Nu stiu cum sa procedez

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Deus, nu merge la gradinita inca. A fost anul trecut, in vara timp de o luna, dar se pare ca nu am gasit gradinita potrivita si am retras-o. Vrem sa o reluam anul acesta cand e mai mare, are deja 2 ani si 9 luni si sper sa fie altfel.

Si eu pun totul pe seama geloziei, dar nu stiu cum sa leg lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Alsa, si bebele meu impingea copiii mai mici ca el daca avea impresia ca eu nu il vad.Si nu are inca doi ani.Ii impingea sau incerca sa ii ciupeasca si avea impresia ca face o gluma buna.Radea .Eu am incercat sa ii explic ca nu trebuie sa faca asta in multe feluri insa nu s-a oprit.Trebuia sa fiu foarte atenta eu si de fiecare data cand ne intalneam cu un bebe sa repet aceeasi placa mamicii: trebuie sa fim foarte atente pentru ca al meu impinge.

In ultimul timp insa am adoptat alta tehnica: ma supar pe el (ii spun asta) si il iau imediat de la locul respectiv.Culmea e ca merge.I-am spus de cateva ori: pentru ca l-ai impins pe bebe trebuie sa plecam.Il iau chiar daca plange frumusel in brate, il pun in scaunul masinii chiar daca plange(in situtii normale insa nu il pun in scaun plangand si el stie) si acasa ii repet iar: am plecat pentru ca l-ai impins pe Radu.
Acum intotdeauna se uita spre mine atunci cand este langa un bebe.daca sunt cu ochii pe el spune:ooo, il mangaie frumos dar cu parere de rau si pleaca.
La fel am facut si cu musafirii veniti la noi.Daca s-a intamplat sa-l prind ca avea intentia de a da, l-am luat in brate, le-am spus pa, pupici la toti si m-am dus cu el in dormitor, toti ceilalti ramanand in sufragerie.Sa nu crezi ca nu pricepea.Statea in usa si imi arata continuu la clanta spunand "acolo".Si eu ii spuneam: nu , noi ne jucam aici pentru ca ai vrut sa-l lovesti pe bebe.
De doua ori am facut asa si acum abia intra musafirii in casa si el alearga sa tranteasca usa la dormitor sa nu cumva sa fie deschisa si sa mergem iar acolo.Deci, stie.Se uita cu parere de rau dar nu-l mai atinge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Acum intotdeauna se uita spre mine atunci cand este langa un bebe.daca sunt cu ochii pe el spune:ooo, il mangaie frumos dar cu parere de rau si pleaca.

Da, si fata mea ma cauta din priviri cand este in dreptul vreunui bebe, sa vada daca o vad. Si daca sunt cu ochii pe ea, isi schimba tactica, il mangaie, il pupa...

Zilele trecute, fiindca stie ca nu mergem in parc daca ea loveste bebelusii si totodata dorindu-si foarte mult sa ajunga in parc, mi-a spus din senin ca ea iubeste foarte mult bebelusii si cand vom fi afara, ii va pupa pe toti. Si asa a si facut, dar si dragostea asta nemasurata era exprimata tot in mod agresiv, adica, nu le mai dadea drumul din strans in brate si pupat. Of, of, of...

Mergi la inceput