Cafea cu aroma de femei *96*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ma gandesc cu mintea mea de om prost,poate,ca DD le-a dat totusi un mare dar,bebelusul care asteapta sa apara pe lume.Poate asta le va da puterea de-a merge mai departe si nu oricum ci cu speranta si dorinta de-a trai cu adevarat.
Eu ce fac?Pe langa durerea Aidei toate o ducem excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

[b]Buna dimineata![

Daca doriti cafea,este servita!

Un gand cald pentru Aida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Sunt sigura,Wonderful,ca bebelusul ii va da putere si motivatie de a trai si merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata ... ca inca nu e 12!
matei a scapat cu bine de varicela, inca e la tara, pana dupa paste. din pacate a luat sora-mea de la el, ca noi stiam ca a avut, dar se pare ca avusese alta bubosenie.
curatenie generala ... da! am terminat. canapeaua e super ... DAR ... azi si maine iar am balamuc in casa. ca din canapeaua cealalta se poate modifica si i se poate face o canapeluta lui matei. asa ca ... alta distractie, scule intinse, probabil si ceva mizerie. dar este pentru o cauza nobila: sa doarma copilul bine si sa scutim noi 900 ron (cat era o canapeluta de o vazusem pt el).
santate tuturor! pupam si mari si mici, burtici si tatici!
w. ai mare dreptate, noi toate o ducem excelent.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ioano,ce-i mai bine sa iei?Varicela sau...paduchi?Pe ultimii i-am luat noi toti de la nepoata-mea care,la randul ei,i-a luat dintr-o tabara.O luna am fiert rufe si ne spoiam toti cu o solutie cu sulf.Putzeam de-ti muta nasul.
Daca poti raconditiona mobila si sa mai faci niste economii e excelent.Mai nasol e cu deranjul.Dar oricum o s-o ai cativa ani buni asa ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

w. nevoia te invata. asa ca pootttt mami, poottt, vorba lui matei. daca ne permiteam mobila noua stil futurist poate nu mai stateam pe ganduri si zvarleam canapeaua, ca zmeul buzduganul. asa a iesit o chestie foarte haioasa de care noi suntem mandri. insa vorba lui radulici: nevasta, nu "ie" prosti aia care cer atata pentru reconditionari. bine, ideile crete au fost ale mele, cred ca mi-am luat in gandul lui muuuultaaaa bombaneala, macar a fost finut si nu s-a exprimat liber. e prima data cand apreciez asta.
paduchi sa NU va traiasca si sa NU va mai creasca. am avut si eu intr-un an. am zis ca mooooor. luati normal, de la o eleva, care de altfel PAREA spalatica si curatica. din experienta iti spun ca mai bine faceati toti varicela si alte bubosenii. macar sper sa fi scapat de ei si de oole lor, ca sunt tare pacatosi. iacs!!!
restul fetelor? ce mai ziceti?
va pup!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Am avut si una si alta, asa ca m-am scos. Sper fimiu sa ramana numai la varicela.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ai ma ca nu-ia asa grav cu paduchii..cumparati sampon ptru paduchi...dupa 2 aplicari scapati.
aici este in tub roz bombon.

ca veni vorba de canapele..cu ce scot eu guma de mestecat dupa canapele de piele naturala?...au ramas multe firisoare subtiri,inegrite..care se vad ca naiba pe pielea alba.

am incercat cu crema,cu ghiata..dar tot ramane.
nu pot da cu dizolvent ca-s vopsite..

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cu tape ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

te referi la banda aia lipicioasa?

am incercat acum --se lipeste si vopseaua dintre incretiturile pielii..

alta solutiune?

www,eu ti-am trimis mes despre Emma,vad ca nu l-ai primit.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput