Cafea cu aroma de femei *96*
Raspunsuri - Pagina 14
Maadi spune:
Buna fetele,
Maristef - Bine ai venit in cafenea! Asteptam mai multe detalii despre voi. 
De 1 mai si noi am fi vrut sa o intindem spre munte dar cred ca pana la urma vom sta acasica cumintei. Am inteles ca va ploua, plus ca pe Valea Prahovei, unde intentionam sa mergem, o sa fie omor.
Poate sambata, daca este frumos, sa mergem prin jurul Bucurestiului, la un pescuit si la un gratar.
Referitor ca crosetat, daca nu fumam, sigur ma apucam. Nu am rabdare deloc, ma enerveaza ingrozitor crosetatul/tricotatul/cusutul, plus ca sunt anti talent.
multi la toate fetele cucuietele si va doresc un mini we minunat.
alic spune:
fetele
imi place c-ati aparut in cafenea...oare devine incet-incet ca pe vremuri?
vad c-ati devenit mai stranse la punga....ati speriat-o pe saraca Maristef cu atatea pretentii 
Alic e tot pe post de incubator...am fost la dr ieri si mi-a zis ca daca Natalia nu vine pe lume de buna voie si nesilita de nimeni...atunci miercuri trebuie sa ma interneze si sa-mi declaseze ei nasterea.
acu...sa vedem....cred ca de maine ma apuc de urcat sacrile pana la 4 ![]()
Lali, spor la crosetat....ce cafengioaica harnicuta avem 
gagici, va pupacesc pe toate...revin cu vesti..intre timp tineti pumnii!
ALICe

eu
maristef spune:
Multumesc Alic!!!!!!

Incerc sa iau partea buna...curiozitatea inseamna taclale muuulte..
...
Asa ca o sa avem muuuulte taclale!!!
eu va iau mai cu binisorul..ca sa va cunosc incetul cu incetul.
E primul bebe la tine?
MI-e doooor de inca unul dar....mai vedem pana anul viitor.Dar sfaturi dauuuuuuuuuu cate vreti!!!
iti tin pumniii (cred ca mai mult pentru bebe ...cand o sa vada ca e primavara dar cam frig...)
pupaceala
grasaaa la fete!!
maru spune:
alic, las-0 sa stea la caldurica, la ce o grabesti?![]()
fetele cu crosetatu, m-ati omorat total!
maristef, cum adica nu te bagi in vorba? pai asta e esenta cafenelei!
ioanaradu spune:
alic deci 

maristef baga-te, baga-te ... de ce sa nu te bagi. zi-ne de bunici, de stranepoti, ce-ai mancat, ce-ai baut.
da' oare ramy de ce nu mai intra? zicea ca n-o sa mai plateasca netul o perioada ... dar chiar atat de lunga?
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
maristef spune:
Am intzeles sa traitzi!!
ma bag in vorba cat pot.
(sa nu spuneti ca v-am mancat urechile cu atata vorba).
s-ar putea sa nu ma mai opresc

...
Si daca veni vorba de mancare....ma chinuiesc sa dezghetz o bucata de carne sa fac o fripturica de pui-pui. Si am o durere de cap!! (stresanta, ca deja m-am obisnuit de vreo 10 ani cu astea).
Cred ca ma indrept spre o gura de cafea ca sa ma tzina balamalile pana termin friptura....Mai vine cineva? pun si ciocolata....
pupaceala grasaaaaa
mama Biutei
maru spune:
maristef, grasa e un cuvint interzis in cafenea, mai ales cand propui ciocolata![]()
carnea bag-o la microunde sa se dezghete, ori daca e spalata si curatata anterior inghetarii, pune-o in tava la cuptor cu toate mirodeniile, da focul la mediu, si hai la cafea!
vreau sa va propun o tema de discutie:
cata libertate oferiti voi sotilor?
nu e vorba de mine, dar citind-o pe lisaelisa intr-o postare de acu cateva zile, ma ia cu fiori: cum naiba sa il cauti si in chiloti pe sot?
la mine situatia e asa: eu lucrez in To, el e la colegiu full time. Eu intre lume fina, el intre studente half his age. N-am nici o problema. Eu ies la shopping cu colegii mei, ies la o terasa cu prietenele, merg la gym aici, vin acasa sunt acasa, daca intelegeti ce vreau sa spun. Si zic tot din gusa, orice trasnaia mi-a trecut prin cap (las la o parte anumite chestii
). El vine acasa de la scoala, isi face temele, se ocupa de Andrei pana vin eu.
Daca mi-ar fi sa il insel, as face-o si cu el de mana. Si vice-versa. Usa e deschisa. E vorba de incredere.
La voi cum e?
maristef spune:
gata, ramane doar pupaceala ...![]()
Haideti la

si sa incepem discutiile...
Eu cred ca increderea si respectul sunt "stalpii" unei familii.
Daca eu nu pot raspunde cand imi suna tel (fac dush, baie, etc) sotzul meu nici macar nu se uita cine suna. Spune ca e telefonul meu si el nu se baga in el. pe de o paret imi e ciuda ca poate fi ceva important, dar pe de alta parte e un semn de incredere.
Nu il caut nici macar prin buzunare, cu atat mai mult nici in alte....zone sau haine....
Cred ca daca exista vreo banuiala e mai bine sa existe si o discutie serioasa.
Asa cum ai spus Maru orice sot sau sotie poate fi inselat(a) cu partenerul de mana.
Eu am lucrat in aceeasi firma cu sotul meu, asa ca ii cunosc si colegii si colegele. Lucreaza ca inginer mecanic la un service adica are legatura cu clienti si cliente. Cand vine seara acasa stam de vorba ore in sir si povestim diverse...si ce oameni am intalnit, si ce am discuat cu ei....
asa ca INCREDEREA este foarte importanta!
(daca vrea sa te insele...te inseala oricum)
pupaceala,
mama Biutei
maristef spune:
problema carnii pentru dezghetat nu a fost asa de simpla pentru ca nu voiam sa o dezghet pe toata (erau mai multe bucati in punga), si a trebuit sa astept sa se dezghete numai partea de deasupra iar restul inca inghetata am pus-o inapoi.
tot eu.
Dodo-pui spune:
Azi oferim
si

Am implinit o luna.

Alic
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!