LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si acum,

www.youtube.com/watch?v=Mh7HKZxXpn4" target="_blank">CLIP ANIVERSAR

Edit:titlul
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata fetele!
Pana la urma am plasat copilul la cresa, concluzionand ca nu e bolnav el ci are mami buba la cap. Acum m-am intors, am plecat repede, dat fiind ca Iulia nu a plans, s-a pus repede pe cercetat camera si copiii si, cand nu m-a mai vazut, am sters-o repede. Am tras o mama de boceala in masina, m-am calmat vorbind cu Maxinne la tel, m-am intors, am mai tras o boceala in parcare si inca una cand am intrat in casa goala si groaznic de linistita. O sa incerc cat pot sa ma abtin de la telefoane...O sa mananc si eu ceva, ca dimineata devreme nu am putut, si apoi ma sui la si plec in Carrefour de nebuna, ca nu pot sta in casa. Si daca ma mai aclmez poate reusesc sa dorm, ca n-am dormit toata noaptea.

Cu toata agitatia zilei, nu am uitat de ziua de nastere a Teodorei, a tizelor mele si fiica-mii, Natalia Elena si Rebeca Iulia

LA MULTI ANI TEODORA!
LA MULTI ANI REBECA IULIA!
LA MULTI ANI NATALIA ELENA!

Sa ramaneti mereu cel mai pretios dar pe care Bunul Dumnezeu l-a facut parintilor vostri!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Stela, minunat montajul!

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty hai ca o sa fie bine pana la urma. O sa te obisnuiesti, o sa intre cresa in rutina, si o sa mergeti frumos mai departe!
Acum e greu, ca orice inceput, dar o sa fie bine!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANISORI, TEA SCUMPA!!! STELUTZ, SA-TI TRAIASCA MICA MINUNE, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tea

Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita si iubita!

Felicitari, mami Stela! Sa fiti fericiti, sa va fie viata o bucurie cu Teuta mica!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani TEA cea nazdravana!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Rebeca Iulia si Natalia Elena

Sa fiti sanatoase, vesele, voioase! Felicitari, mamici, sa fiti fericite!!!

Mergi la inceput

Naty, multa putere sa treci peste ziua de astazi ! Stii, da, ca Iulia va fi vesela si relaxata daca esti si tu la fel, da? Cu mantra inainte ! OsafiebinesiIulieiiivaplacealacresa!

Clodutel, mama, prin ce ai trecut ! Nu am stiut!!! Bine ca sunteti bine amandoua . Karolina, abia te asteptam!!! Macar stii fara dubiu ca tre' sa iti cumperi carucior loz

Kya, cum e Zana?

Am vazut integral pozicicile cu Rebe-mrumusica si cu tunsulicul de Matei. De la Nico am vazut doar Mateiul-controlor de trafic si schiorul Stefan ( dar continui, nu ma las ). Ce misto ca l-ati dus la schi!!! Stii ca Matei are niste ochi dementiali, nu?

Bubu, ce face Vlad? Mai vine Lica, pana la urma?

Simo, Sam?

Eu tusesc ingrozitor, am trezit copilul din somn de nu stiu cate ori azi-noapte. Si asta pentru ca m-am incapatanat ca proasta sa nu iau nimic, ca doar trece de la sine. Si uite asa, bietul Prospan lupta din greu cu mine...

Va pup, plec la trebi!

Mergi la inceput

Olga,
Am plecat la shopping...Ce sa va iau?

Naty

Mergi la inceput