Cafea cu aroma de femei *96*
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!
Paste luminat si fericit alaturi de cei dragi!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ioanaradu spune:
Adevarat a inviat!
Pup toate fetele din cafenea!
sa fiti sanatoase si sa aveti lumina in suflet!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Maadi spune:
Buna fetele,
Multam de cafea Iahim.
Noi bine acasa, ne chinuie talentul cu Roata olarului. Nu vrei sa sti cum arata camera lui Calin. Si cand ma gandesc ca mai are aproape 2 saptamani de stat in casa.
In rest dai cu drob, cozonac, miel (care mie imi place la nebunie) si altele de gen.
De saptamana viitoare trecem pe salate.
Pupici la toate fetele si o zi frumoasa va doresc.
doinabita spune:

eu nu am avut PCul virusat, apoi l-am facut iar ieri nu a avut net nimeni de pe strazile de aici...au taiat cabluri 

Noi am stat acasa cu familia reunita.Voi ce ati facut?

maru spune:
Adevarat a inviat!
La noi a fost alergatura de rigoare, normala, vineri seara ne-a prins 1 noaptea la copt cozonaci, dimineata sambata inot (Andrei), cumparaturi, calarie la pranz, curatenie, musafiri seara. duminica dimineata musafirii, copii, alergatura, chiote, joaca. Mancat de pranz cu totii, odihnit burti si spre seara musafirii au plecat, iar Victor a curatat toata casa de unul singur, ba mai mult, s-a distrat "calcand" camasi pentru saptamana urmatoare (si ale mele, de birou, si ale lui de colegiu). E un erou, sa nu uit sa ii "recunosc" meritele diseara
![]()
Voi? cum ati sarbatorit?
ioanaradu spune:
azi dau eu cafea. vine cineva?
ne-am intors de la tara. matei a ramas acolo ca mai are o saptamana de vacanta.
normal ... cozonac, friptura, oua ... saptamana asta voi fi singura acasa, asa ca nu gatesc nimic nimicuta si dau pe salati.
pupam cafeneaua ghiftuita!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
iahim spune:
Maadi,vreau sa stiu cum arata camera lui Calin!!!!
Doina,bine ai revenit!
Maru,daca i-as recunoaste meritele lui barbatu-meu mereu....Eu cred ca este normal sa ne ajute!
iaona,esti o fericita!Ai timp de relaxare!
Cand fii-miu nu este acasa zic ca ma relaxez...dar imi pare casa goala si imi lipseste...iar cand sunt cu el(mai mereu) simt ca ma oboseste si ca as vrea putin timp si pentru mine!Oricum ar fi,tot mai bine este cu el!
Numai bine la toate!
Dodo,cum creste Issabelle?E cuminte?Mancacioasa?Astept poze!Cand ai putin timp!Te pup!
Maadi spune:
Neata fetele,
Multam de cafea. Nu vreti si o felie de cozonac sau pasca?
Iahim - Dezastru total!
Doina - Bine ai revenit. Eu mi-am schimbat calculatorul la servici si totul este dat peste cap,nu mai gasesc nimic, noroc ca totusi merge netul. Daca stiam asta, mai stateam o zi acasa, deoarece colegul de la IT nu se stie cand mai da pe la servici.
In rest imi venea sa urlu azi dimineata cand de abia am reusit sa imi pun blugii pe mine. Plus ca aseara m-am vopsit (eu fiind saten deschis) cu Loreal saten deschis auriu si am iesit ca pana corbului - neagra.
O zi buna va doresc.
Pupici multi.