Peste unul din firele de la epiziotomie s-a format un granulom. Dr. ginecolog mi-a spus ca trebuie cauterizat.
A mai trecut cineva prin asa ceva?
Multumesc.
eu ...
am nascut in septembrie 2008 si in noiembrie mi s-au format granuloame, asta dupa ce facusem intoleranta la firele de sutura 
m-a cauterizat in ianuarie cu nitrat de argint (3 sedinte), apoi s-au format la loc, dupa 2 saptamani de la ultima cauterizare
m-a cauterizat din nou in februarie - alte 3 sedinte - si deocamdata e ok, nu s-a format altul si nici dureri nu mai am
Buna,
Cred ca si eu am un mic granulom. Desi nu am simtit ca am avut epiziotomie (nu tu durere, nimic), cand am reinceput viatza sexuala aveam o jena, si cateodata sangerari. Ei problema este ca nu intotdeauna, doar eram stresata (ei si cateodata eram, ca o sa ma doara, ca daca sangerez iar). Bref, am tot fost pe la doctor, si dupa ce a inlaturat toate celelalte cauze posibile, a zis ca e de vina granulomul, dar ca o sa se resoarba ... Acum eu sper ca s-a resorbit, nu am mai simtit nimic, dar ideea este ca doctoritza mea era contra cauterizarii.
Vicky si
Maya (27.06.2008)