Apendicita

Apendicita | Autor: alexandraaaa

Link direct la acest mesaj

Voi deschide un subiect care ar putea sa para bizar pentru majoritatea, pentru mine fiind insa de maxima importanta. Sunt o persoana extrem de pudica, pana dincolo de limita ridicolului, o spun chiar eu. Nu stiu inca daca am apendicita, probabilitatea este mica durerea mea fiind mai degraba spre ovarul drept si foarte slaba, insa eu sunt cam paranoica. Imi este frica de operatia de apendicita nu pentru operatie in sine, ci din pricina pudorii. Nici macar nu imi pot inchipui sa fiu dezbracata pe o masa de operatie fara sa ma ia cu tremuraturi. Am auzit de la prietene din alte orase ca exista medici care te lasa sa cobori doar chilotul mai jos, incat sa nu incomodeze, dar fara sa ... te dezbraci cu adevarat. Cunoasteti doctori mai intelegatori care eventual, remunerati pe masura, ar accepta asta? Sau poate la o clinica privata - se poate face aceasta operatie la o clinica privata?

Cunosc riscurile apendicitei, sunt foarte constienta si asta ma face sa ma simt ca prinsa intr-o cusca, intr-o capcana. Chiar in timp ce va scriu, tremur :) Recunosc si eu ridiculitatea problemei mele, insa pentru mine este o problema foarte serioasa. Va rog, stie cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

NU , pt. ca ca e vorba de campul steril. Nu o sa te opereze nimeni cu un rezident tragand de bikini pe sub cele 3 campuri sterile.

Nu vad de ce sa te rusinezi, dar gandeste-te ca nu ai ce face.
Daca o prietena de-a mea care e calugarita s-a operat fara probleme cred ca vei putea si tu tinand cont de faptul ca nu intereseaza pe nimeni nimic din ce ai , exceptand apendicele
Nu te prostii si du-te la doctor, e posibil nici sa nu fie apendicita.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Bineinteles ca ma duc la doctor. Cel mai probabil nici nu este apendicita, nu am practic nimic din simptomele pe care le-am gasit descrise, am doar o jena superficiala, senzatia ca ceva "ma tine" in partea dreapta, foarte jos. Avand in vedere antecedentele mele cu organele reproducatoare, nu m-ar mira deloc sa fie ceva de acolo. Totusi, simplul gand ca ar putea fi ma face sa paralizez de frica. Aud de peste tot ca "o sa trec peste rusine", insa degeaba mi se spune asta cand eu stiu cu certitudine ce simt si ce as simti. As prefera sa gasesc o solutie reala, aplicabila.

Am intrebat de lucrul asta pentru ca am mai auzit de astfel de cazuri de la alte persoane. La fel de bine m-ar aranja sa fie numai femei cele care se ocupa de mine, ca de femei nu ma jenez la fel de tare, cel putin e .... suportabil.

Mergi la inceput