Untul de shea - shea butter (2)
Raspunsuri - Pagina 24

Delyutz spune:
Gabidaniela, la posta nu se mai plateste nimic
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela Tocmai am facut o comanda pe akoma. Stiti cumva daca va trebui sa platesc tva la posta? |

X-ray spune:
mi-a ajuns coletul!cred ca s-a intamplat ceva pe drum si s-a intors la ei.am discutat cu o tipa pe mail,si a fost fff prompta si mi l-a trimis din nou.in fine mi-am facut propria crema de corp cu 250 g unt de shea cam 50 de ulei de cocos si 100 ml ulei extra virgin de masline,mixate bine cu mixerul.o minune!am piele de bb-lush,mama si ce uscata era....seara folesesc in jurul ochilor si pe buze unt de shea pur,se vede imediat!cred ca-mi fac abonament la akoma.zilele astea vreau sa fac si o masca pt par,neaparat!
uitam,intr-adevar are proprietati cicatrizante super,imi aparuse ceva la cotul gurii si a disparut in doua zile.
am comandat si ceva uleiuri dar inca nu m-am decis sa incerc si alte combinatii.... pt cine a avut initiativa subiectului si nu numai!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...

puskin spune:
Exista unt de shea si uleiuri si in Romania, la preturi foarte bune. Eu dau cam 30 RON pe o cutie de 200ml. Cam cat este pe akoma?

gabidaniela spune:
Abia astept si eu comanda, deocamdata nu am comandat decat 2 unturi, shea si masline, ca de nerabdatoare ce sunt nu m-am uitat si pe la uleiuri, dar sa vad cum sunt unturile si ma abonez si eu
puskin tu de unde le iei? da-mi pm

alexia718 spune:
M-ati innebunit cu untul asta de shea . Asa de tare ca mi-am luat si eu! Si sunt super incantata de el! Intr-adevar, se intinde greu, dar eu umezesc degetele inainte sa iau din cutie si atunci merge bine. Acum realizez ce mi s-a uscat pielea dupa sarcini, habar n-am, pt. ca e gras asa, cam jumatate de ora, dupa care intra complet in piele, si lasa o senzatie atat de placuta! acum vreau sa-mi comand si unt de mango, am citit ca face minuni impotriva ridurilor.

MissyMiss spune:
alexia tu de unde ti l-ai luat,untul de shea?
eu am gasit in comert de la fennel, este o crema cu unt de shea,si imi place,ma gandesc ca untul pur este si mai si...de unde ti le iei?

alexia718 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissyMiss alexia tu de unde ti l-ai luat,untul de shea? eu am gasit in comert de la fennel, este o crema cu unt de shea,si imi place,ma gandesc ca untul pur este si mai si...de unde ti le iei? |
De la Biovitalis l-am luat, e unt pur 100%, certificat organic, dar am vazut si la Sideris, au unt de shea organic, "batut", aidca mai aerat, si e mai usor de intins, deci cred ca voi lua de acolo de acum. In plus, astia din urma au si untul de mango, f.bun pt. riduri.

Dierna3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia718
De la Biovitalis l-am luat, e unt pur 100%, certificat organic, dar am vazut si la Sideris, au unt de shea organic, "batut", aidca mai aerat, si e mai usor de intins, deci cred ca voi lua de acolo de acum. In plus, astia din urma au si untul de mango, f.bun pt. riduri. ![]() Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
Ca sa le numesti "organice",unturile respective trebuie sa detina certificare bio din partea unui organism independent ca Soil Association,ECOCERT s.a. Certificarile costa mult si rezulta in final un produs mai scump decat normalul,iar "Fair Trade" n-are legatura cu notiunea mentionata.
Deci,cine a certificat shea de la Biovitalis si Sideris?