Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Ileana, mie chiar nu mi se par preturile mai mici pe Akamuti (am facut comparatie la 500 g de shea butter). Dar oricum in general nu difera foarte mult.
De la Akoma atat am luat, pt ca abia am dat prima comanda si vroiam sa vad intai ce e cu ei. In schimb am luat alte cateva produse de la Akamuti care imi plac mult de tot. Uleiul de jojoba de acolo l-am luat si imi place. Si eu il folosesc pe par (cateva picaturi ca ser anti-frizz). Uleiul de jojoba eu il folosesc uneori in locul cremei de fata ( amestec 2- 3 picaturi de ulei de jojoba cu 1 de tea tree si dau cu el pe fata), dar nu frecvent ca mi se pare totusi ca e cu semn de intrebare pt mine in privinta gradului de comedogenitate.

Ca masca de par eu folosesc uleiul de cocos...e fain tare, face parul foarte usor de pieptanat, mai "cumintit" si il simt mai plin de volum, mai hidratat.

De pe Akamuti, nu ma pot abtine sa nu recomand (macar )Organic facial mist. De cand il folosesc, in combinatie cu sapunul african si cu Distilled Organic Witch Hazel, mi s-a reglat productia de sebum - din ten gras, acum am un ten mixt spre normal aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

merci de informatii brianna, sunt foarte folositoare. Deci akoma e mai ok decat akamuti sa inteleg. Spune-mi te rog, in legatura cu coconut oil, pe care l-ai comandat? Ca am vazut ca sunt 2 tipuri unul mai scump si unul un pic mai ieftin (refill).
Apropo de crema aceea care ti-a placut f.mult, nu merge sa o prepari si singura lasand la o parte cateva ingrediente? am vazut ca e facuta din shea butter, coconut oil, cocoa butter,jojoba,vitamin E, lemon grass oil, lemon peel oil si inca cateva pe care nu le pot identifica. Ma gandesc ca un asemenea amestec, cel putin cu primele ingrediente, putem face si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadel spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Alinadel, daca almond oil e ulei de migdale gasesti la plafar.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Multumesc! mai simplu nici ca se putea :-) doar ca acolo nu am cautat! Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

missdeutza : Multumesc!

www..blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui brianna

Ileana, mie chiar nu mi se par preturile mai mici pe Akamuti (am facut comparatie la 500 g de shea butter). Dar oricum in general nu difera foarte mult.

De pe Akamuti, nu ma pot abtine sa nu recomand (macar )Organic facial mist. De cand il folosesc, in combinatie cu sapunul african si cu Distilled Organic Witch Hazel, mi s-a reglat productia de sebum - din ten gras, acum am un ten mixt spre normal aproape.

Merci de pont.
O sa incerc si eu, ca eu am tenul extrem de gras.
Si eu dau cu uleiul de JOJOBA ( care zic ei ca-i organic) pe fata, de cand am descoperit, pe net, ca regleaza secretia de sebum.

Akoma, mai urmareste-i , mai ales in week-end-uri ca au uneori livrare gratuita. Eu am pierdut , ca trebuie sa-mi activez cardul( asa-i tipul cardului) ..si-n week-end nu este nimeni la banca....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Eu am gasit o crema cu shea butter in farmacie si mi s-a parut super, mai ales ca nu a fost nici foarte scumpa

Daca nu a fost scumpa poate fi ceva in neregula cu gradul de puritate sau calitatea untului. Se practica, din pacate, "lungirea" unturilor de shea, de cacao,... pentru a obtine un pret mai mic. Untul se amesteca cu alte uleiuri sau se ambaleaza unt de shea expirat.
Pretul poate fi un indicator al caliattii.
Sa ne spui daca esti multumita de el.

Mergi la inceput

merci de informatie ileana ...acum o sa stau sa vanez in weekend eu tot ma invart in jurul coditei, ma mai uit ba acolo, ba acolo, pana ma hotarasc ca comand. Ideea e ca eu am deja o crema de fata cu 80% unt de shea si 20% ylang ylang nerafinat...e f ok crema, e fix cum o descrieti voi si nici nu a fost f.ieftina dar as vrea sa imi prepar una pentru corp si sa o folosesc din plin.

Mi se pare super tendinta asta din ultimul timp de a inlocui produsele obisnuite, pline de chimicale cu unele naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Delyutz, de unde ai crema cu 20% ylang-ylang nerafinat? Uleiul de y-y este un ulei esential, e imposibil sa fie intr-un procent atat de mare intr-un produs cosmetic. Doar daca n-o fi ulei din alta planta in care au fost macerate flori de ylang-ylang.

Mergi la inceput

Scuze, am gresit eu procentajul uite ce apare la ingrediente Untul de shea cu Ylang Ylang con#355;ine 80% unt de shea pur nerafinat, 18% jojoba #351;i 2% ulei de ylang ylang. Nu con#355;ine nici un alt adaos, este 100% natural.

Il am de aici: http://www.olivo.ro/product.php?id_product=45

Dupa ce am luat untul de shea, am mai luat produse de la ei o masca de par si o crema de maini. Sunt f. ok, dar pentru corp mi-ar trebui o cantitate mai mare...si tinand cont ca 100 ml costa 60 ron prefer sa iau ingredientele de la akoma zic eu

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Delyutz, de unde ai crema cu 20% ylang-ylang nerafinat? Uleiul de y-y este un ulei esential, e imposibil sa fie intr-un procent atat de mare intr-un produs cosmetic. Doar daca n-o fi ulei din alta planta in care au fost macerate flori de ylang-ylang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Fetelor am comandat si eu de la akoma. 4 produse. Si am primit un plic amarat doar cu uleiul de jojoba in el, fara factura, fara numele meu scris pe el - doar adresa. Sunt foarte dezamagita. Oare ce s-a intamplat. Le-am scris un mesaj acum. Sa vedem ce raspund.

Mai comandasem unt de shea, de cacao si ulei de ricin.

Mergi la inceput