Aspirante sau gravidute din BUZAU
Buna dimineata!!
Sunt si eu o timiduta (proaspat venita la buzau - la origini constanteanca) aspiranta la o viitoare burtica.
Mi-am facut curaj sa scriu pe acest forum sperand ca voi cunoaste si alte fete din buzau aspirante sau deja gravidute cu care sa impartasim acest sentiment minunat.
Imi poate recomanda cineva un medic bun in buzau? Am inteles ca dr Suteu ar fi foarte bun si m-ar interesa sa stiu daca sunt gravidute care merg la el..sau care au nascut cu acest medic.
Eu am mers la control la doamna dr Stoica de la policlinica CFR dar nu pot sa spun ca sunt multumita de dansa...si sincer daca as ramane insarcinata nu as alegeo pe dansa pt urmarirea sarcinii.
Raspunsuri
asteryaro spune:
Buna si bun venit pe DC si in Buzau.
Raspund punctual, caci timpul nu ma prea lasa:
1. Medic fff bun - Dr. Serbanoiu, cab. particular pe Ciucurete (o strada care este perpendiculara pe Spiru Haret si Unirii, la fiecare capat).
2. Stoica in nici un caz.
3. Suteu da, nu am experiente, dar este bine cotat.
Mai cunosc (suntem prietene fff bune, de fapt) o constanteanca stabilita in Buzau.
Iti doresc sa-ti vezi degraba visul cu ochii!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
ate_09 spune:
multumesc mult asteryaro pt raspuns!!
Chiar intram zi de zi la acest subiect sa vad daca mi-a raspuns cineva si eram putin amarata cand am vazut ca nici o buzoianca nu e prin zona.
ate_09 spune:
multumesc pt sfaturi fetelor!!
Deocamdata...ascult...citesc ...apoi am sa ma hotarasc la care din ei voi merge!!
Voi unde ati nascut?? Am inteles ca maternitatea din bz se afla intr-un stadiu avansat de degradare si ca nu ar fi conditii normale pt a aduce pe lume un copil acolo.
Am mai citit pe ici pe colo....si am vazut ca multe fete care sunt din bz au ales sa nasca in bucuresti.
Sunt tare confuza...bine eu nici n-am ramas inca si imi fac deja probleme unde voi naste 
simonia spune:
ate, degradarea este o notiune foarte relativa. fetele care au plecat sa nasca la bucuresti s-au nascut in maternitatea din buzau, asa ca, mai degradata decat a fost atunci, cu siguranta nu este, din contra, e mult mai buna.
daca astepti de la un spital vechi confortul oferit de un hotel de lux, e intr-ader cazul sa mergi la bucuresti. daca vrei doar servicii medicale in care dr. sa se ocupe mai atent de tine, si cu mai buna comunicare, ramai in buzau
sper sa iti placa orasul, acum a inflorit 
asteryaro spune:
Am nascut la Polizu, fara fitze si figuri, doar in conditii umane. Ma costa la fel in Buzau... dpdv financiar, dar din alte puncte de vedere, am facut cea mai buna alegere. daca vrea cel de sus, data viitoare tot asa voi face. nu recomand nimanui maternitatea din Buzau. nici dotare, nici personal, desi avem medici buni... Pacat!
Ate, mult noroc. Ai hotarat medicul?
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
ate_09 spune:
iata ca la momentul la care scriu iar la acest topic...sunt o proaspata graviduta. Dupa cateva luni de cautari si sfaturi am ales sa merg la dl dr Constantinescu de care sunt foarte multumita pana la acest moment!!
M-as fi bucurat sa gasesc aici si alte gravidute din bz cu care sa impartasesc aceasta bucurie!! 
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia eu sunt doar aspiranta ![]() |
fii optimista draga mea...ai sa vezi ca va veni si bebe
, doar ca nu vine atunci cand vrem si planificam noi..ci atunci cand vrea el !!