Aminteste-ti sa o iubesti pe MAMA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Nici la mine nu se prea potriveste pt ca am fost un copil destul de cuminte. Dar povestea s-a sfarsit si la mine pe la 27 de ani. E greu fara mama.....

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cu sau fara durere subiectul este bun,sa
nu uitam niciodata sa spunem TE IUBESC celor dragi,sa nu uitam sa ne bucuram zi de zi de oamenii minunati pe care-i avem in viata noastra.
MAMA pt mine a fost etalonul meu,telul meu in viata,sa ajung ca ea,sa stiu sa alin,sa mangai,sa sfatuiesc,sa trec demna prin viata,sa regret cat mai putine.
O fiinta deosebita nu numai pt mine pt toti cei care au cunoscut-o,un OM adevarat,care va trai vesnic in inimile noastre ,un OM care "nu a facut umbra pamantului degeaba" asa spunea mereu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns servetel spune:

Te iubesc mama si iti spun LA MULTI ANI astazi de ziua ta, sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Misha foarte frumoasa postarea .
Simt aceeasi durere imensa cand se vorbeste despre mama(durere care nu se va sfarsi niciodata)ca multe dintre fetele care au scris aici.
Nu mi-ar ajunge o viata sa-i multumesc pentru ce a facut pentru mine,a fost mai mult decat o mama si o prietena,a fost ingerul meu pazitor.
AndraC astept din suflet clipa cand voi accepta ca mama mea nu mai este.
Andra ma regasesc in prima ta postare.Mama e fost etalonul meu in viata .

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

cind eram mult m tinara imi placea sa fac urmatoarea socoteala: sint fiica si sora.. apoi am devenit fiica, sora, sotie.. intr o zi s a mai adaugat o "treapta" asa ca devenisem cea mai bogata, eram: fiica, sora, sotie si mama. Tare mindra ma mai simteam: le aveam pe toate.. ca pe medalii le purtam in suflet. In naivitatea mea nu credeam ca este posibil sa pierd ceva
Prima data ma incercat teama cind l am vazut pe sotul meu plingind la mormintul parintilor lui, care murisera cu ceva ani inurma. Durerea lui m a mirat si uimit in acelasi timp... cum poti sa plingi dupa atitia ani? cit de mare si de neostoit poate fi o asemenea durere?
Din nefericire, peste foarte scurt timp aveam sa cunosc si eu durerea de neuitat! A plecat tip til din viata mea, pe neasteptate, ca o flacara peste care s a abatut vintul...
Au trecut 3 ani si degeaba. orice amintire, oridecite ori aud cuvintul "mama" ma podidesc boabe imense de lacrimi

Acum sint doar sora, sotie si mama
Si simt o ingrozitoare frica... caci nu mai poti fi acelasi om, nu poti avea aceeasi viata dupa ce ai coborit o "treapta". Imensa durere pe care o simti atunci este de necuprins.. iti arde inima, sufletul, te rupe n bucati si abea din acel moment poti spune ca stii ce nseamna sa pierzi cu adevarat!

Dumnezeu sa te odihneasca mama! Iarta ma, dar inca nu am puterea sa privesc spre tine!

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

tora97 foate frumoasa postarea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

frumos subiect...o mama merita toata consideratia si recunostinta noastra..indiferent cum este si cate neplaceri ti-a provocat vreodata..mama tot mama ramane...

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Foarte frumos scrieti fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

In primul rand le doresc atat mamei cat si tatalui meu sa traiasca cat mai mult si sa mi tie Dumnezeu sanatosi.

Apo zic ca acel text e, PAREREA MEA, ca nuca in perete.
Copii sunt copii, e normal sa mai faca si prostii. Dar...
Cine a scris "MAMA MEA ESTE CEA MAI BUNA" a batut campii cu gratie sau a fost chiar un tembel la viata lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

O iubesc pe mama de la pamant pana la cer si inapoi si inca alte cateva ture. Asa spun eu ca o iubesc.
Este o iubire pe care o constientizam cu mult mai mult, dupa ce devenim mame.
Cel putin la mine asa s-a intamplat.
Acum am realizat ce s-ar intampla daca nu ar mai fi? Nici nu am putere sa-mi imaginez. Numai gandul imi provoaca suferinta. Off.

Mama, te iubesc din tot sufletul si cu toata fiinta mea. Ma rog in fiecare seara bunului Dumnezeu sa te tina sanatoasa multi ani de-acum inainte! Te iubesc, mama!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!

Mergi la inceput