaLucica?authkey=Gv1sRgCOPhwcrG4vmLigE#

nu am timp sa e sterg sa e aranjez, la gramada cum or fi! sorry
incerc sa citesc pina la sfirsit si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cenia ai o familie foarte frumoasa!Naomi e o dulcica! Bunica e mama ta sau a sotului?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina,...multam doamne ca pot sa rad/zambesc acum.asa eram si eu cand Ruy al meu era mai mic,...mandrul meu tot timpul facea cate o nefacuta care i afecta siguranta lui bebe,...iar el nici macar nu isi dadea seama....sau chiar mai mult,...cum zisesi isi cauta scuze,explicatii,...facea pe avocatul si-mi batea apropouri ca sunt eu exagerata si vad cate o haita de lupi la fiecare colt.As putea scrie o carte desre cate a facut,...ultima....i da lu Rudy lama de barberit sa se joace cu ea.Ma opresc aci ca sa nu ma enervez aiurea,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Faine pozele Cenia! Aia mica e o scumpa, ce codite are!
Retin si treaba cu mufa aia sau ce o fi.

Carmen, ne bate azi un vind de parca sint in The Wizard of Oz!
Cred ca Miere ne-a spus despre Hulu, e un site unde poti sa vezi filme. Sint multe de felul asta, uite ca a dat si Cenia un exemplu. Ma gindisem eu sa cumpar un computer pe care sa-l conectez la tv. Pina la urma ma enervez si-l duc pe asta acolo!

Sorry Miere, dar e o categorie de barbati are cam asa fac. Al meu "included". Iti inteleg supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, Oana0204!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

avem poze noi:
http://s438.photobucket.com/albums/qq106/betty_1979/

apropo de calculatoare,si eu am sony vaio, proastra investitie si e a doua oara,bai astea parca sunt programate sa se strice dupa ce se termina garantia, plus acum nu imi merge semnul intrebarii,sageata jos si bara, cu semnul intrebarii ma descurc su copy- paste. trebuie sa schmb toata tastatura.

nu recomand deloc!

fetele care emrg in Romania la vara,ce companie folositi,ca eu m-am uitat la bilete de avion si m-am socat ce preturi sunt.miere,te-am sunat sa imi dai site-ul ala de cautare ca l-am uiatt
pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput