Aspirante cu vechime "medie" (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Corina pentru o mamica tanara si luptatoare. M-am uitat si eu la pozicile tale. Din cate cunosc si eu cat de cat si din cate il vad pe Cristinel, banuiesc totusi ca ar avea o forma mai usoara de Down. Eu stiu ca sunt mai multe feluri si stiu ca este una in care are sanse mari sa fie un om aproape normal. Sa sti ca in multe poze nici nu ai spune ca are. Oricum, bine ai venit si sedere scurta iti doresc. Fuguta cat mai repede la odisee.

FEtili, ce faceti de PAsti?

Da de gaboanta nostra mai stie cineva ceva

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...ieri am fost la Tg Mures...bebe ridica foarte dragalas piciorusul..a vrut sa-i arate lui mamai ca are ...si ca da din ele..
...lui tati normal ca iar i-a aratat mai mult...
peste 2 saptamani, mai exact pe 4 mai..plec la Cluj..trebuie sa fac teste genetice la bebe!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeleanu

buna.corina ma mai numesc arde.si azi am o lene de ma doare...tocmai mi-am calculat zilele in care as ramane si...mi-a dat exact in perioada pastelui.adica 18 19 20 si 21..cum sa fac?ca mi-e cam frica,asa ca nu cred ca am nicio sansa nici luna asta,pt.ca m-a speriat o maicuta.zice ca nu e bine sa concepi copil in zi de sarbatoare,si tind sa o cred .asa ca,eu cred deja ca mai raman ceva timp pe la voi.nu ca mi-ar parea rau...va pup

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Fetelor,ma bag si eu in seama, desi eu nu postez deobicei pe acest topic, dar ...
In legatura cu conceptia in post...
Stiti, eu traiesc in israel si aici, ziua de Shabat, sau in zilele de sarbatoare este un pacat sa refuzi Sotzul.
Se zica ca in aceste zile, nu trebuie sa muncesti, ci numai sa te gandesti la lucruri sfine, si conceptia, este un lucru Sfant , pentru ca asigura urmasii pe care Domnul ii doreste.
Asa ca si paralela, cred ca suntem cu totii de acord ca Dumnezeu aste doar unul singur, si deci nu cred ca se bucura cand concep evreii si se supara cand concep crestinii.
Deci ca si parere personala, conceptia unei vieti este ceva Sfant si lasati babele sa trancaneasca.
Veti face copii sanatosi si Sfinti, nascuti fiind din dragoste si din dorinta de a darui viata si grija unui nou sufletzel.
Daca nu vi se potriveste ce am zis eu, va rog sa ma scuzati si nu luati in seama zisele mele.
Sarbatori fericite tuturor si puiuti frumosi.

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oach spune:

ma intorc la aspirante dupa o sarcina anembrionara in mar 2008 si una oprita in evolutie la 8 sapt, adica acum 3 zile..... de data asta durerea este incredibil de mare, l-am vazut, i-am vazut inimioara si, dupa nici 5 zile, la un consult de rutina......liniste.Nu mai era nici o inimioara.De ce m-a parasit?De ce nu a simtit cat de mult il iubeam ? Analizele nu indica pana acum nimic anormal.Poate doar ceva infectios , luat din spital(unde lucrez).Sunt distrusa ....Vreau si eu un copil.Nu am facut rau nimanui, de ce Doamne Doamne nu-mi da si mie bucuria asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oach imi pare foarte rau si te inteleg perfect. Nu e vina ta si nu cauta raspunsuri, se intampla. Am patit-o si eu, eram in culmea fericirii, imi facusem toate analizele si ma luase dr in evidenta la gravidute inainte de prima ecografie la gineco. Si acolo mi-a cazut cerul pe cap cand mi-a spus ca e oprita in evolutie. Dar o sa ai si tu puiutul tau, nu dispera.
Mona foarte frumos ce-ai spus. Asa cred si eu, daca se concepe un puiut n-ar trebui sa fie pacat.
Va pup gagici

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

bujo, multumesc mult.Faptul ca stiu ca exista minuni dupa o asa suferinta imi da putere.Multumesc din suflet.Iti urez sarbatori fericite si ....un pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sarbatori fericite si nu dispera. O sa vezi ca o sa se prinda bebitza repede. Eu am ramas la 3 luni dupa pierdere, si asta pt ca am facut pauza, crek altfel ramaneam din prima luna. Asa a patit Kitsy, nici n-avea voie sa ramana si ea tot a ramas. Cik se prinde mai usor dupa o alta sarcina ca e hormonat bine organismul. Multa sanatate si fii puternica, sa te prinda bebe optimista.
Sarbatori fericite fetele si numai bine.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

bujo, iti multumesc mult.
Chiar vroiam sa va intreb daca treb chiar sa astept mai mult de 3 luni ca sa incerc sa raman din nou
am uter retrovers si e ceva mai greu la mine...plus ca am garzi si treaba si nu prea stau pe acasa.Desi acum am cam inteles ce vreau de la viata..
Sarumana pt ca-mi sunteti alaturi.Conteaza enorm. Spor la treaba pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna ,

Am luat o pauza de bucatareala si am intrat un pic pe forum. Dar vad ca de aseara nu a mai scris nimeni. Deci . Ma intorc la ale mele.

Spor si voua.

oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am intrat sa va urez un Paste fericit, sa va aduca Bunul Dumnezeu lumina in casa si in suflete...si neaparat copii sanatosi la toate fetele!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput