Ajutati`ma!!!

Ajutati`ma!!! | Autor: anutza_zuzzy

Link direct la acest mesaj

Am 20 de ani si m-am casatorit de curand dar am stat 2 ani impreuna si am luat anticonceptionale karissa cu recomandarea medicului ginecolog. Insa de 6 luni nu mai iau si am cicluneregulat medicul din Iasi a spus ca dupa 4 luni de la intreruperea pastilelor voi putea sa raman insarcinata iar medicul din Barlad a spus ca dupa 6 luni.. Acum nu stiu ce sa cred. Ne dorim un bebelus foartee mult. Ajutati`ma daca ati patit si voi acelasi lucru. O prietena de a mea a zis ca ei ia facut medicul nu stiu ce injectie si peste cateva saptamani a ramaas insarcinata. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Probabil ca toate cele 15 persoane care au vazut mesajul tau s-au intrebat: cu ce sa te ajutam? Ce sa iti spunem noi? Cred ce trebuie sa ai rabdare, un copil nu vine asa, la comanda, mai ales daca te stresezi atata!!! Chiar crezi ca dupa o injectie ramai gravi??Daca era asa simplu...bine mai era!
Deci, zi mai clar ce vrei sa stii!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Draga anutza, eu stiu ca nu trebuie sa faci neaparat pauza dupa AC .poti ramane insarcinata imediat dupa ce renunti la pilule dar sa nu crezi ca e asa simplu.trebuie sa-ti urmaresti perioada fertila si sa "prestezi" atunci.pe piata exista teste de ovulatie,care se fac la fel ca si testele de sarcina.ele iti vor indica perioada fertila.
incepe si ia acid folic in fiecare zi(previne defectele de tub neural ale fatului), cere medicului ginecolog o serie de analize pt ca in cazul in care exista vreo problema sa o tratezi dinainte.
Trebuie sa ai rabdare,fiindca un copil nu vine cand ne dorim noi ci cand vrea el.Poate nu s-a intamplat sa ramai pana acum din cauza ca va doriti prea mult si sunteti prea stresati pe aspectul asta.Relaxati-va si totul v-a veni de la sine.
Nu uita ca ai luat pilule atata timp,iar ovarele tale au fost in repaos 2 ani,acum ele isi reiau mai greu functiile.
Mult succes si sa dea Domnul ca minunea sa se intample cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

trebuie sa faci f multe analize si sa urmezi sfatului unui singur medic. apeleaza si la medici bisericii si atunci va aparea minunea in viata ta.
iti tinem pumnii.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon

Mergi la inceput