LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Clodute, ma bucur nespus, mi-ai inseninat seara asta tensionata
-bine, nu ca as fi avut vreun dubiu ca asta va fi rezultatul...
Tonic, lasa fata, intri maine, du-te la sotul care da tarcoale [D]! Si bine le zici tu, apropo de scenele copiilor. Mare avantaj e sa ai si un pui mai mare...
Chiar radeam de nasa mea...E "ingrijorata" ca la puiul mic, al doilea, nu mai sare in sus la orice fosnet si scancet si e mult mai linistita decat a fost la primul copil; si se simte vinovata
Am incercat sa-i explic ca sigur nu e "vina"...ci e relaxarea pe care ti-o da experienta.
Iulia doarme, nu pare sa mai aiba deloc febra la mana, s-ar putea sa fi fost o alarma falsa, mai ales ca in casa e super-cald, astia dau caldura la calorifer in continuare
(si nu se poate inchide
), noi eram in tricou si pe ea ca proasta o uitasem cu maieu si bluza cu maneca lunga; si cand s-a uitat al meu la termometru, 28 de grade!! Bietul copil s-o fi supraincins. Nedormind deloc dupa-amiaza, a cazut lata la 19.30, a ras prin somn 270 de lapte (macar laptele l-a baut azi f bine) sa vedem acum cand m-o trezi...
Chiar daca nu mai face febra si e bine tot o tin maine acasa, pt ca vorba lui Clau, dupa ce ca si asa muream de grija pt prima zi sa ma mai tem si ca face febra e tot ce lipseste...Deie Domnul numai sa fie o alarma falsa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Uf, in fine vad ca merge netul si l-am vazut pe Tunsulica, e ATAT de dulce si parca si mai bine ii ies in evidenta ochisorii aia frumosi!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2599658090103379982yNqkpz
Poze, special pentru Olgutza! Dar si pentru alti doritori!
(Daca mai vrei, Olgutza, intra pe albumele celelalte (mai sunt 2...)). ![]()
Clodute, felicitari! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Clodute spune:
Multumesc fetelor sint in culmea fericirii acum !
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
clauclau spune:
Am vazut si eu Tunsulici de Vali, ce scump este!!!!

Am vazut si baieti frumosi de Nicoleta!

Clodute, si eu ma bucur ca este totul bine cu Karolina, Doamne ajuta!
Tonic, foarte frumos ai zis de copii si crizele lor, numai cine nu are, nu intelege astfel de momente. Eu sunt foarte patita, Rebecca mea face zilnic crize cand suntem afara, mai mult plimb caruciorul intr-o mana si Rebe in alta. La inceput mi-era jena de manifestarile ei galagioase, dar mi-am dat seama ca nu am de ce sa ma jenez eu...asa este Rebecca! E a mea si sunt moarta dupa ea!

Pun si eu cateva poze noi pentru cine vrea sa vada. http://family.webshots.com/photo/2605905200102101346vuSArB
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
mihutza11 spune:
helau!
azi ne-am trezit la 9.30!
nu mi-a venit sa cred ca a dormit atat.. bine tot am avut treziri in noapte.. dar am dormit mai bine oricum..
Luny ce zi de pomina ai avut!
am vazut intalneala fetelor din parc si pe Matei tunsulici!
Clodute ma bucur de vestile bune!
hai ca de cand am inceput mesajul asta am vazut si baietii Nicoletei si pe Rebe cu cipilica!
Naty iti tin pumnii pt ziua X! 

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Simo27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mstela![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stela, mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008