Cafea cu aroma de femei *96*
Raspunsuri - Pagina 17
maristef spune:
Alic sa fiti sanatoase sa ii dea Dumnezeu puiutului sanatate, voiosie, mult noroc si nuuumai bineee!!! iar tie sanatate muulta , bucurii cat de multe si refacere rapida!!
pupacealaaaaaa

Asteptam pozeeee!

Mama Biutei
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maristef Mi-e dor de un pui miiiiic!!! mama ei de criza!!! ca mi-a stricat socotelile![]() ![]() ![]() ![]() tot eu. |
eee calmoooo , calmoooo ... vezi ca de fiecare data s-a predat stafeta aici ... poate o prinzi

Aida ... 20+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maristef spune:
Am intzeles, sa traitzi!!!
stau la cotitura pentru stafeta...dar sa fie cu tot cu indemnizatia pentru crestere a copilului pana la doi ani!!![]()

mama Biutei
Criss75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
eee calmoooo , calmoooo ... vezi ca de fiecare data s-a predat stafeta aici ... poate o prinzi ![]() Aida ... 20+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Nu stiu cum se face, ca eram doar in trecere pe aici dar cred ca am prins-o eu.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Criss75 [quote] Nu stiu cum se face, ca eram doar in trecere pe aici dar cred ca am prins-o eu. Criss si Alex (11.05.2003) Printisorul meu EMMA, printesa primaverii |
du-te mah
asta da
si cat ai acum
, uh ce de vesti azi 
Aida ... 20+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maristef spune:
Ahaaaa, stiam eu!!!!
e de la crizaaaaa, dar tot mai stau la cotitura!!
pai spuneti-mi si mie...poate e un secret....(nu cum se face bebe, cum se prinde stafeta...![]()

)
pupacealaaa
mama Biutei
aidaciolac spune:
stai sa vedem cat are criss ca poate ea a prins stafeta lu dodo
si poate ca mai ai si tu o sansa ...
stai acolo pregatita
dar baga capu sa vezi cand o arunca ![]()
Aida ... 20+
Poze cu noi
maristef spune:
NU Aida, ca in octombrie imi expira somajul
si dupa aia fluier!!
dar urmaresc gashka, si cand trece criza sar pe ea (adica pe stafeta)
Criss a cui stafeta ai prins?
cate saptamani?
pupaceala la gashka
mama Biutei
Criss75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
du-te mah asta da si cat ai acum , uh ce de vesti azi ![]() Aida ... 20+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Pai inca nu mi-am facut testul, dar il voi face luni si va anunt.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii